Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto The Beach Villa On Absolute Beachfront With Views (Morwell, Australia)

Koko talo/asunto The Beach Villa On Absolute Beachfront With Views (Morwell, Australia)

The Beach Villa On Absolute Beachfront With Views

Beach Villa Absolute Beachfront näkymät Beach Villa on Newell Beach on romanttinen pakopaikka tropiikissa. Kävele rehevän puutarhan reunustaman polun läpi ja aja yksityisen portin kautta näkymään kimmeltävästä Coral Sea -vyöhykkeestä ja märkäreunasta sijaitsevasta uima-altaasta. Yksityiset parvekkeet ja terassit tarjoavat panoraamanäkymät Port Douglas ja koko saaren Low Isles on Great Barrier Reef ja ympäröiville vuorille Tämä Villa on täydellinen kuherruskuukauden retkeily - imeä auringonpaisteeseen, aseta kuun ja tähtien ja nauttia leuto tuulet merestä palmujen reunustavalla rannalla. Beach Villa on Newell Beach sijaitsee hiljaisella, idyllisellä rannalla, vuorattu kookospalmuja. Mukana trooppinen puutarha, jossa on kahdeksan metrin oma ääretön poo. l Kiinteistö täyttää rannan. Huvilassa on gourmet-keittiö, jossa on Nespresso-kone ja kaikki mukavuudet.TILAT JA OMINAISUUDET- 3 makuuhuonetta (1 king + 1 king-sohva + 2 king-sänkyä)- 2 kylpyhuonetta, joista toisessa kylpyamme- Ruostumaton teräs gourmet-keittiö, jossa on uusinta keittiömestarit, kuten astianpesukone, Nespresso-kone, jääpalakone ja aterianlämmitin- Täysin ilmastoitu ja kattotuuletin- Hiustenkuivaajat- WiFi- Taulutelevisio Foxtelillä, DVD- Lämmitetty märkäreunallinen suolaisen veden allas (lämmitetty vain talvikuukausina, kesäkuu-syyskuu)- Merinäkymät omalta parvekkeeltasi- 20 minuutin ajomatkan päässä Port Douglasista- Ranta-grilli- Täysi pesulapalvelu- Lastenhoitopalvelut ja lastenhoitopalvelut (pyynnöstä)- Rentoudu ja ajatella riippumatosta tai aurinkotuoleja meren yli- Kaikki liinavaatteet ja rantapyyhkeet tarjotaan- Ilmainen puolihoito palvelu tarjotaan varauksista vähintään 8 yötä- Huomaa: kuori saattaa olla näkyvissä joissakin kuvissa. Thatching on asennettu yläkerran ulkona ruokailutila ja alakerran makuuhuone. Ulkopäällyste on peitetty.Voimme järjestää päiväretkiä, autonvuokrausta, talon ateriapalveluita, lastenhoitoa, kylpylähoitoja, hierontoja ja yksityisiä joogaharjoituksia lisämaksusta, joka ei sisälly hintaan.SIJAINTINewell Beach on tulossa yksi Australian halutuimmista lomakohteista. Newell Beach sijaitsee muinaisen maailmanperinnön, joka on listattu Daintree-sademetsästä ja kosmopoliittisesta Port Douglasin kylästä. Se on täydellinen tukikohta kaikille luonnonlähteille, joita alue on tarjonnut, kuten Mossman Gorge ja Great Barrier Reef. Newell Beach on rauhallinen asuinalue. Mos7smanin kaupunkia on 5 minuutin ajomatka etelään ja Port Douglas on 15 minuutin ajomatkan päässä Newell Beachistä etelään.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Ranta lähellä
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Beach Villa On Absolute Beachfront With Views

  • Onko majoituspaikassa The Beach Villa On Absolute Beachfront With Views uima-allas?

    Kyllä, The Beach Villa On Absolute Beachfront With Views tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Beach Villa On Absolute Beachfront With Views?

    Kyllä, The Beach Villa On Absolute Beachfront With Views noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa The Beach Villa On Absolute Beachfront With Views pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Beach Villa On Absolute Beachfront With Views tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Beach Villa On Absolute Beachfront With Views?

    Lähellä majoituspaikkaa The Beach Villa On Absolute Beachfront With Views sijaitsevat nähtävyydet ovat Latrobe Regional Airport, Walhalla Goldfields Railway, Baw Baw National Park, Mount St Gwinear, Mount Baw Baw, Mount Baw Baw, Welshpool Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Beach Villa On Absolute Beachfront With Views on?

    Majoituspaikan The Beach Villa On Absolute Beachfront With Views peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.