Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto The Garden Wing In The Village Of Nether Stowey In The Quantock Hills Somerset (Nether Stowey, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto The Garden Wing In The Village Of Nether Stowey In The Quantock Hills Somerset (Nether Stowey, Iso-Britannia)

The Garden Wing In The Village Of Nether Stowey In The Quantock Hills Somerset

Puutarhasiipi Hollanti Stoweyn kylässä Quantock Hills Somersetissä Kiinteistö täynnä luonnetta sijaitsee pohjakerroksessa. Se on parivuode, ranskalaisilla ovilla, jotka avautuvat omalle patio-alueelle, ja se sopii erinomaisesti aurinkoon upotettuan aamiaiseen puutarhaan päin. Siinä on kylpyhuone kylpyammeella ja suihkulla, silmukka ja pesuallas. Suuressa olohuoneessa on avotakka inglenook ihanteellinen romanttisille, kodikkaille öille.Mökki on kiinnitetty vanhaan taloon, joka on pääasiallinen asunto, mutta jolla on oma itsenäinen pääsy ja yksityisyys. Alue on kävelijöiden suosima ja kylä sijaitsee Quantockin kukkuloiden juurella. Englanti on ensimmäinen, joka on nimetty AONB: n alueeksi erinomaisella luonnonkauneudella. Se on myös keskeisellä paikalla paikallisille nähtävyyksille ja koska olemme vain 9 mailin päässä M5: stä, on helppo lähteä eteenpäin.Alankomaalainen Stowey ylpeilee yhteytessään Coleridgeen ja Wordsworthiin, joiden uskotaan olevan romanttisen liikkeen perustajia. Itse asiassa jotkut Coleridgen runoista kirjoitettiin talon kirjastossa tai puutarhassa.Kiinteistössä on hehtaarin (2. 5 aaria) aidattuja puutarhoja, joissa vieraamme voivat nauttia, nojata aurinkotuoleissa tai vain istua huvimajan varjossa. Ei ole ihme, että runoilijat saivat inspiraatiota tästä ihastuttavasta paikasta.Exmoorin kansallispuisto on vain 30 minuutin päässä ja ihastuttavat Porlock Weirin ja Dunsterin kylät ovat suosittuja kohteita. Vain 4 mailin päässä oleva Kilven ranta on Pohjois-Somersetissa, Jurassicin rannikolla, ja fossiileja on runsaasti! Watchetin vanha satama on 20 minuutin päässä ja ihana paikka vierailla iltaisin ja vaeltaa kahden sataman ympärillä,Siellä on hienoja kävelyretkiä, joista kaikista on helppo kohtuullinen ja upeista näkymistä nauttia Severn-joen yli Walesia kohti ja Glastonburyn sekä Mendip Hillsin, Blackdown Hillsin ja Exmoorin suuntaan. Sinut pilataan. Coleridge-tie alkaa Nether Stoweyltä ja ylittää Macmillan Way -reitin sekä Two Moors -reitin. Tarjolla on niin paljon. Niille, jotka eivät ole niin liikkuvia, on paljon vaihtoehtoja, kuten Wellsin kaupunki upeine katedraalineen ja piispan palatsineen, Glastonbury Tor sekä Cheddarin ja Wookeyn luolat. Vähittäismyyntihoito voidaan tavata Clarkin kylässä kadulla ja useissa National Trust -koteissa käydäksesi kaikilla helpon matkan päässä. Viikko ei riitä!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Garden Wing In The Village Of Nether Stowey In The Quantock Hills Somerset

  • Onko majoituspaikassa The Garden Wing In The Village Of Nether Stowey In The Quantock Hills Somerset uima-allas?

    Ei, The Garden Wing In The Village Of Nether Stowey In The Quantock Hills Somerset ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Garden Wing In The Village Of Nether Stowey In The Quantock Hills Somerset?

    Kyllä, The Garden Wing In The Village Of Nether Stowey In The Quantock Hills Somerset noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa The Garden Wing In The Village Of Nether Stowey In The Quantock Hills Somerset pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Garden Wing In The Village Of Nether Stowey In The Quantock Hills Somerset tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Garden Wing In The Village Of Nether Stowey In The Quantock Hills Somerset?

    Lähellä majoituspaikkaa The Garden Wing In The Village Of Nether Stowey In The Quantock Hills Somerset sijaitsevat nähtävyydet ovat Millennium Stadium, International Airport Bristol, Airport Cardiff, Glastonbury Tor, Cardiff Central railway station, Cheddar Caves& Gorge, Glastonbury Festival, Cardiff Castle.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Garden Wing In The Village Of Nether Stowey In The Quantock Hills Somerset on?

    Majoituspaikan The Garden Wing In The Village Of Nether Stowey In The Quantock Hills Somerset peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.