Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto The Old Stables, Winterborne Stickland (Blandford Forum, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto The Old Stables, Winterborne Stickland (Blandford Forum, Iso-Britannia)

The Old Stables, Winterborne Stickland

Vanhat tallit, WINTERBORNE STICKLAND Tämä yksikerroksinen navettamuutos on asetettu nurmikkoisella pihalla lähellä Winterbourne Sticklandia, ja se nukkuu kuusi ihmistä kolmessa makuuhuoneessa.Old Stables on yksikerroksinen mökki nurmikolla piha-alueella, kilometrin päässä Winterborne Sticklandista ja neljän mailin päässä Blandford Forumista. Mökissä on king-size-parivuode, jossa oma suihku, kaksi erillistä makuuhuonetta ja kylpyhuone. Avoin oleskelutila on keittiö, ruokailutila ja oleskelualue, jossa on puupoltin. Ulkopuolella on runsaasti paikoitustilaa tieltä, oma patio, yhteinen nurmikko ja jaettu pelihuone, jossa biljardipöytä, pöytäjalkapallo ja ilmakiekko. Vanha tallipaikka on lähellä paikallisia kävelyretkiä, kauniita kyliä ja vilkkaita kaupunkikaupunkeja, samoin kuin Jurassic Coastin ja muun tämän ihanan alueen tutkimiseen.Palvelut: Sähkölämmitys puulämmitteellä. Sähköuuni, keraaminen liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, pesukone, astianpesukone, TV FreeSatilla, DVD, WiFi, valikoima kirjoja ja pelejä. Polttoaine, teho ja käynnistyspakkaus kiukaan sis. vuokrattavana. Lisäpolttoainetta voi ostaa omistajalta. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrattavana. Matkasänky ja syöttötuoli pyynnöstä. Runsaasti paikoitustilaa tieltä. Peitetty pyörävarasto. Suljettu, oma puutarha, jossa nurmikkoalue, patio ja piknikpenkki. Jaettu edessä nurmikkoalue. Yhteinen pelihuone, jossa biljardipöytä, pöytäjalkapallo ja ilmakiekko. Kaksi hyvin käyttäytyvää koiraa tervetulleita. Anteeksi, ei tupakointia. Kauppa 5 mailia, pubi 1 maili. Huomaa: Koirat on pidettävä johdolla olosuhteissa lähellä olevien karjan vuoksi.Alue: Tutustu Dorsetin Jurassic Coast -alueen fossiileihin ja upeisiin rantoihin, käy historiallisissa Sherbornessa ja Shaftesburyssa tai nauti Dorsetin tarjoamista polkuista, maaseutureista ja olkikattoisista pubeista.Kaupunki: Winterborne Stickland on erinomaisen luonnonkauneuden alueella, joka tarjoaa hyviä kävelyretkiä ja upeat näkymät. Vieraile Dorchesterin kaupunkikaupungissa, jossa on Thomas Hardy. Helpon ajomatkan päässä on Jurassic Coast, jossa on hiekkarantoja Weymouthissa ja Swanagessa, ja kallion päälle kävelee Lounais-Coastal Polkua pitkin.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Lämmitys
  3. Kaapelitelevisio
  4. Mikroaaltouuni

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Old Stables, Winterborne Stickland

  • Onko majoituspaikassa The Old Stables, Winterborne Stickland uima-allas?

    Ei, The Old Stables, Winterborne Stickland ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Old Stables, Winterborne Stickland?

    Kyllä, The Old Stables, Winterborne Stickland noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa The Old Stables, Winterborne Stickland pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Old Stables, Winterborne Stickland tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Old Stables, Winterborne Stickland?

    Lähellä majoituspaikkaa The Old Stables, Winterborne Stickland sijaitsevat nähtävyydet ovat Bovington Camp, Dorset County Museum, Bournemouth Beach, Highcliffe Castle, Salisbury and South Wiltshire Museum, Paultons Family Theme Park, Corfe Castle, Glastonbury Tor.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Old Stables, Winterborne Stickland on?

    Majoituspaikan The Old Stables, Winterborne Stickland peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.