Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto The Sunset House Joshua Tree With Infinity Pool + Spa And Private Hiking Trail (Yucca Valley, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto The Sunset House Joshua Tree With Infinity Pool + Spa And Private Hiking Trail (Yucca Valley, Amerikan Yhdysvallat)

The Sunset House Joshua Tree With Infinity Pool + Spa And Private Hiking Trail

Auringonlaskun talo Joshua Tree w / uima-allas + kylpylä Tervetuloa yksinoikeudella olevaan ja yksityiseen rinteeseen, josta on näkymät Joshua Treein kansallispuistoon ja Yucca Valleyyn.Vieraiden mukavuuksiin kuuluu ääretön uima-allas + poreallas, jolta on laajat näkymät, nuotiopuutarha, ruokailu ulkona, yksityinen polku (kiinteistöllä), avoin konseptisuunnittelu, baarialue, täysin varusteltu koti ja niin paljon muuta!Taloon tullessasi sinua tervehtii valoisa, avoin konsepti asuintila. Ruokasalissa on moderni ruokapöytä, johon mahtuu mukavasti 8. Aseta baariin saakka ja anna ryhmäsi suosikki baarimestari pilata juhla, kun sekoitat vieraasi kanssa.Ruokailutilan ohi on oleskelutila rentoutumiseen ja lukemiseen ikkunoiden vieressä, kun nauttit näkymistä. Vieressä löydät tilan, joka on täydellinen jooga-asetuksiin.Majesteettisessa kodissamme voi nukkua jopa 12 vierasta - ihanteellinen perheille, retriitteille ja retkeilyharrastajille. Makuuhuoneen kokoonpanot ovat seuraavat:Master-sviitti: 1 king-vuode, nahkatuoli, oma kaappitila + oma kylpyhuone.Makuuhuone 2: 1 king-vuodeMakuuhuone 3: 1 queen size -sänkyMakuuhuone 4: 1 queen size -sänkyMakuuhuone 5: 1 queen size -sänky + oma kylpyhuoneYhteiset tilat: 1 sohva, 2 ilmapatjaa, 1 kylpyhuoneKiinteistö on täysin kalustettu ja erittäin mukava. Keittiössä on kaikki tarvitsemasi: kodinkoneet, keittiövälineet, astiat jne. Modernissa ruokapöydässä on mukavasti 8 paikkaa, ulkoruokailumahdollisuuden lisäksi. Koti siivotaan ammattimaisesti ennen jokaista oleskelua ja varustetaan runsaalla lakanalla ja pyyhkeellä ryhmällesi. Auringonlaskun taloa ympäröivät ulkotilat ja mukavuudet. Koko talon etuosaa kääntää iso parveke, josta on näköala autiomaalle ja vuorille. Kaksi sarjaa suuria liukuisia lasiovia johtaa talosta terassille - yksi heti joogatilan / perhehuoneen vierestä ja toinen olohuoneesta ja keittiöstä.Patio on iso ulkona oleva ruokapöytä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu grilli, oleskelutila ja auringonlaskun näköala.Aivan parvekkeen vieressä ja muutamalla portaalla on aidatulla suuri uima-allas + poreallas. Tämä tila on varustettu lepotuoleilla ja muilla uima-altaan palveluilla. Huomaa, että uima-allasta ei lämmitetä, mutta meillä on poreallas, joka voidaan lämmittää, tai olet tervetullut gondolin alla sijaitsevaan standup-kylpylään, joka kuumenee paljon nopeammin. Niin monia vaihtoehtoja!Uima-altaan ja retkeilyreitin välissä vieraat löytävät palopöytäpuutarhamme (ajaa propaanikaasulla). Palokaukon ympärillä on 6 isoa tuolia.Palokaivon takana / sisääntietämme lopussa vieraat löytävät yksityisen retkeilyreitimme. Ota vain muutama askel ja löydät 360 asteen näkymät laaksoon, Joshua-puistoon ja vuoristoihin. Polun varrella on penkki ja katselualue, joka on täydellinen paikka rentoutua ja ottaa auringonlaskua.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Sunset House Joshua Tree With Infinity Pool + Spa And Private Hiking Trail

  • Onko majoituspaikassa The Sunset House Joshua Tree With Infinity Pool + Spa And Private Hiking Trail uima-allas?

    Kyllä, The Sunset House Joshua Tree With Infinity Pool + Spa And Private Hiking Trail tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Sunset House Joshua Tree With Infinity Pool + Spa And Private Hiking Trail?

    Kyllä, The Sunset House Joshua Tree With Infinity Pool + Spa And Private Hiking Trail noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa The Sunset House Joshua Tree With Infinity Pool + Spa And Private Hiking Trail pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Sunset House Joshua Tree With Infinity Pool + Spa And Private Hiking Trail tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Sunset House Joshua Tree With Infinity Pool + Spa And Private Hiking Trail?

    Lähellä majoituspaikkaa The Sunset House Joshua Tree With Infinity Pool + Spa And Private Hiking Trail sijaitsevat nähtävyydet ovat Big Bear Mountain, Joshua Treen kansallispuisto, Palm Springs International Airport, Palm Springs Convention Center, Knott's Soak City Palm Springs, Palm Springs Aerial Tramway, Desert Hills Premium Outlets, Bear Mountain.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Sunset House Joshua Tree With Infinity Pool + Spa And Private Hiking Trail on?

    Majoituspaikan The Sunset House Joshua Tree With Infinity Pool + Spa And Private Hiking Trail peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.