Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto The Tackle Box @ Come Frida Y Cottages (Bacliff, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto The Tackle Box @ Come Frida Y Cottages (Bacliff, Amerikan Yhdysvallat)

The Tackle Box @ Come Frida Y Cottages

Dock & Tackle @ Tule perjantaina Olemme Come Friday Cottages Bayn rannalla ja ainutlaatuinen ominaisuutemme tarjoaa 150 ”rantakadun, jossa on 270-metrinen laituri, uima-allas, kylpylä, lukuisia Palapas-järveä pitkin ja paljon yhteisiä alueita istumiseen ja grillaamiseen sekä upeat näkymät Kemahille ja Galvestonin lahdella. Meillä on yksi Suite, joka on Waterfront ja se on The Bay Room. Muut sviitit ovat veden lähellä noin 200 ', mutta niillä on täysi pääsy kaikkiin palveluihimme ja paljon ranta-alueita.Olemme täysin uudistaneet ja yhdistäneet kaksi yksikköä 2BR 2B: n valmistamiseksi, joka nukkuu 7/8 hengelle.Dock Holiday ja The Box. Olemme varmistaneet, että sinulla on kaikki kodin mukavuudet ja sitten jotkut. Tackle Box on koristeltu viileällä kalastusmaalilla. Sviitissä on kerrossänky, jossa on täysi patja, joka nukkuu 2 alhaalla ja kaksoispatja ylhäällä hyvä 1 suuremmalle (tai kahdelle pienelle lapselle ylhäällä). Paljon mukavia tyynyjä ja peitteitä sekä suuri kylpyhuone suihkulla. Siellä on myös pieni jääkaappi, mikroaaltouuni, leivänpaahdin / griddle, kahvipannu kahvilla, kerma-aineet ja sokerit. Tässä Dock Holiday Suite -hotellissa on suuri erillinen makuuhuone, jossa on pehmeä queen-size-vuode ja vuodevaatteet. Makuuhuoneessa on taulutelevisio, jossa on kaappi ja kaappi. Olohuone on täydellinen rentoutumiseen ja lukemiseen tai toisen taulutelevision katseluun. Keittiö tässä yksikössä on täysikokoinen ja siinä on suuri jääkaappi, ja siinä on astiat, astiat ja astiat sekä Keurig-kahvinkeitin, kahvi ja erilaiset sokerit ja kerma. Omassa kylpyhuoneessa on suihkukaappi, pehmeät pyyhkeet ja vain tarpeeksi tilaa levittää ja rentoutua. Olemme lisänneet tähän laitteeseen suuren kannen grillaukseen tai vain roikkumaan ulkona.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Ulkouima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Tackle Box @ Come Frida Y Cottages

  • Onko majoituspaikassa The Tackle Box @ Come Frida Y Cottages uima-allas?

    Kyllä, The Tackle Box @ Come Frida Y Cottages tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Tackle Box @ Come Frida Y Cottages?

    Kyllä, The Tackle Box @ Come Frida Y Cottages noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa The Tackle Box @ Come Frida Y Cottages pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Tackle Box @ Come Frida Y Cottages tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Tackle Box @ Come Frida Y Cottages?

    Lähellä majoituspaikkaa The Tackle Box @ Come Frida Y Cottages sijaitsevat nähtävyydet ovat NRG Stadium, George R Brown Convention Center, NASA Johnson Space Center, First United Methodist Church, Seawolf Park, William P Hobby Airport, Houston Zoo, Market Square.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Tackle Box @ Come Frida Y Cottages on?

    Majoituspaikan The Tackle Box @ Come Frida Y Cottages peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.