Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year. (Langham, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year. (Langham, Iso-Britannia)

The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year.

Täydellinen romanttinen pultti reikä paeta milloin tahansa vuoden. Kauniisti esitetty ja tervetullut ylösalaisin mökki, josta on upeat näkymät maaseudulle. Sijaitsee rauhallisessa kylässä Langham, vain kilometrin päässä rannikolta Blakeney ja Cley, ja viisi melko Georgian kaupunki Holt, Tucked Away Mökki on täydellinen romanttinen pultti reikä paeta milloin tahansa vuodesta.Muodostava osa vanhaa Langham Glass -suunnittelukokonaisuutta, joka on ainutlaatuinen pieni kokoelma mökkejä ja navetta. Tämä upea moderni mökki tarjoaa sekä luonteeltaan että ylellisiltä boutique-tyylisiltä majoituksiltaan kaksi kerrosta. Tammi-lattia ja ovet sekä lattialämmitys kaikkialla asettavat äänen. Molemmat makuuhuoneet sijaitsevat pohjakerroksessa (king-size-vuode ja kaksi erillistä vuodetta) sekä toinen kylpyhuone. Ensimmäisessä kerroksessa on kauniisti sisustettu avoin, miellytt��vän kevyt ja ilmava oleskelutila, jossa on kaksinkertaisen korkeuden holvikatto, jossa on upotettu valaistus. Laadukas ja hyvin varustettu käsityönä valmistettu tammi-keittiö täydentää graniittipintoja ja on varustettu monilla laadukkailla laitteilla. Keittiö on avoinna oleskelu- ja ruokailutilaan, jossa ranskalaiset ovet juliette-parvekkeella tarjoavat maaseudun pitkän matkan näkymiä. Tämä avoin tila on erinomainen viihdyttävä ja rentouttava paikka nauttia aterian perheen ja ystävien kanssa. Myös tällä tasolla on hyödyllistä apuohjelmaa vaatehuoneessa. Tucked Away Mökissä on oma piha-puutarha, josta voit nauttia kauniista auringonlaskuista päivän päätteeksi.Kehityksen sisäänkäynnissä on The Langham - ylellinen boutique-hotelli, joka avataan vuonna 2019. Kun hotelli on auki, hotelli lupaa olla upea kohde kompleksille, joka tarjoaa asiakkailleen pääsyn upeisiin tiloihin, kuten uima-altaaseen, spa- ja bistro-ravintolaan ilman lisämaksua. Vaikka emme voi antaa täsmällistä päivämäärää Langhamin avaamiselle, päivitykset julkaistaan, kun uusia tietoja on saatavilla.Maantaso:EteishalliPäämakuuhuone4'6 'parivuode. Kylpyhuone, jossa on suihkukaappi, pesuallas, pyyhekuivain ja wc.Makuuhuone 2Kanssa 5 'king size-zip ja linkki, joka voidaan perustaa kahdeksi 2'6 'singleä. Ole hyvä ja pyydä mieluummin varausta.KylpyhuoneKylpyamme, suihkukaappi, pesuallas, pyyhekuivain ja WC.Ensimmäinen kerros:Avoin suunnitelma Living SpaceOleskelutila / ruokailutilaSillä on runsaasti mukavia istuimia, ruokapöytä ja istuimet neljälle, ranskalaiset ovet juliette-parvekkeella. Älykäs televisio.KeittiöFalconin sähköliesi-liesi, induktioliesi, Falcon American -jääkaappi, jääpalakone, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni.ApuohjelmaPesukone, kuivausrumpuvaatesäilöHuoneessa on pesuallas ja WC.Ulkopuolella:Suljettu, oma piha-puutarha, jossa on pöytä ja istuin ja sateenvarjo.Nimetty parkkipaikka yhdelle autolle. Lisää pysäköintimahdollisuutta vierailijan pysäköintialueella.Lisäinformaatio:Anteeksi, lemmikkieläimiä ei sallita.Lattialämmitys putkistossa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Kaapelitelevisio
  3. Mikroaaltouuni
  4. Kuivausrumpu

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year.

  • Onko majoituspaikassa The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year. uima-allas?

    Ei, The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year.?

    Kyllä, The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year. noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year.?

    Lähellä majoituspaikkaa The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year. sijaitsevat nähtävyydet ovat Norwich City Football Stadium, Norwich Cathedral, Blakeney National Nature Reserve, The Shrine of Our Lady of Walsingham, Sheringham Beach, Amazona Zoo, Dinosaur Adventure, Sandringham Estate.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year. on?

    Majoituspaikan The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.