Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto The Lily Pad - Just A Hope To Everything Coastal (Port Orford, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto The Lily Pad - Just A Hope To Everything Coastal (Port Orford, Amerikan Yhdysvallat)

The Lily Pad - Just A Hope To Everything Coastal

Lily Pad - vain hyppy kaikkeen rannikkoalueeseen Tämä viehättävä koti tarjoaa hyppykohdan kaikkien alueen nähtävyyksiin ja kodikkaan ilmapiirin metsästäjälle yöllä. Se on vain lyhyt matka Port Orfordin rannoille, Garrison-järvelle, paikallisten taiteilijoiden gallerioihin ja ainutlaatuisiin ravintoloihin, joissa on mereneläviä, kotitekoisia leivonnaisia, leipiä, keittoja ja muita herkkuja.Pääkerroksen makuuhuoneessa on Kalifornian king-vuode, iso vaatekaappi ja täydellinen kylpyhuone, jossa oma suihku. Yläkerran makuuhuoneessa on queen-vuode, futon-sohva, josta tulee täysikokoinen sänky, pienten lasten parhaiten käyttämä kokoonpaneva sänky, minijääkaappi ja mikroaaltouuni niille keskiyön välipaloja varten ja täysi kylpyamme suihkukomboilla. Kaksi olohuoneen sohvaa ovat riittävän kauan nukkumiseen. Tässä 1940-luvun kodissa on täysin varusteltu keittiö, jossa on useita kahvinkeittimiä, tehosekoitin, vohvelilaite, sekoitin, kattilat ja pannut, evästelevyt, muffinssipullit, ruokailuvälineet, astiat ja ruokailuvälineet. Pidämme kaapit niitteillä varustettuna - jauhot, sokeri, kaura- ja maissijauho, kahvi ja tee. Edessä lastattava pesukone ja kuivausrumpu paikan päällä. Tuo koirasi haluttaessa hengailla lemmikkieläinystävällisessä suljetussa terassissa tai takapihalla olevassa pienessä koiran juoksussa.Siellä on WiFi, kaapeli-tv, videonauhuri / DVD-soitin ja paljon pelejä, palapelit, videonauhurit ja DVD-levyt, kun haluat vain viettää aikaa kotona jonkin aikaa ennen kuin lähdet seuraavaan seikkailuosi.Isäntäsi, Susan ja Wiz, ostivat talon kesäkuussa 2016. Susan on entinen teatterimusiikkisuunnittelija, joka toivoo saavansa 1940-luvun tunnelman takaisin kaikkiin mukavuuksiin, joita nykyaikaiset matkailijat odottavat lomakodista. Talo on täysin toimiva, puhdas ja viihtyisä.FYI: Kuten kaikista täällä olevista ilmoituksista, VRBO veloittaa sinulle lisäluottokortti- ja käsittelymaksut (noin 10%) sekä majoitusvero Port Orfordin kaupungille ja Oregonin osavaltiolle (vielä 10%), joten maksu on korkeampi kuin yöhinta. (Yli 30 päivän oleskelua ei veroteta.) 100 dollarin vahinkovakuusmaksu palautetaan luottokortillesi 7 päivän kuluessa. Pidämme osan vahinkovakuusmaksuista, jos esineet ovat rikki tai matot, pyyhkeet tai lakanat ovat pysyvästi likaisia.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Vedenkeitin
  4. Ilmastointi
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Lily Pad - Just A Hope To Everything Coastal

  • Onko majoituspaikassa The Lily Pad - Just A Hope To Everything Coastal uima-allas?

    Ei, The Lily Pad - Just A Hope To Everything Coastal ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Lily Pad - Just A Hope To Everything Coastal?

    Kyllä, The Lily Pad - Just A Hope To Everything Coastal noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa The Lily Pad - Just A Hope To Everything Coastal pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Lily Pad - Just A Hope To Everything Coastal tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Lily Pad - Just A Hope To Everything Coastal?

    Lähellä majoituspaikkaa The Lily Pad - Just A Hope To Everything Coastal sijaitsevat nähtävyydet ovat Bandon State Airport, Gold Beach Municipal Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Lily Pad - Just A Hope To Everything Coastal on?

    Majoituspaikan The Lily Pad - Just A Hope To Everything Coastal peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.