Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire (Chançay, Ranska)

Koko talo/asunto Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire (Chançay, Ranska)

Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire

Maison Tourangelle Vallee linnat Loiresta / Tarjous PROMO 30/06 - 07/07! Ytimessä Touraine, lähellä Amboise, hiljaisuudessa Touraine maaseudulla sijaitseva talo avaa ovensa oleskelua runsaasti tunteita Maa Loiren linnat.Viehättävä talo täysin remontoitu pohjakerroksessa puutarha.Tulet levätä viehättävä pieni laaksossa asetus, joka vastaa käyttäjän mukavuuden vaatimukset ja laitteita.Pysyt sydämessä Loiren laakson jossa niin monet historian lehdille kirjoitetaan nauttivat majesteettinen joen Loiren on Unescon maailmanperintökohde.Talo tilanne on äärimmäisen etuoikeutettu viihtymään kaupungin ja maaseudun välillä tutkimaan aluetta muokkaavat viinitarhan tulee kun kävelee tai pyöräily huvikseen: kuvankaunis polun kautta viinitilojen tai reitin varrella Loire tarjota sinulle maagisen hetkiä.Lähellä kauppoja, loma keinona vie sinut kuuluisalle sivustoja Kuninkaiden laaksossa: 1 varttitunnin: Amboise ja sen Kuninkaanlinna Clos Lucé viimeinen koti Leonardo da Vinci ja Chateau Chaumont sur Loire kuuluisa festivaali nykyaikainen puutarhan; eikä kaukana Chenonceau - Blois - Villandry - Azay Le Rideau - Langeais - Chambord - Cheverny .. Ussé -ja muut sivustot Chinon ja Loches // koko ohjelma.Älä unohda Futuroscopen tai Beauval Zoo 45 mm, joka ilahduttaa lapsia.Ja tietenkin, et onnistu mennä maistaa hyviä viinejä maapallon meidän laaksossa vierailun aikana tutustua Viininviljelijöiden jotka avaavat kellari ilolla ja jakaa työnsä.Kaikki ainekset ovat olemassa, jotta lomasi tai viikonlopun on menestys erilaisia ​​Heritage ja kulttuurihistoria unohtamatta Touraine ala.Lysiane & Richard toivottaa sinut jakaa teidän kaikkien etuoikeudet tarjoamia alueemme joten voit nauttia johtavat momentit rentoutumista ja hyvinvointia..Olet Pays de la Touraine - Loire Valley -Matkustaminen Touraine on laittaa aistit. Se on ihaillut kaikkina vuodenaikoina, Loire ja sen upea heijastuksia.varovasti hyväillä tufa kivi, joka on päällystetty, kaikki meidän linnat unia.Tämä on entendte resonoi äänen torvi aikana aamulla kävellä metsässä. Ja se on myös maistella viiniä kukkulataurinkoinen viileä kellari Montlouis / Vouvrey / Touraine-Amboise, tai tuntea ruokahalua haju fouées höysteenä Rillette oikealle ulos uunista.Ihastut hämmästyttävän erilaisia ​​perintömme, listattu UNESCO kulttuurimaisema. 'Meille miesten pitäisi nousta enemmän onnellinen ja iloinen kuin muualla, mutta uskon, että onni tuleeDUI miehet syntynyt missä hyvä viini on ... ' Leonardo da Vinci

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Lemmikit sallittu
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Keittiö
  4. Mikroaaltouuni

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire

  • Onko majoituspaikassa Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire uima-allas?

    Ei, Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire?

    Kyllä, Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire?

    Lähellä majoituspaikkaa Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire sijaitsevat nähtävyydet ovat Mini Châteaux du Val de Loire, Tours Val de Loire Airport, Tour train station, Le Jardin Botanique, Château Royal de Blois, De Valmer, Loire Aventure, Château Royal d'Amboise.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire on?

    Majoituspaikan Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.