Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto The Woodland Cottage At Red Cottage Hideaway - In Amish Country (Dundee, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto The Woodland Cottage At Red Cottage Hideaway - In Amish Country (Dundee, Amerikan Yhdysvallat)

The Woodland Cottage At Red Cottage Hideaway - In Amish Country

Woodland-mökki Red Cottage Hideawayssa              ~ Amishin maassa ~ Ensisijainen lupauksemme on PUHDISTUS! Tunne ahdistuksen häiriintyvän kuin kuivuneet lehdet tuulessa. Paeta arjen hälinästä ja melusta Red Cottage Hideawaylla. Woodland-mökki valmistui ja avattiin heinäkuussa 2009 (meillä on myös Skyview-mökki eri luettelossa, joka avattiin vuonna 2012), pieni punainen maalaistalo mökki palaa näkyviin Holmes Countyn itäisten kukkuloiden laskosta, suoraan sydämessä maailman suurimmasta amishiyhteisöstä. Vain 10 minuutin päässä Berliinissä, Walnutcreekissä ja Winesburgissa. Osoitteemme mukaan Dundee on kuitenkin Holmesin läänissä ja Dundee on noin 15 minuutin päässä täältä.Mökkejä ympäröivät upeat maisemat keskellä kausia, ja ne ovat kaikkein henkeäsalpaavaisin syksyllä. Meillä on auki taivas, hämärässä se on tähtigazerin paratiisi! Kun varaat mökkimme, heillä on mökissä nämä ilmaiset esineet saapumistasi: pannu tuoretta kotitekoista kanelirullaa, leipä kotitekoista leipää, appelsiinimehua, raikas kannu vettä, loputon tarjonta kahvipapuja. jauhaa tuoretta, kuumaa teevalikoimaa, kuumaa kaakaota, limonadia ja popcornia. Meillä on myös varastossa jääkaapissa runsaasti tavallisia ja maustettuja kermavoiteita (ranskalainen vanilja-, hasselpähkinä- ja karamellimachiato) voipakkauksia ja hyytelöä. Keittiön kaappeista löydät sokeripakkauksia, yhtäläisiä, makeita ja vähän, suolaa ja pippuria.Woodland-mökki nukkuu jopa viisi ja tarjoaa romanttisille pariskunnille retriitin tai illan poissa ystävien kanssa. Skyview-mökki on toisella listalla, joten käy tästä sivulta saadaksesi lisätietoja.Sijaitsee rauhallisella kaupunkitiellä, ja vieraille taataan yksinäisyys, vaikka majoittajat, kutojat, asuvat lähellä. Vaikka mökki on ihana maan keidas, se on vain 10-15 minuutin päässä ostosmahdollisuuksista ja ruokailusta Walnut Creekissä, Winesburgissa tai Berliinissä. Kuule naapurimaiden vaunujen äänet taputtavat tietä ja tulevat muistuttamaan yksinkertaisemmasta elämästä, jossa ei yksinkertaisesti ole kiirettä.Kääri viltti ja halaile kirjaa leivän tulipalon vieressä harmaan talvikuukauden aikana. Rentoudu kannella kuuntelemalla sirkat ja katsomalla, miten tulipalot nousevat kuumana kesäkesän hämäränä.Jos sinut houkutellaan ulkona ulkona, nauti paahtamalla tahmeita vaahtokarkkeja palokuopan yli ja keitä pihvit kaasugrillillä. Hyvin hoidettu maisemointi sorroundstaa molemmat mökit ympäri vuoden, ja jokaisessa on oma koristeellinen betonipatio, jossa on rakennettu tulisija. Jokainen mökki on varustettu loputtomalla polttopuutarralla ilmaiseksi sinulle.Mökit tarjoavat runsaasti mukavuuksia, kuten paikan päällä tapahtuvan hieronnan ja erikoistilauksen kukkakimppuja tuolle erikoiselle.Suunnittele vierailu yön yli tai loma Amish-maassa viikolle.Red Cottage Hideawayn keittiö on varustettu pannuilla ja astioilla, ja siellä on täysi pesutupa.Löydä Ohion Amishin maa parhaimmillaan ja tee varauksesi Red Cottage Hideaway -hotellissa jo tänään!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Kylpylä
  3. Pyykinpesukone
  4. Koko talo/asunto
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Vedenkeitin
  4. Ilmastointi
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Woodland Cottage At Red Cottage Hideaway - In Amish Country

  • Onko majoituspaikassa The Woodland Cottage At Red Cottage Hideaway - In Amish Country uima-allas?

    Ei, The Woodland Cottage At Red Cottage Hideaway - In Amish Country ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Woodland Cottage At Red Cottage Hideaway - In Amish Country?

    Ei, The Woodland Cottage At Red Cottage Hideaway - In Amish Country ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa The Woodland Cottage At Red Cottage Hideaway - In Amish Country pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Woodland Cottage At Red Cottage Hideaway - In Amish Country tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Woodland Cottage At Red Cottage Hideaway - In Amish Country?

    Lähellä majoituspaikkaa The Woodland Cottage At Red Cottage Hideaway - In Amish Country sijaitsevat nähtävyydet ovat Amish County Quilt Show, Akron-Canton Regional Airport, Great Mohican Indian Pow-Wow.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Woodland Cottage At Red Cottage Hideaway - In Amish Country on?

    Majoituspaikan The Woodland Cottage At Red Cottage Hideaway - In Amish Country peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.