Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto The Rotunda @ Gerroa - Pet Friendly Beachfront (Gerroa, Australia)

Koko talo/asunto The Rotunda @ Gerroa - Pet Friendly Beachfront (Gerroa, Australia)

The Rotunda @ Gerroa - Pet Friendly Beachfront

The Rotunda @ Gerroa - Lemmikkiystävällisiä rantahotelleja Kuvittele, että oleskelet suoraan yhden etelärannikon hienoimpien rantojen kultaisesta hiekasta. Missä voit istua terassilla ja nauttia upeista näkymistä veden yli tai hyppää vain tien toisella puolella ja uida, surffata, boogie-lautaa tai vain kellua sinisen taivaan alla vedessä, kristallinkirkas kuin vuoristovirta.Tämä on sellainen ominaisuus, jossa voit nauttia elämän yksinkertaisista asioista. Tämä on vanha koulu, eklektinen rantatalo, jossa on riittävästi tilaa 3 perheelle mukavuuden säilyttämiseksi - alkuperäisillä 1960-luvun ominaisuuksilla (kuten vaaleanpunainen kylpyhuone ja rotunda-huone), jotka vievät teidät ajassa takaisin toiseen aikakauteen! Mutta parasta on suuret ovet, jotka avautuvat terassille, jolta on panoraamanäkymät rannan yli, jolloin voit vain rentoutua tuolilla ja nauttia merituulet, kun siemailet lasillisen viiniä ja kuunnella aaltojen kaatumista. Vaihtoehtoisesti voit paeta tilavaan olohuoneeseen, jossa voit rentoutua ilmastoinnin viileän alla.Yläkerrassa ainutlaatuisen muotoisesta ”rotundan huoneesta” on upeat näkymät. Se on ihanteellinen paikka lapsille viettää aikaa, kun vanhemmat nauttivat hiljaisesta ajasta alla. Auringon laskiessa rannan yli perheen kokki voi osoittaa kulinaistaidonsa BBQ: lla ennen kuin perhe kokoontuu suuren ulkona olevan pöydän ympärille nauramaan, kertomaan tarinoita ja nauttimaan ikimuistoisesta juhlasta.Kun vihdoin on aika lyödä heinää, löydät neljä makuuhuonetta, joissa on seitsemän mukavaa parivuodetta ja sänkyä, joissa on lisätyynyt ja peitot, jos tarvitset niitä. Kesäpuhaltimet ja talvelämmittimet pitävät sinusta niin mukavan, että et halua nousta seuraavana päivänä. Mutta tiedät jo jo yksinoikeudellisesta online-oppaastamme, että Gerroa-alueella on niin paljon nähtävää ja tekemistä - mistä tehdä ostoksia ja mistä ruokailla, jotta paikalliset tietävät alueen 'piilotetut salaisuudet' että haluat hypätä sängystä ja tutkia!Lomat ovat arvokkaita ja muistot ovat ikuisia. Kutsumme sinut tekemään kauniita perhemuistoja kanssamme Rotundassa.Huomaa:-Kun omaisuus on lemmikkiystävällinen, koiria ei saa tuoda rannalle taloa vastapäätä.-Ilmastointi on käytettävissä vain pääasiallisella alueella.- Kiinteistön alla on erillinen, miehitetty erillinen yksikkö (ei vuokrattavissa).

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ranta lähellä
  4. Pesulapalvelu
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Suihku
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Rotunda @ Gerroa - Pet Friendly Beachfront

  • Onko majoituspaikassa The Rotunda @ Gerroa - Pet Friendly Beachfront uima-allas?

    Ei, The Rotunda @ Gerroa - Pet Friendly Beachfront ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Rotunda @ Gerroa - Pet Friendly Beachfront?

    Kyllä, The Rotunda @ Gerroa - Pet Friendly Beachfront noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa The Rotunda @ Gerroa - Pet Friendly Beachfront pysäköintiä saatavilla?

    Ei, The Rotunda @ Gerroa - Pet Friendly Beachfront ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Rotunda @ Gerroa - Pet Friendly Beachfront?

    Lähellä majoituspaikkaa The Rotunda @ Gerroa - Pet Friendly Beachfront sijaitsevat nähtävyydet ovat Warilla, Port Kembla, WIN Stadium, Folk by the Sea, Minnamurra, Budderoo National Park, Albion Park, Illawarra Regional Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Rotunda @ Gerroa - Pet Friendly Beachfront on?

    Majoituspaikan The Rotunda @ Gerroa - Pet Friendly Beachfront peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.