Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto The Domino Got Slammed But Didn’T Fall. Rent Ready Summer 2020. - Follow Us On Fb (Marsh Harbour, Bahamas)

Koko talo/asunto The Domino Got Slammed But Didn’T Fall. Rent Ready Summer 2020. - Follow Us On Fb (Marsh Harbour, Bahamas)

The Domino Got Slammed But Didn’T Fall. Rent Ready Summer 2020. - Follow Us On Fb

Domino Dreams ~ Upea 360 Views ~ Uusi Generaattori Donereach Maaliskuu 2018! Tervetuloa Domino Dreams House, äskettäin rakennettu ranta mökki päättyi vuonna 2014. Tämä koti on kolme tasoa kohonnut saari elää ja koko talo GENERATOR lisäsi maaliskuu 2018. Domino Dreams oli todella suunniteltu katon kannelta alaspäin visio ja käsite optimoida huikeat 360 näkemyksiä ja saaren tuulet, jotka ympäröivät sinua. Kotikäynnin täytyy alkaa talon huipulla. Tilava kattoterassi antaa sinulle mahdollisuuden nähdä Atlantin valtameren, Long Bayn ja Bita Bayn rantoja, Sea of ​​Abacoa, Inner White Soundia, muita ympäröiviä vettä ja naapurimaita. Selkeimmät päivät jopa Bakers Bay Great Guana Cay (yli 10 mailin päässä) voidaan nähdä. Porraskäytävä on suljettu ja avautuu helposti avautuvan luukkuoven kautta. Suoraan katon alla on makuuhuone ~ Suite Dreams. Tämä on oma tilansa. Täydellinen niille pariskunnille, jotka arvostaisivat yksityisyyttä lapsensa tai muiden talon omistajien kanssa. Tämä erityinen paikka on oma yksityinen seulottu kuisti, jotta Atlantin valtamerellä. Avaa kaksinkertaiset ranskalaiset ovet, kaikki ikkunat ja nauti virkistävä, rauhoittava suolainen ilma. Anna valtameren äänen nukkua sinut nukkumaan. Yksilöllisesti säädettävä ilmastointi tarjoaa myös unen mukavuutta. Kylpyhuone, jossa on kaksinkertainen turhamaisuus, king-vuode, viihtyisä tuoli kiharat ylös, minijääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin. Sinun ei tarvitse pudota alas alakertaan keskelle yön juomaa vettä tai ensimmäisen kupin aamukahvia. Voit kohdata päivän omalla tahdillasi Suite Dreams -ohjelmassa. TV / DVD, Wi Fi & Magic Jack -puhelin. Päätasolla avoin tila, jossa on korkeat holvikatot, takaa täysin varustetun keittiön ja oleskelutilat. On kauko-ohjattu AC-yksikkö, joka tukee tätä aluetta vielä talo sijaitsee kiinni kaikkiin herkullisiin saari tuulet. Olohuoneessa on 46 tuuman satelliitti-TV / DVD. Double ranskalaiset ovet johtavat ulos tilava seulotaan kuistilla päätyyteen vieressä ulkona kannella propaani BBQ grilli kokata saaliin päivän. Tärkeimmät tason makuuhuone on mukava ja tilava, jossa queen-size-vuode ja oma yksilöllisesti säädettävä AC-yksikkö. Tärkein tason kylpyhuone on vieressä ja täysin varusteltu kylpyammeella, rantapyyhkeillä ja hiustenkuivaajalla. Talossa on Wi-Fi ja Magic Jack -puhelin, johon soitetaan U.S. -puhelimiin ja kätevä paikalliskäyttö. Pesukone / kuivausrumpu on käytettävissä, jotta voit matkustaa kevyesti ja välttää ne ärsyttävät ylimääräiset matkatavaramaksut. Ulkosuihku tarjoaa yksityisen ja kätevän paikan pesemään suolaa ja hiekkaa ja sitä voi nauttia erityisesti kuumana varhain alun perin. Uusi generaattori lisäsi maaliskuussa 2018. Uusi asennettu vesisäiliö saastaa veden taivaasta ja on hieno tapa virkistäytyä. Undercover-pysäköinti pitääksesi kärry puhtaana ja kuivana. Huomaa, että vain 7 päivän varaukset hyväksytään huippuviikon aikana. Joitakin poikkeuksia sovelletaan. Kysy, ole hyvä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Domino Got Slammed But Didn’T Fall. Rent Ready Summer 2020. - Follow Us On Fb

  • Onko majoituspaikassa The Domino Got Slammed But Didn’T Fall. Rent Ready Summer 2020. - Follow Us On Fb uima-allas?

    Ei, The Domino Got Slammed But Didn’T Fall. Rent Ready Summer 2020. - Follow Us On Fb ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Domino Got Slammed But Didn’T Fall. Rent Ready Summer 2020. - Follow Us On Fb?

    Kyllä, The Domino Got Slammed But Didn’T Fall. Rent Ready Summer 2020. - Follow Us On Fb noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa The Domino Got Slammed But Didn’T Fall. Rent Ready Summer 2020. - Follow Us On Fb pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Domino Got Slammed But Didn’T Fall. Rent Ready Summer 2020. - Follow Us On Fb tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Domino Got Slammed But Didn’T Fall. Rent Ready Summer 2020. - Follow Us On Fb?

    Lähellä majoituspaikkaa The Domino Got Slammed But Didn’T Fall. Rent Ready Summer 2020. - Follow Us On Fb sijaitsevat nähtävyydet ovat Treasure Cay Airport, Marsh Harbour Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Domino Got Slammed But Didn’T Fall. Rent Ready Summer 2020. - Follow Us On Fb on?

    Majoituspaikan The Domino Got Slammed But Didn’T Fall. Rent Ready Summer 2020. - Follow Us On Fb peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.