Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches (McGrath, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches (McGrath, Amerikan Yhdysvallat)

The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches

Cedar House on ainutlaatuisella paikalla metsässä, jota ympäröivät kannet ja kuistit. Se on rakennettu kukkulaksi, jonka itä- ja pohjoispuolet ovat metsään päin ja toiset reunat avoimeksi etelään. Pääkerros on holvattu, ja siinä on iso avoin keittiö täysikokoisella kaasuliedellä, uunilla, täydellä jääkaapilla / pakastimella, kahvipannu, crock-potti, leivänpaahdinuuni, kahvimylly ja kaikki tarvittavat välineet, kattilat ja pannut sekä ruokailuvälineet. palvele vähintään 15. Ruokailutilassa on iso puinen ruokapöytä, joka mahtuu 8. Pieni pöytä keittiössä on 2–4. Siellä on myös kolme 6 jalkaa kokoontaitettavaa taulua ja vielä 18 taitettua tuolia laajentaaksesi ruokailutilaa olohuoneeseen, jos haluat, tai voit ottaa ateriasi ulkona kauniilla Shire-päivällä tai yöllä. Pohjoiseen kannelle pääsee keittiön kautta, josta pääsee kätevästi grillille. On näkymät metsään ja Shire nurmikot.Holvatussa olohuoneessa on queen-size-futon-sohva, joka sijaitsee kokonaisen sisäänrakennetun takan edessä, joten voit rentoutua tai nukkua täydellisessä mukavuudessa. Keinutuoli ja sohvapöytä sijaitsevat myös olohuoneessa. Etelään päin olevaan kansiin pääsee futonin takana olevan oven kautta. Myös portaat vievät ylös parvella olevaan makuutilaan. Tässä suuressa tilassa on kuusi sänkyä ja toinen keinutuoli. Se on näkymä olohuoneeseen ja keittiöön. Tilaa valaisee osittain taivaanrannan ikkuna. Tällä tasolla on ilmastointilaite kesäkäyttöön, ja itäinen ikkuna osoittaa metsään päin kauniista, korotetusta näkymästä.Kun uskallat kauemmas taloon, saat täyden kylpyhuoneen, jossa on suihku ja poreallas, ja sitten 3 makuuhuonetta. Ensimmäisessä makuuhuoneessa on täysikokoinen sänky, ja siinä on pääsy ympäröivään itä / pohjoinen kansi liukulasioven kautta. Tämä kannen osa on metsään päin. Keskimmäisessä makuuhuoneessa on myös täysikokoinen sänky. Viimeisessä makuuhuoneessa on kaksi sänkyä ja parvi sänky. Siinä on myös liukuva lasiovi, joka johtaa ulos kääreeseen itä / pohjoinen kannella. Tämä kannen osa seulotaan sisään. Alemmalla tasolla on pesutupa, kylpyhuone suihkulla, yhden auton autotalli ja kaksi auton autotalli. Pienemmässä autotallissa on pöytätennis ja tikkataulu. Suurempia autotalleja käytetään Shiren huoltolaitteisiin, joihin me joskus tarvitsemme pääsyä. Saatavana on myös CD-soitin, kaksi ilmastointilaitetta, lattia- / pöytäpuhaltimet sekä kattotuuletin, Wi-Fi ja ulkogrilli.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
  2. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches

  • Onko majoituspaikassa The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches uima-allas?

    Ei, The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches?

    Kyllä, The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches on?

    Majoituspaikan The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.