Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto The Gruene River Guest House - Book The Whole House Or Suites Separately (New Braunfels, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto The Gruene River Guest House - Book The Whole House Or Suites Separately (New Braunfels, Amerikan Yhdysvallat)

The Gruene River Guest House - Book The Whole House Or Suites Separately

Gruene-joen vierastalo - Guadalupessa Gruene River Guest House on täydellinen paikka kokea kaiken New Braunfelsin ja Gruenen alueen tarjonnasta. Sijaitsee 5 kauniilla eekkeriä avoimella vihreällä tilalla, jossa on 300 metriä Guadalupe-joen julkisivu, se on täydellinen paikka perhejuhliin, häihin, yritystapahtumiin tai suureen ryhmäkokoukseen. Hotelli sijaitsee yhden kilometrin päässä Gruenen keskustasta, jossa on erilaisia kauppoja, ravintoloita ja kuuluisaa tanssilavaa, ja muutaman kilometrin päässä New Braunfelsin keskustan nähtävyyksistä. Siinä on 4 erillistä sviittiä, jotka nukkuvat yhteensä 20 kpl jokaisella omalla sisäänkäynnillä. Perusteissa on suuri ulkokeittiö ja grillipaikka, iso kannella varjostettu suurilla vanhoilla tammetuilla ja oma uima-allas. Joen edessä on joki telakka, jolla pääsee toobing, melonta, tai kalastus ja kaunis Gazebo täydellinen romanttinen joen hää houkuttelee kosken. Katso lisää meistä osoitteessa grueneriverguesthouse.Gruene-joen guesthouse-sviitti:Farm House: Alkuperäinen kotisivus rakennettu vuonna 1948. Se on suuri avoin olohuone / ruokailutila / täydellinen keittiö, jossa on 2 makuuhuonetta, joissa kaikissa on queen-size-vuoteet ja 2 kylpyhuonetta. Vuodepaikkoja 4.Texas-huone: Texas-teemahuoneisto, jossa on queen-size-vuode, oma kylpyhuone ja minikeittiö. Vuodepaikkoja 2.Garden Room: Valoisa ja ilmava vierashuone, jossa on 2 queen-size-vuodetta, oma kylpyhuone ja minikeittiö. Vuodepaikkoja 4.Paris Room: Suuri kerrossänky -tyyppinen sviitti, jossa on 4 queen-size-vuodetta ja vuodesohva, oma kylpyhuone, ruokailutila ja minikeittiö. Vuodepaikkoja 10. Kaikissa sviiteissä on TV kaapelilla, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pesukone / kuivausrumpu käytettävissä Farm House.Runsaasti pysäköintipaikkoja suurille ryhmille.3 päivän viikonloppu-asunnot sisältävät alennuksen kolmannen yön.Viikkovuokraus sisältää alennuksen 1 viikonloppu yö ilmaiseksi.Päivittäiset varaukset yksittäisistä sviiteistä, jotka on varattu erikseen päärakennuksesta, voidaan harkita 60 päivän kuluessa odotetusta oleskelusta. Kuukausittaiset hinnat yksittäisistä huoneista, jotka on varattu erikseen päärakennuksesta, voidaan harkita sesonkiaikana (loka-huhtikuussa).Ota yhteyttä omistajaan alennuksista ja yksittäisistä sviiteistä. Tai etsi meidät osoitteessa grueneriverguesthouse dot com.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Gruene River Guest House - Book The Whole House Or Suites Separately

  • Onko majoituspaikassa The Gruene River Guest House - Book The Whole House Or Suites Separately uima-allas?

    Kyllä, The Gruene River Guest House - Book The Whole House Or Suites Separately tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Gruene River Guest House - Book The Whole House Or Suites Separately?

    Kyllä, The Gruene River Guest House - Book The Whole House Or Suites Separately noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa The Gruene River Guest House - Book The Whole House Or Suites Separately pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Gruene River Guest House - Book The Whole House Or Suites Separately tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Gruene River Guest House - Book The Whole House Or Suites Separately?

    Lähellä majoituspaikkaa The Gruene River Guest House - Book The Whole House Or Suites Separately sijaitsevat nähtävyydet ovat San Antonio Riverwalk, San Antonio International Airport, The Alamo, Alamodome, Henry B. Gonzalez Convention Centre, Gruene Music and Wine Fest, San Marcos Premium Outlets, San Antonio Zoo.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Gruene River Guest House - Book The Whole House Or Suites Separately on?

    Majoituspaikan The Gruene River Guest House - Book The Whole House Or Suites Separately peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.