Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto The Salty Pelican - Waterfront Home - Fishing, Kayak/Canoe, Wildlife, Sunset (Crawfordville, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto The Salty Pelican - Waterfront Home - Fishing, Kayak/Canoe, Wildlife, Sunset (Crawfordville, Amerikan Yhdysvallat)

The Salty Pelican - Waterfront Home - Fishing, Kayak/Canoe, Wildlife, Sunset

Rantahotelli - delfiinejä, auringonlaskuja, kalastusta, kajakkeja / kanootteja, villieläimiä Yksi uusimmista rakennetuista koteista Live Oak Islandilla. Tämä moderni ja tilava 2007 1 930 neliömetrin 3bedroom plus parvi koti on veden äärellä ja sillä on teemalla rannikkoalueiden sisustus, joka sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä naapuruston veneiden käynnistämistä ja St. Marks Wildlife Refuge. Upeat näkymät lahdelle, Meksikonlahdelle ja kanaviin. Aseta paalutuksille, joissa on suuri kansikerros mezzanine ja tärkein oleskelutila ja kansi kolmannella tasolla. Apua tarvitseville on saatavilla hissi pyynnöstä. Päivän suosikkiosamme koostuvat erilaisten villieläinten katselusta, monikertahyppyjen kuuntelemisesta, delfiinien saapumisesta lahdelle ruokintaa, nauttien auringonlaskusta mistä tahansa kannen tasosta tai melontaa kanootista / kajakosta lahdelle ja kanoottipolkuille. . Olet muutaman minuutin päässä Shellpoint Beachistä, golfista ja St. Marksin majakka. Kodissa on keskuslämmitys ja -ilma, pesukone / kuivausrumpu, gourmet-keittiö, joka on varustettu kaikella, mitä tarvitset, mutta ruokasi (mukaan lukien hyväpalkkaiset laitteet-kaasuliesi ja kiertoilmauuni). Kaikissa huoneissa on kattotuuletin ja televisio (yhteensä 5 HD-LED-taulutelevisiota). Master-sviitti avautuu yläkerrokseen. Master-kylpy sisältää pyykin, poreallas, bidee ja tilava vaatehuone. Neljännen tason parvi mahdollistaa enemmän nukkumismahdollisuuksia 2 erillisellä vuoteella ja oleskelutilassa, jossa on suuri 55 tuuman HDTV-taulutelevisio, DVD- ja pelijärjestelmät (Wii ja XBox 360). Pääasialliseen oleskelualueeseen kuuluu kaasukäyttöinen takka, ruokailutila ja iso 55 tuuman taulutelevisio, jossa on Blu-ray / dvd-soitin ja surround-äänijärjestelmä. Dish Network Satellite (Amerikan suosituin 200) toimitetaan sekä den- että parvi-alueilla. Kolmessa makuuhuoneessa on HDTV: n televisiovastaanotto 13 paikallisella kanavalla (ABC, CBS, NBC, Fox, CW, PBS, Bounce, Create, AccuWeather, Get TV, FL Channel ja ME TV). Käytössäsi on kirjasto kirjoja, lehtiä, CD-levyjä, DVD-levyjä, lautapelejä. Mutta suurin osa ajasta vietetään todennäköisesti nauttien näkymistä, hiljaisista luonnon äänistä, propaanigrillistä ulkona, terassipöydät, kajakki / melontaa, kalastusta (5 pylväät mukana) ja alueen tutkimiseen. Golfkerhoja on kahta sarjaa: Callaway Big Bertha grafiittiraudat ja Ping Black Dot Steel -raudat sekä koripallotavoite ja päätennismailat omaan käyttöösi. Neljä maastopyörää on saatavana myös ajamiseen näillä hiljaisilla palmu- ja tammityönä riipputetuilla kaduilla.Master-sviitissä on queen-vuode, isäntäkylpy ja oleskelualueMakuuhuone 2 - parisänkyMakuuhuone 3 - queen bedParvi - 2 erillistä vuodetta ja oleskelutila

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Hissi
  3. Pysäköinti
  4. Lemmikit sallittu
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Salty Pelican - Waterfront Home - Fishing, Kayak/Canoe, Wildlife, Sunset

  • Onko majoituspaikassa The Salty Pelican - Waterfront Home - Fishing, Kayak/Canoe, Wildlife, Sunset uima-allas?

    Ei, The Salty Pelican - Waterfront Home - Fishing, Kayak/Canoe, Wildlife, Sunset ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Salty Pelican - Waterfront Home - Fishing, Kayak/Canoe, Wildlife, Sunset?

    Kyllä, The Salty Pelican - Waterfront Home - Fishing, Kayak/Canoe, Wildlife, Sunset noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa The Salty Pelican - Waterfront Home - Fishing, Kayak/Canoe, Wildlife, Sunset pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Salty Pelican - Waterfront Home - Fishing, Kayak/Canoe, Wildlife, Sunset tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Salty Pelican - Waterfront Home - Fishing, Kayak/Canoe, Wildlife, Sunset?

    Lähellä majoituspaikkaa The Salty Pelican - Waterfront Home - Fishing, Kayak/Canoe, Wildlife, Sunset sijaitsevat nähtävyydet ovat Tallahassee International Airport, Doak Campbell Stadium, Florida State Capitol, Bobby Bowden Field at Doak Campbell Stadium, Canopy Road.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Salty Pelican - Waterfront Home - Fishing, Kayak/Canoe, Wildlife, Sunset on?

    Majoituspaikan The Salty Pelican - Waterfront Home - Fishing, Kayak/Canoe, Wildlife, Sunset peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.