Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Top! 3- Zimmer Wohnung Im Herzen NÜrnbergs - Zentral Und Ruhig Bis 6 Personen (Nürnberg, Saksa)

Koko talo/asunto Top! 3- Zimmer Wohnung Im Herzen NÜrnbergs - Zentral Und Ruhig Bis 6 Personen (Nürnberg, Saksa)

Top! 3- Zimmer Wohnung Im Herzen NÜrnbergs - Zentral Und Ruhig Bis 6 Personen

TOP !!! 3-huoneen huoneisto NUREMBERGin sydämessä - Keski-ja hiljainen jopa 6 hengelle Tilava 3-huoneen huoneisto sijaitsee kätevästi 2,5 km: n päässä Nürnbergin rautatieasemalta ja 6 km: n päässä messukeskuksesta. Hyvin liikenneyhteyksineen se tarjoaa optimaalisen sekoituksen rauhallisuuden ja nähtävyyksien läheisyyden ja messujen välille. Se sijaitsee perheen kodin pohjakerroksessa.Olet metron päästä 150 metriä ja sen kanssa 10 minuutissa keskustassa tai näyttelykeskuksessa. Keskusta / päämarkkinat ovat noin 10 minuutin kävelymatkan päässä._____________________________________________________________*** Huoneet on sisustettu täysin ja viihtyisästi ja laadukkaasti moderniin sisustukseen, ja ne tarjoavat optimaalisen asumislaadun 65 neliömetrillä jopa 6 hengelle ***- 1 iso huone, jossa on: 2 eksklusiivista laatikkojoustavaa sänkyä (jotka voidaan myös koota), kaksinkertainen jousitus mukavan nukkumista varten, hygieenisesti peitetyt punkki- ja allergeenitiivisillä patjoilla -Yhteydet, WLAN ja paljon muuta- 1 iso huone, jossa on: 2 yksinoikeudella varustettua joustavaa sänkyä (jotka voidaan myös koota), laadukkaita vuodevaatteita, vaatekaappi, yöpöytä, lukuvalo, kuvia, kannettava tietokone tai aamiaispöytä ja tuolit, taulutelevisio, jossa DVBT-yhteys, WiFi ja paljon muuta- 1 pienempi huone, varustettu:2 yksinoikeudella varustettua jousivuodetta, laadukkaita vuodevaatteita, vaatekaappi, yöpöytä, lukuvalo, kuvia, kannettava tietokone tai aamiainen pöytä ja tuolit, taulutelevisio DVBT-yhteydellä, WiFi____________________________________________________________*** Erillinen täysin varustettu keittiö ei jätä toivomisen varaa ***- uuni, liesi,- kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin,- jääkaappi-pakastin, pesukone,- riittävästi ruokia ja ruukkuja- ja viihtyisä ruokailutila 2 hengelle!________________________________________________________*** Kylpyhuoneessa on käytännöllisesti varustettu ***- kylpyamme- uppoaa- ja wc.__________________________________________________*** Kadulla on ilmainen julkinen pysäköinti ***

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Pyykinpesukone
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Wi-Fi
  3. Keittiö
  4. Jääkaappi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Top! 3- Zimmer Wohnung Im Herzen NÜrnbergs - Zentral Und Ruhig Bis 6 Personen

  • Onko majoituspaikassa Top! 3- Zimmer Wohnung Im Herzen NÜrnbergs - Zentral Und Ruhig Bis 6 Personen uima-allas?

    Ei, Top! 3- Zimmer Wohnung Im Herzen NÜrnbergs - Zentral Und Ruhig Bis 6 Personen ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Top! 3- Zimmer Wohnung Im Herzen NÜrnbergs - Zentral Und Ruhig Bis 6 Personen?

    Ei, Top! 3- Zimmer Wohnung Im Herzen NÜrnbergs - Zentral Und Ruhig Bis 6 Personen ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Top! 3- Zimmer Wohnung Im Herzen NÜrnbergs - Zentral Und Ruhig Bis 6 Personen pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Top! 3- Zimmer Wohnung Im Herzen NÜrnbergs - Zentral Und Ruhig Bis 6 Personen ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Top! 3- Zimmer Wohnung Im Herzen NÜrnbergs - Zentral Und Ruhig Bis 6 Personen?

    Lähellä majoituspaikkaa Top! 3- Zimmer Wohnung Im Herzen NÜrnbergs - Zentral Und Ruhig Bis 6 Personen sijaitsevat nähtävyydet ovat Nürnbergin päärautatieasema, NürnbergMesse, Altstadt, Nürnbergin joulumarkkinat, Rock im Park, Nürnbergin lentokenttä, Sankt Sebalduskirche, Playmobil FunPark Zirndorf.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Top! 3- Zimmer Wohnung Im Herzen NÜrnbergs - Zentral Und Ruhig Bis 6 Personen on?

    Majoituspaikan Top! 3- Zimmer Wohnung Im Herzen NÜrnbergs - Zentral Und Ruhig Bis 6 Personen peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.