Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto The Songbird Suite / Special Pricing! / Brand New Studio / Panoramic Ocean Views (Kailua-Kona, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto The Songbird Suite / Special Pricing! / Brand New Studio / Panoramic Ocean Views (Kailua-Kona, Amerikan Yhdysvallat)

The Songbird Suite / Special Pricing! / Brand New Studio / Panoramic Ocean Views

Songbird-sviitti / erikoishinta! / Upouusi studio / panoraamanäköala merelle Henkeäsalpaava studio-sviitti istui 1100 metrin korkeudessa trooppisen asuinalueen alueella, jossa on yksityisyyttä, laajaa 180 asteen merinäköala ja viileät tuulet. Nauti yksityisen Lanai-hotellin rauhallisesta pyhäkköstä, kun haluat siemailla suosikkijuomiasi samalla kun katsot upeita rannikonäkymiä ja auringonlaskuja. Löydät kaiken mitä tarvitset lomallesi tai liike-elämääsi varten.Songbird-sviitti on täysin erillään kodistamme breezewaylla, jossa on oma turvallinen sisäänkäynti ja paikan päällä oleva pysäköintialue aivan hotellin vieressä. Meillä on kaikki mitä tarvitset rannalle, mukaan lukien muhkeat rantapyyhkeet, aurinkovarjo, rantatuolit, jäähdyttimet ja snorkkeli.Tulemme todennäköisesti olemaan täällä tervehtimään sinua, näyttämään sinulle omaisuutta, vastaamaan kysymyksiin ja varmistamaan, että sinulla on kaikki mitä tarvitset ihana Havaijiloma. Jos emme ole kotona, saat helposti tutustumisohjeet ennen saapumistasi. Kun olet asettunut asumaan, yksityisyyttäsi kunnioitetaan. Jos tarvitset jotain loman aikana, soita, tekstistä, sähköpostista tai koputtaa etuovellamme. Elämme omaisuudessamme ja olemme käytettävissä, jos tarvitset meitä.LiikkuminenMeidän hiljainen ja rauhallinen yksi acre keidas sijaitsee kätevästi kaukana hälinästä keskustan, mutta vain muutaman minuutin rannat, keskustan Kona (5 mailia), ja lentokenttä (7. 8 mailia).Muutaman minuutin ajomatkan päässä on lukuisia ravintoloita sekä ostos- ja viihdepalveluja. Ulkouima-harrastajat pääsevät helposti Honokohau-satamaan ja läheisiin puisto- ja virkistysalueisiin. Kailua Kona tarjoaa runsaasti aktiviteetteja ympäri vuoden kaikenikäisille ja kiinnostuksille. Viljelijämme markkinat, käsityö panimot, kahvilat, festivaalit, urheilu- ja musiikkipaikat ovat runsaasti. Muista tarkistaa oppaamme ehdotuksia varten.Erinomainen keskeinen sijainti, jossa voit tutustua kaikkiin Big Islandiin. Suosittelemme vuokraamaan autoa, koska julkinen liikenne ei ole käytettävissä. Käytettävissä ovat taksit ja rajoitetut yksityisajoneuvoyhtiöt.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Songbird Suite / Special Pricing! / Brand New Studio / Panoramic Ocean Views

  • Onko majoituspaikassa The Songbird Suite / Special Pricing! / Brand New Studio / Panoramic Ocean Views uima-allas?

    Ei, The Songbird Suite / Special Pricing! / Brand New Studio / Panoramic Ocean Views ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Songbird Suite / Special Pricing! / Brand New Studio / Panoramic Ocean Views?

    Ei, The Songbird Suite / Special Pricing! / Brand New Studio / Panoramic Ocean Views ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa The Songbird Suite / Special Pricing! / Brand New Studio / Panoramic Ocean Views pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Songbird Suite / Special Pricing! / Brand New Studio / Panoramic Ocean Views tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Songbird Suite / Special Pricing! / Brand New Studio / Panoramic Ocean Views?

    Lähellä majoituspaikkaa The Songbird Suite / Special Pricing! / Brand New Studio / Panoramic Ocean Views sijaitsevat nähtävyydet ovat Kailua-Kona International Airport, Waipi'o Valley, Ocean rider - seahorse farm, Waikoloa, Waikoloa Heliport Airport, Waimea-Kohala Airport, Prince Jonah Kuhio Kalanianaole Day, Statehood Day in Hawaii.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Songbird Suite / Special Pricing! / Brand New Studio / Panoramic Ocean Views on?

    Majoituspaikan The Songbird Suite / Special Pricing! / Brand New Studio / Panoramic Ocean Views peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.