Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto The Perfect Place To Relax And Recharge Surrounded By Nature. (Greenough, Australia)

Koko talo/asunto The Perfect Place To Relax And Recharge Surrounded By Nature. (Greenough, Australia)

The Perfect Place To Relax And Recharge Surrounded By Nature.

Eristäytynyt taiteellinen savi koti tarjoaa kylpylä ylellisyyttä Ainutlaatuinen ja kaunis käsityönä valmistettu mutatiili, joka tarjoaa avoimia olohuoneita, joissa on maalaismaisia villasuojattuja Jarrah-palkkeja, huiman katot kattotuulettimilla ja polttouuni sekä avotakka uppuneessa aulabaarissa. Laaja kirjasto paikan päällä ja alkuperäiset maalaukset koristavat seiniä kaikkialla.Suuri ruokasali käsityönä tehdyllä pöydällä tarjoaa istumatilaa 16 hengelle, ja aamiainen baari tarjoaa lisäistuimia ruokapöydän vieressä 4 hengelle. Äskettäin uusittu keittiö, jossa iso 5 polttimen uuni ja runsaasti kaappitilaa ja penkki tilaa, on täysin varustettu kaikilla nykyaikaisilla laitteilla ja tarvikkeilla. suodatettu vesi hanalla, kahvinkeitin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kattilat ja pannut. Kaapissa on astiat, ruokailuvälineet, lasitavarat ja -laitteet sekä iso jääkaappi, pakastin ja ruokakomero käytettävissäsi tarvikkeitasi varten. Emmlot Farm tarjoaa 6 makuuhuonetta, joissa on mukavasti nukkumassa 12 vierasta ja 5 ylimääräistä vierasta (joko nukkua jaetussa oleskelutilassa tai voidaan lisätä 6 makuuhuoneeseen, lattiatilan salliessa) ja kolme kylpyhuonetta. Makuuhuoneessa 1 on king-size-vuode, kuluminen kaapun läpi, oma spa-kylpyhuone suihkulla, turhamaisuus ja wc. Makuuhuoneissa 2 ja 3 on parivuode jaetulla kylpyhuoneella, jossa suihku / kylpy, alaosa ja wc.Makuuhuone 4 ja 5 ovat rauhallisia tiloja, joissa queen beds.Makuuhuoneessa 6 on kerrossänky tai pyynnöstä (voidaan asettaa 2 erillisellä vuoteella tai queen-vuoteella) vieraiden tarpeiden mukaan.Lisävuode ja 4 taitettavat sängyt ovat saatavilla (pyynnöstä) 5 lisävieraalle. 2 porta-vauvansänkyä ja kaikki vauvan / taaperoiden tarpeet ovat saatavilla (pyynnöstä). Jaetussa pääkylpyhuoneessa on jalkakylpy, erillinen suihku ja wc, ja siihen pääsee yhteisistä oleskelutiloista.Leveä veranta ympäröi taloa, suuri nurmialue, valtava hiekkalaatikko ja leikkipaikka tarjoaa ulkotilaa ja leikkikalulla täytetyn leikkurin ja pingispöydän, joka tarjoaa hauskaa toimintaa koko perheelle.Nauti kiinteistössä asuvasta lammaslaumasta, toimivasta mehiläispesästä, tuottavasta kasviksesta ja vuodenajan hedelmätarhasta. Tutustu kotimme ympäröivään luonnolliseen bushlandiin ja nauti monipuolisista lintulajeista ja kotoperäisestä villieläimestä, jotka kutsuvat Emmlot Farm-kotiin. (Jos istut hiljaa luonnollisissa tiloissa, saatat nähdä kenguruja, koalasia, echidnoita ja liskoja, jotka myös vierailevat kiinteistössä.)

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Perfect Place To Relax And Recharge Surrounded By Nature.

  • Onko majoituspaikassa The Perfect Place To Relax And Recharge Surrounded By Nature. uima-allas?

    Ei, The Perfect Place To Relax And Recharge Surrounded By Nature. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Perfect Place To Relax And Recharge Surrounded By Nature.?

    Ei, The Perfect Place To Relax And Recharge Surrounded By Nature. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa The Perfect Place To Relax And Recharge Surrounded By Nature. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Perfect Place To Relax And Recharge Surrounded By Nature. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Perfect Place To Relax And Recharge Surrounded By Nature.?

    Lähellä majoituspaikkaa The Perfect Place To Relax And Recharge Surrounded By Nature. sijaitsevat nähtävyydet ovat Geraldton Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Perfect Place To Relax And Recharge Surrounded By Nature. on?

    Majoituspaikan The Perfect Place To Relax And Recharge Surrounded By Nature. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.