Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto The Big Air Mbh 6p At Camping Du Conguel 4 (Quiberon, Ranska)

Koko talo/asunto The Big Air Mbh 6p At Camping Du Conguel 4 (Quiberon, Ranska)

The Big Air Mbh 6p At Camping Du Conguel 4

'Big Air' Mbh 6p Camping du Conguelissa 4 Matkakoti, jossa on puutarha ja suuri terassi Pointe du Conguelissa Holiday Village SIBLU **** -hotellissa Quiberonissa, 10 metrin päässä rannasta.Nauti 36m2: n matkakotiimme, joka koostuu suuresta olohuoneesta ja keittiöstä, 2 makuuhuonetta, 1 kylpyhuone, 1 erillinen wc ja puolikatettu terassi kaakkoon päin. Maassamme on pysäköintitila, 80m2 puutarha. Matkapuhelimessamme on myös pesutupa, jossa on pesukone.Meidän koti on ihanteellinen viettää aikaa perheen ja kodin kanssa omistettuun tilaan (viihde, ranta ja kävelee 10 metriä).Matkapuhelin voi majoittua korkeintaan 6 hengelle:1 makuuhuone 140 cm: n vuoteella, jossa on pukuhuone, kirjoituspöytä ja tv sekä suora pääsy tilavaan kylpyhuoneeseen- 1 huone, 2 vuodetta 80cm (mahdollisuus kerätä vuoteet)1 vuodesohva 160cmKaikissa huoneissa on säilytystilaaKylä tarjoaa päivittäistä viihdettä päivän kirkastamiseen. Vastaanoton 4 * palvelu takaa rauhallisen oleskelun.Leirintäalue tarjoaa seuraavat palvelut: baari, ravintola, noutopalvelu, ruokakauppa.Pääsy leikkialueille on myös ilmainen: puhallettavat rakenteet, diat, keinu, petankkipaikat, grillipaikka.Fun Pass Club tarjoaa seuraavat palvelut: lasten klubi ja vesialue. Jälkimmäinen koostuu ulkouima-altaista (sopii aikuisille ja pikkulapsille), katettu balneoterapia-allas (porealtaalla) ja vesiliukumäet.Jotta voisit hyötyä hauskanpidon klubista, sinun tarvitsee vain ostaa hauskaa. Jos annat meille tiedot (sukunimi, etunimi, kunkin matkustajan ikä, sähköpostiosoite ja rekisterikilpi) 4 päivää ennen saapumistasi, voit hyötyä 20% tilaamalla 72 tuntia ennen saapumistasi suoraan SIBLU-sivustoon.SIBLU-myymälässä ostetun hauskan lipun hinta (20% alennuksella):Sininen tariffi 06/04 28/06 ja 01/09 03/11Aikuiset (1 päivä: 6 € / 3 vrk: 10. 8 € / 7 vrk: 21. 2 €) - 4 - 17-vuotiaat lapset: 50% alennus aikuisten hinnastaRuusun korotus 29.6.-31.08Aikuiset 1 päivä: 11. 6 € / 3 vrk: 24. 4 € / 7 vrk: 43. 2 €) - Lapsikurssi 4-17 mukaan lukien: 50% verrattuna aikuisiinLeirintäalueella on myös pesula ja polkupyörien vuokraus!Isäntäsi antaa sinulle vinkkejä ja tarjoaa concierge-palveluja (täysi jääkaappi, valmistetut vuoteet, siivous, pesula, ravintolavaraukset, taksi, vene). Voit ottaa yhteyttä Marie-ohjelmaan valmistellaksesi lomasi.Bussipysäkki sijaitsee leirintäalueen sisäänkäynnillä (Quib'busin palveluksessa sesonkiaikana). Voit viedä sen menemään Quiberoniin, Pyhään Pierreiin tai niemimaan ulkopuolelle

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Sisäuima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Suihku
  4. Televisio
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Big Air Mbh 6p At Camping Du Conguel 4

  • Onko majoituspaikassa The Big Air Mbh 6p At Camping Du Conguel 4 uima-allas?

    Kyllä, The Big Air Mbh 6p At Camping Du Conguel 4 tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Big Air Mbh 6p At Camping Du Conguel 4?

    Ei, The Big Air Mbh 6p At Camping Du Conguel 4 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa The Big Air Mbh 6p At Camping Du Conguel 4 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Big Air Mbh 6p At Camping Du Conguel 4 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Big Air Mbh 6p At Camping Du Conguel 4?

    Lähellä majoituspaikkaa The Big Air Mbh 6p At Camping Du Conguel 4 sijaitsevat nähtävyydet ovat La Côte Sauvage, Port de plaisance de Lorient, Petite Plage de Kervoyal, Grande plage de Quiberon, Port Maria, Le Petit Bedon, Alignements mégalithiques de Carnac, L'ile d'Houat.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Big Air Mbh 6p At Camping Du Conguel 4 on?

    Majoituspaikan The Big Air Mbh 6p At Camping Du Conguel 4 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.