Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto The Architects Warehouse Apartment On Mouat Fremantle (Perth, Australia)

Koko talo/asunto The Architects Warehouse Apartment On Mouat Fremantle (Perth, Australia)

The Architects Warehouse Apartment On Mouat Fremantle

Arkkitehdin varastohuoneisto Mouat Fremantlessa Arkkitehdin varasto Mouat Fremantlessa.Harvoin törmäät lyhytaikaiseen majoituspaikkaan, jonka tarjoaa arkkitehdin Warehouse Apartment Mouatissa, Fremantle.Todella ylevä tila niille, jotka haluavat jäädä aivan erityiseen.Sisään Mouat Streetin takorautaporttien kautta pihalle, jolla on kohoava tasapuu. Ota hissi tai portaat ensimmäiseen kerrokseen, jossa törmäät historiallisiin lato-oviin, jotka merkitsevät asuntasi sisäänkäyntiä.Turkkilainen matto aulassa asettaa paikan eteen, mitä on oven edessä.Neljä metriä korkeat katot ja tyylikkäät linjat tervehtivät sinua, kun kävelet valoa täynnä olevassa avoimessa olohuoneessa.Se on minimalistinen, tyylikäs ja rauhallinen tila, tyylikkäästi sisustettu rento tyyliin.Erillinen tuki, täysi pesula ja kirjasto on piilotettu näkymästä - jättäen oleskelutilan siistimmäksi ja rauhalliseksi.Makuuhuoneessa on rauhallinen paikka: suuri ja tilava, king-vuode laadukkaisilla liinavaatteilla. Kaksi suurta ikkunaa kehystävät puunäkymän sängyn takana. Taitavasti suunniteltu kylpyhuone, kuten muutkin kodinhoitohuoneet, on piilotettu lattiasta kattoon ulottuvien paneelien taakse.Täysin kalustettu ja varustettu, tässä hotellissa on ylellisiä ominaisuuksia, kuten sisäpuhelinjärjestelmä ja Netflix, ilmaiset kylpytuotteet ja Wi-Fi. Se on ilmastoitu ja siinä on kaasutakka.Huomiota yksityiskohtiin ei ole säästynyt. Huoneisto sijaitsee vastapäätä Notre Damen yliopiston sisäänkäyntiä Mouat Streetillä, kävelymatkan päässä melkein kaikkialta Fremantlesta. High Street -galleriat, Cappuccino-nauhat ja Batherin ranta ovat välittömässä läheisyydessä, eikä autolle ole todellista tarvetta, kun yövyt Arkkitehdin varastossa Mouatissa.Strelitz-rakennusten mahtavaan julkisivuun rakennettu huoneisto säilyttää joitakin tämän historiallisen rakennuksen raikkaita piirteitä. Katso merkinnästä upea puinen palkki ja hihnapyörä, jota on käytetty aikaisemmin tavaroiden kuljettamiseen tasojen välillä.Strelitz-rakennukset, jotka sijaitsevat Mouat Street 30, Fremantle, rakennettiin vuonna 1897 Paulille ja Richard Strelitzille. Lokakuussa 1994 rakennukset listattiin pysyvästi Länsi-Australian valtionperintörekisteriin.Huomattava vuokralainen vuosina 1904–1906 oli Herbert Hoover, sitten kaivosinsinööri Berwick Moreing & Co: lle, jolla oli toimisto rakennuksessa. Hooverista tuli myöhemmin Yhdysvaltojen 31. presidentti.Nauti ainutlaatuisesta kokemuksesta yöpyessäsi Arkkitehdin Warehouse -huoneistossa Mouat Fremantlessa!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Lämmitys
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Architects Warehouse Apartment On Mouat Fremantle

  • Onko majoituspaikassa The Architects Warehouse Apartment On Mouat Fremantle uima-allas?

    Ei, The Architects Warehouse Apartment On Mouat Fremantle ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Architects Warehouse Apartment On Mouat Fremantle?

    Ei, The Architects Warehouse Apartment On Mouat Fremantle ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa The Architects Warehouse Apartment On Mouat Fremantle pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Architects Warehouse Apartment On Mouat Fremantle tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Architects Warehouse Apartment On Mouat Fremantle?

    Lähellä majoituspaikkaa The Architects Warehouse Apartment On Mouat Fremantle sijaitsevat nähtävyydet ovat Perth Airport, Scarborough Beach Surf School, Heard and McDonald Islands, Hilarys Boat Harbour, Perth Zoo, Perth Arena, Saint Mary's Cathedral, Butler.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Architects Warehouse Apartment On Mouat Fremantle on?

    Majoituspaikan The Architects Warehouse Apartment On Mouat Fremantle peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.