Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Traditional Spanish house , just 200 m from sandy beach. (Vejer de la Frontera, Espanja)

Koko talo/asunto Traditional Spanish house , just 200 m from sandy beach. (Vejer de la Frontera, Espanja)

Traditional Spanish house , just 200 m from sandy beach.

Perinteinen espanjalainen talo Alpeilla lähellä rantaa ... El Cortijo del Huerto on osa täysin kunnostettua, tyypillistä Andalusian maatilaa. Piilotettu kasvien ja puiden välille, se sijaitsee vain 150 metrin päässä upeasta El Palmarin rannasta. Siinä on oleskelutila, avokeittiö, ruokailutila, kylpyhuone ja yksi makuuhuone, jossa parivuode alakerrassa, ja sänkygalleria, jossa kaksi erillistä sänkyä yläkerrassa. Se on sisustettu erittäin tyylikkäästi, moderniin ja maalaismaiseen paikallisesti ja täysin varustettu mikroaaltouunilla, pesukoneella, jääkaapilla, stereolla jne. Se on kaunis aidattu puutarha, jossa pieni uima-allas yksinoikeuteen vieraille. Puutarhasta on kauniit näkymät ympäröivään maaseutuun.Meillä on koiria, kissoja, kanoja ...Tämän kiinteistön vieressä tarjoamme myös kaksi erillistä taloa, Casa de Maria ja Casa de Getrudis. Ne sijaitsevat samoissa tiloissa ja jakavat puutarhan. (El Cortijo del Huertolla on oma puutarha ja uima-allas.) Kaikki kolme taloa voi varata erikseen tai yhdessä, ja ne ovat ihanteellinen yhdistelmä suurille perheille, jotka haluavat matkustaa yhdessä ja olla samanaikaisesti itsenäisiä. Jos haluat lisätietoja näistä kahdesta talosta, kopioi / liitä seuraavat listausnumerot Etsi-painikkeeseen, joka sijaitsee juuri meidän kuvasi yläpuolella.Casa de Maria: 606523Casa de Getrudis: 10330067Conil de la Frontera: Conil on yksi Valon rannikon suosituimmista merenrantakohteista. Se on 7 mailin rannikolla, erityyppisiä rantoja löytyy: avoimia ja laajoja, pieniä poukamia, joita ympäröi kallioita. Jotkut eteläisen Espanjan maaseudun ominaispiirteet voidaan havaita rikkaiden maataloustilojen kautta. Arkkitehtuuri elää heijastaen kalastusta, kauppaa ja kaupungin uskonnollista puolta, säilyttämisensä ansiosta kaupunki on julistettu historialliseksi taiteelliseksi monumentiksi. Conil on rikas perinteitä, se tuottaa käsityötä, erityisesti keramiikkaa. Gastronomia on runsasta hedelmällisistä kalastus- ja viljelyalueista.Vejer de la Frontera: Tämä on epäilemättä yksi kauneimmista kaupungeista paitsi Andalusiassa, mutta myös Espanjassa. Se on julistettu historialliseksi taiteelliseksi muistomerkiksi, ja se on palkittu 'Premio Nacional de Embellecimiento'-palkinnolla. Etuoikeutetun sijaintinsa ansiosta kukkulalla 190 metriä merenpinnan yläpuolella on upeat näkymät ympäröivään maaseutuun. Twisty kapeat kadut ovat kävelymatka läpi tämän kaupungin rikkaan ja monipuolisen historian. Erityisen näkyvää on arabien vaikutus, jotka hallitsivat kaupunkia 593 vuotta.Cape Trafalgar ja Zahora: Cape Trafalgarin kuuluisasta majakasta koilliseen suuntaan saapuu Zahoran kauniille valkoiselle hiekkarannalle. Laskuveden aikana muodostuneiden laguunien takia siitä on suosittu uimaranta pienten lasten perheille. Hauskaa voi olla hauskaa kiteisissä vesissä. Tätä aluetta nauttivat lähinnä luonnon ystävät, jotka tulevat nauttimaan sen tarjoamasta kauneudesta ja rauhasta.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Satelliitti-TV

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Traditional Spanish house , just 200 m from sandy beach.

  • Onko majoituspaikassa Traditional Spanish house , just 200 m from sandy beach. uima-allas?

    Kyllä, Traditional Spanish house , just 200 m from sandy beach. tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Traditional Spanish house , just 200 m from sandy beach.?

    Ei, Traditional Spanish house , just 200 m from sandy beach. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Traditional Spanish house , just 200 m from sandy beach. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Traditional Spanish house , just 200 m from sandy beach. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Traditional Spanish house , just 200 m from sandy beach.?

    Lähellä majoituspaikkaa Traditional Spanish house , just 200 m from sandy beach. sijaitsevat nähtävyydet ovat Playa de Bolonia, Playa de la Victoria, Sancti Petri, El Palmar, Catedral de Cádiz, Playa de la Caleta, Puerto de la Bahía de Cádiz, Roche.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Traditional Spanish house , just 200 m from sandy beach. on?

    Majoituspaikan Traditional Spanish house , just 200 m from sandy beach. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.