Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto The Chalet On The Hill Located In Hocking Hills Ohio & Wayne National Forest (Nelsonville, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto The Chalet On The Hill Located In Hocking Hills Ohio & Wayne National Forest (Nelsonville, Amerikan Yhdysvallat)

The Chalet On The Hill Located In Hocking Hills Ohio & Wayne National Forest

Chalet On The Hill Sijaitsee Hocking Hills Ohio & Wayne National Forest Tämä 25 hehtaarin kokoisella tontilla sisällä Wayne National Forest ja vain 5 minuutin päässä Nelsonville n ja 8 minuuttia järven Hope State Park Zaleski State Forest kilometreittäin polkuja patikointiin ja maastopyöräilyyn ja kaunis 120 eekkerin järven Hope täydellinen kalastus, melonta, melonta, piknikillä ja uinti. Vieraamme varmasti halua käydä Nelsonville historiallisella Arts District kanssa Stuart oopperatalo Hocking College ja Nelsonville musiikkijuhlat. Vastikään remontoitu syksyllä 2016 Chalet tarjoaa 5 hyvin varustettua huonetta TV: n useimmissa huoneissa, 3 kaunista kylpyhuonetta, täysin varusteltu keittiö täydellinen perhejuhliin, iso esiportaan, suuri olohuone ja rec huone toimiva takka , satelliitti-tv ja wifi, valtava kannelle Stargazing ja ruoanlaittoon ulos, kaasu ja hiiligrilli ja palo kuoppaan näkymät mäkiä.The Chalet pyöräilijät ovat alle kilometrin päässä yksi Ohion haastavimmista nousee, Lick Run Hill, jossa se on kaksinkertainen: n vuoro klo 19% arvosana. ATV harrastajat ovat vain muutaman minuutin päässä Dorr Run Trail Head yli 75 mailia nimettyjen polkuja maastoajoneuvo ajajat, maastopyöräilijät ja retkeilijöille kautta Wayne National Forest. Bobcat on kaksikymmentä minuuttia länteen Ateenan ja Ohion yliopistossa ja 20 minuuttia itään Old Man luola. Se on täydellinen vanhemmille ja alumnien vierailevat OU ja täydellinen viikonloppu luona Ohion kuuluisan Hocking Hills, nimetty yhdeksi BuzzFeed upea alle-tutka kohteet lisätä Bucket List.Hocking Hills ja kaikki kauneus valtion Parks on tarjota on vain lyhyen 30 minuutin ajomatka Old Man Cave, Conkle notkossa, ja ROCKHOUSE.Mökkimme ovat ihanteellinen perheen / ystävien haluavat nauttia iloja luonnon, rentoutua ja nauttia maalaismainen Luksushytin kätevästi monia mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja ulkoilmaretkiä. Kukin hytti on mukavasti kalustettu. On täysin varustettu keittiö, ruokailutila, astiat, kattilat ja pannut, astiat, mikroaaltouuni, astianpesukone, 2- 4 makuuhuonetta, WiFi, kaapeli-TV, DVD, ilmastointi, pesukone ja kuivausrumpu, vuodevaatteet ja pyyhkeet. On ulkopuolella kuistilla grilli. Sen jälkeen vaellus polkuja klo Hocking Hills State Parks tai metsästys läheisellä Wayne National Forest nauttia illasta tähtien räiskyvän tulen kun kerron Tall Tales ja paahtaminen vaahtokarkkeja.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
  2. Sauna
  3. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Chalet On The Hill Located In Hocking Hills Ohio & Wayne National Forest

  • Onko majoituspaikassa The Chalet On The Hill Located In Hocking Hills Ohio & Wayne National Forest uima-allas?

    Kyllä, The Chalet On The Hill Located In Hocking Hills Ohio & Wayne National Forest tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Chalet On The Hill Located In Hocking Hills Ohio & Wayne National Forest?

    Ei, The Chalet On The Hill Located In Hocking Hills Ohio & Wayne National Forest ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa The Chalet On The Hill Located In Hocking Hills Ohio & Wayne National Forest pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Chalet On The Hill Located In Hocking Hills Ohio & Wayne National Forest tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Chalet On The Hill Located In Hocking Hills Ohio & Wayne National Forest?

    Lähellä majoituspaikkaa The Chalet On The Hill Located In Hocking Hills Ohio & Wayne National Forest sijaitsevat nähtävyydet ovat Gordon K. Bush Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Chalet On The Hill Located In Hocking Hills Ohio & Wayne National Forest on?

    Majoituspaikan The Chalet On The Hill Located In Hocking Hills Ohio & Wayne National Forest peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.