Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto The Land of the Phoenix! Superior lodging in a prime natural setting. (Saint-Fulgence, Kanada)

Koko talo/asunto The Land of the Phoenix! Superior lodging in a prime natural setting. (Saint-Fulgence, Kanada)

The Land of the Phoenix! Superior lodging in a prime natural setting.

Feniksin maa! Superior-majoitukset luonnonkauniissa ympäristössä. Le Domaine du Phoenix sijaitsee l'Anse Pelletier'n ytimessä, St-Fulgence QC: ssä. Se on käsityöläiskokoinen koti, joka sijaitsee yksityisellä 25 hehtaarin tontilla. L'Anse Pelletieristä on nopeasti tulossa välttämätön vierailu Saguenayn alueella du sen asukkaiden dynaamisen luonteen ja ainutlaatuisen maiseman vuoksi. Kiinteistömme naapurimaissa on 2 suurta luomutiloilla toimivia perhettä, joissa molemmissa voi käydä. Tule kokemaan, millaista on elää maalla!Ihanteellinen suurperheille tai jopa 16-vuotiaille ryhmille, talossa on 6 makuuhuonetta ja 4 täydellistä pesuhuonetta yli 3 kerroksessa. Tunne stressi, jätä kehosi heti, kun astut ulos autosta ja kuulet Pelletier-joen, joka on pelkkä kivenheiton päässä talosta. Koti on täysin varustettu lyhyen ja pitkän oleskelun kannalta. - Täysin varusteltu keittiö ja ruokasali- Lukuisia oleskelualueita.- Valtava ulkoterassi, jossa on poreallas, grilli ja suuret puutarhat,- Ensiluokkaiset patjat ja vuodevaatteet kaikkialla- Paljon erilaisia nukkumisjärjestelyjä- Enintään 11 sänkyä ja 3 vuodesohvaa- 2 x kuningas, 3 x kuningatar, 2 x parivuode, 2 x yhden hengen ... Tai- 3 x Queen, 2 x Double, 4 x Single XL, 2 x Single.- Puu- ja kaasuliesi.-WIFI ja satelliitti-tvVaikka kiinteistöstämme pääsee moniin erilaisiin paikallisiin aktiviteettisivustoihin, suosittelemme pysymään ja nauttimaan maasta. Kylpeä joessa, kävele puutarhassa ja retkeilyreittejä, katso, kuinka lapset juoksevat ympäri ja pelaavat pelejä talon ympärillä. Talvella voit nauttia lumikenkäilystä, lumisesta ja monista muista aktiviteetteista lähistöllä.Olemme sijaitsee Mont Valinsin juurella, kiistaton helmi talviharrastuksissa. (Lumikenkäily, hiihto, koiran kelkkailu, moottorikelkkailu ja paljon muuta) Olemme myös lyhyen ajomatkan päässä Valinouetin alppihiihtokeskuksesta.Vierailu kanssamme on valinnut kokeilla elämää tavalla, jolla se on tarkoitus kokea. Hidasta tahdiasi, nauti luonnosta ja tee lomastasi paras mahdollinen!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Kylpylä
  4. Pyykinpesukone
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Satelliitti-TV
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Land of the Phoenix! Superior lodging in a prime natural setting.

  • Onko majoituspaikassa The Land of the Phoenix! Superior lodging in a prime natural setting. uima-allas?

    Ei, The Land of the Phoenix! Superior lodging in a prime natural setting. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Land of the Phoenix! Superior lodging in a prime natural setting.?

    Ei, The Land of the Phoenix! Superior lodging in a prime natural setting. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa The Land of the Phoenix! Superior lodging in a prime natural setting. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Land of the Phoenix! Superior lodging in a prime natural setting. tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Land of the Phoenix! Superior lodging in a prime natural setting.?

    Lähellä majoituspaikkaa The Land of the Phoenix! Superior lodging in a prime natural setting. sijaitsevat nähtävyydet ovat Musée du Fjord, Parc Naturel du Saguenay-Lac St Jean, L'Anse-Saint-Jean.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Land of the Phoenix! Superior lodging in a prime natural setting. on?

    Majoituspaikan The Land of the Phoenix! Superior lodging in a prime natural setting. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.