Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Timber Framed House Near Apriltsi Beautifull Conserved With Modern Bathroom. (Lowetsch, Bulgaria)

Koko talo/asunto Timber Framed House Near Apriltsi Beautifull Conserved With Modern Bathroom. (Lowetsch, Bulgaria)

Timber Framed House Near Apriltsi Beautifull Conserved With Modern Bathroom.

Puurakenteinen talo lähellä aprillilaista kauniisti säilytetty modernilla kylpyhuoneella. Talon perinteinen luonne on säilytetty rakkaudella, mutta siinä on moderni kylpyhuone. Suuri lato on nyt ruokasali ulkona, josta on upeat näkymät vuorille.Puutarha on 1000sq m ruohoa ja hedelmäpuita. Se on hieno leikkipaikka lapsille. Auta itseäsi luumujen, omenoiden, viinirypäleiden ja päärynöiden kauden aikana. Se on muutaman kilometrin päässä Apriltsi-kaupungista, joka on bulgarialaisten turistikeskus, jota länsimaiset turistit eivät vielä tunne. (Kokeile googling Apriltsi) Täällä on monia hyviä ravintoloita ja uima-altaita. Lähin ravintola ja uima-allas (noin 1 euro päivässä) on 15 min. kävelymatka tai 3 min. autossa. (Hotelli Romantika, jolla on verkkosivusto)Ympäröivä maa on upea jokien (uima-reikien kanssa) kanssa vuorilla ja metsässä, joissa on peuroja, karhuja ja villisikoja. Suuri osa siitä on kansallispuisto. Kävely on mahtava ja harvojen ihmisten kanssa. Metsä kulkee aivan puutarhaan asti, ja karhujen on tiedetty tulevan syömään pudonneita hedelmiä. Puutarhassa vierailevat monet linnut.Tieyhteydet ovat hyvät ilman tien melua. Se on erittäin rauhallinen, kaunis, yksinäinen ja yksityinen sijainti lähellä Kravenikin kylää, jossa on baari ja hyvin varustetut ruokakaupat. Säännölliset bussit kulkevat Sofiaan ja suurimpiin Bulgarian kaupunkeihin Apriltsiin ja Savlievoon. Savlievosta on julkinen liikenne tai voimme järjestää nouton Savlievossa tai Apriltsissa. Voimme myös järjestää kuljetuksen Bukarestin lentokentältä pysähtymällä Ruseen 90 punnalla kumpaankin suuntaan.Jos haluamiasi päivämääriä ei ole saatavilla, palaa karttaan ja tarkista 'Valkoinen talo', joka on 2 km päässä. mainos no. 6843616 Se on poikkeuksellisen hiljainen.Talvella 5 päivää on minimi, mikä johtuu vesivarojen tyhjentämisen ja palauttamisen kustannuksista jäätymisen välttämiseksi. Anteeksi.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Lämmitys
  4. Puhelin

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Timber Framed House Near Apriltsi Beautifull Conserved With Modern Bathroom.

  • Onko majoituspaikassa Timber Framed House Near Apriltsi Beautifull Conserved With Modern Bathroom. uima-allas?

    Kyllä, Timber Framed House Near Apriltsi Beautifull Conserved With Modern Bathroom. tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Timber Framed House Near Apriltsi Beautifull Conserved With Modern Bathroom.?

    Kyllä, Timber Framed House Near Apriltsi Beautifull Conserved With Modern Bathroom. noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Timber Framed House Near Apriltsi Beautifull Conserved With Modern Bathroom. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Timber Framed House Near Apriltsi Beautifull Conserved With Modern Bathroom. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Timber Framed House Near Apriltsi Beautifull Conserved With Modern Bathroom.?

    Lähellä majoituspaikkaa Timber Framed House Near Apriltsi Beautifull Conserved With Modern Bathroom. sijaitsevat nähtävyydet ovat Park General Lavrov, Druzhba 4, Berkina mogila, Siti tsentar, Ловеч Парти Фест - Lovech Parti Fest, Kakrinsko hanche, Historical and Architectural Reserve Staro Stefanovo, Devetashka peshtera.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Timber Framed House Near Apriltsi Beautifull Conserved With Modern Bathroom. on?

    Majoituspaikan Timber Framed House Near Apriltsi Beautifull Conserved With Modern Bathroom. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.