Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View (Castries, Saint Lucia)

Koko talo/asunto The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View (Castries, Saint Lucia)

The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View

Kivitalo, Marigot Bay - luonne, mukavuus, oma uima-allas, upea näköala Kivitalo on yksi Marigot Bayn alkuperäisistä rakennuksista, sivusto, joka todennäköisesti valitaan upean lahdenäköalan ja itäisen tuulen jäähdytyksen vuoksi. Äskettäinen remontti on luonut rentouttavan ja innostavan kodin, jossa on nykyajan mukavuudet ja taiteellinen viehätys.Etuportit avautuvat ajotielle, jossa on pysäköinti 2/3 ajoneuvoille suoraan talon ulkopuolelle. Sisäänkäynnissä sinua tervehtii avoin olohuone ja keittiö, kevyt ja kohottava sosiaalinen tila holvattu katto ja parkettilattia.Keittiössä on ainutlaatuiset kiillotetut betonikannet, joissa on aamiaisbaari ja jakkarat, pesuallas on merinäköala, mikä tekee siitä miellyttävän alueen cocktailien ja juhlien luomiseksi, paikallinen kokki on valinnainen lisäosa, näet kuinka epätavalliset paikalliset tuotteet ovat keitetyt ja koe herkullisen kotiruokaa valmistetun kreoliruoan.Suosikkipaikka on yleensä parveke, johon pääsee suurten liukuvien lasiovien kautta, sinut heti valloittaa näkymä, jota voi nauttia parvekkeella sijaitsevasta aula- tai ruokailutilasta. Kaikissa 3 kahden hengen huoneessa (king size, queen size ja standard) on näkymät lahdelle ja peilatut ikkunat, joiden avulla voit hallita tervetuloa tuulen kautta. Kaikki sängyt ovat käsityönä saarella ja jokaisessa makuuhuoneessa on yksilöllisesti suunniteltu kylpyhuone.Talo on kahdessa tasossa, joita yhdistää käsintehty puiset kierreportaat. King-size-makuuhuone on ylemmällä tasolla, siinä on vaihtovirta, kattotuuletin ja iso vaatekaappi.Sekä kuningatar-huoneet että standard-huoneet ovat alemmalla tasolla jaettuna toisella aula- / virkistysalueella. Siellä on pieni jääkaappi ja pesuallas, jonka avulla voit nauttia kuumista ja kylmistä juomista samalla kun rentoudut alakerrassa. Pariovet avautuvat ulkopuolella olevaan kannelle, jossa on pöytä ja tuolit, se johtaa kätevästi uima-altaaseen .... loistava paikka nauttia kahvista / teestä aamuuinnin jälkeen.Klassisessa munuaismuodossa olevassa uima-altaassa on suolavesijärjestelmä, sen koko on 27 x 13 ja se vaihtelee välillä 4–7. Saapuva vesiputous luo rentouttavan äänen, kun taas ääretön reunahylly varmistaa, että kaunis lahti on edelleen näkyvissä.Karibialainen koti ei vain ole täydellinen ilman BBQ: tä, uima-altaan reunalla sijaitsevalla oleskelualueella tämä on toinen ruokailuvaihtoehto, joka on erityisen nautinnollinen auringonlaskun aikaan!Talossa on sekä 220v että 110v virtalähde ja kattotuuletin on asennettu jokaisessa huoneessa.Aurinkovesilämmitys ja sadeveden keräyssäiliöt ovat yksi ympäristöystävällisistä ominaisuuksista.Ilmainen Wi-Fi koko alueella, kaapeli-TV, monialueellinen DVD-soitin ja äänijärjestelmä, jossa suuret kaiuttimet ja pienet kaiuttimet ulkopuolella parvekkeella, jotta voit kuunnella suosikkimusiikkiasi iPodisi kautta. samalla kun nautit rommia tai paikallista Piton-olutta ja katsot veneitä, lintuja tai yövaloja viehättävässä lahdessa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Ulkouima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Televisio
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View

  • Onko majoituspaikassa The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View uima-allas?

    Kyllä, The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View?

    Kyllä, The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View?

    Lähellä majoituspaikkaa The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View sijaitsevat nähtävyydet ovat Hewanorra International Airport, Anse La Raye Adventure, Pointe Seraphine Cruise Ship Harbour, George F. L. Charles Airport, Anse Chastanet, Anguilla National Trust Heritage Tour, Port of Sandy Ground.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View on?

    Majoituspaikan The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.