Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto The Ansley- Luxurious Ansley Park Home In Heart Of Midtown (Atlanta, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto The Ansley- Luxurious Ansley Park Home In Heart Of Midtown (Atlanta, Amerikan Yhdysvallat)

The Ansley- Luxurious Ansley Park Home In Heart Of Midtown

ANSLEY- Ylellinen Ansley Park Home Midtownin sydämessä Ansley Park on yksi Atlantan eniten alle-tutka lähiöissä, rakastama paikalliset ja pistettävä kävijöistä arvostavat sen lähellä Midtown Buckhead ja West Side, mutta rakastan olla piilossa rauhallisella alueella. Omistaja Kristen Kova on perustaja hieno suklaata yhtiön ja on infusoida tykkää hänen brändin suunnitteluun ja vieraanvaraisuutta. Sekoitus tyylejä esillä huoneissa ja on työpäivän takat. Kodin pieni kirjasto, jossa piano, vehreässä terassi, pääsy Four Seasons kylpylä ja uima-allas on avoinna vain vieraille, tehden jopa ensikertalaiselle tuntemaan itsensä hyvässä uskossa Atlanta asukkaidenViihtyisä makuuhuoneet ovat hyvin eristetty ja on erittäin mukava sänky (Temperpedic master), niin saat mukava, rauhallinen yöunet. Ja suuret kaihtimet asennetaan kaikkialla. Makuuhuoneessa on upeat näkymät keskustassa horisonttiin. Kylpyhuoneissa on kaunis moderni laatoitus ja kivestä. Suuri keittiö on kaikki mitä tarvitset valmistaa juhlaa. Talo on perustettu pitäen suurta illallinen osapuolille samoin. On kaunis ruokapöytä 8 ja lautaset, aterimet, lasit jneKalusteet vetää monenlaisia ​​kulttuurisia vaikutteita, taiteesta, silkki mattoja pellava sohva ja vintage hyvin viritetty piano. Master sänky on Temperpedic. Kylpyhuoneissa on suunniteltu italialainen Carraran marmoria nikkeli kalusteet.Moderni teknologia täydentää talojen vanhan maailman charmia. Huoneissa on HD-taulutelevisio ja ilmainen langaton internetyhteys. DVD-soitin.Langaton internetLasten mukavuudet ovat saatavilla pyynnöstäVieraiden pääsySinulla on pääsy koko taloon ja pihalle.Vuorovaikutus asiakkaidenAsumme lähellä, joten pystymme auttamaan mitä tarvitset onko talon tai tutustuminen Atlanta.NaapurustoAnsley Park on sydämessä Atlanta. Olet kävelymatkan päässä museoihin, kasvitieteellinen puutarha, Cafen ja ravintoloita. Marta on muutaman korttelin päässä ja voi viedä sinut ympäri kaupunkia. Kadut ovat leveitä ja mutkainen, jossa on paljon kauniita viheralueita, suuria puita ja useita kauniita puistoja.Ansley Park on varakkaita asuinalueella Atlantassa, Georgiassa, joka sijaitsee vain itään Keski ja länteen Piemonten Park. Kehitettiin vuonna 1905 mukana laaja, mutkaisilla teillä. Kadut ovat kuin parkways laaja maisemointi. Winn Park ja McClatchey Park pitkä ja kapea, joka ulottuu syvälle naapurustossa.LiikkuminenMarta on helposti saatavilla vain muutaman korttelin päässä, ja voit kävellä helposti lähes kaikilta keskustassa. Merkintä on Beltlinen on saman kadun varrella.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Pyykinpesukone
  3. Concierge-palvelu
  4. Ilmainen Wi-Fi
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Wi-Fi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Ansley- Luxurious Ansley Park Home In Heart Of Midtown

  • Onko majoituspaikassa The Ansley- Luxurious Ansley Park Home In Heart Of Midtown uima-allas?

    Ei, The Ansley- Luxurious Ansley Park Home In Heart Of Midtown ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Ansley- Luxurious Ansley Park Home In Heart Of Midtown?

    Ei, The Ansley- Luxurious Ansley Park Home In Heart Of Midtown ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa The Ansley- Luxurious Ansley Park Home In Heart Of Midtown pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Ansley- Luxurious Ansley Park Home In Heart Of Midtown tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Ansley- Luxurious Ansley Park Home In Heart Of Midtown?

    Lähellä majoituspaikkaa The Ansley- Luxurious Ansley Park Home In Heart Of Midtown sijaitsevat nähtävyydet ovat Hartsfield-Jackson International Airport, Downtown Atlanta, Georgia World Congress Center, World of Coca Cola, Southern Elements at Hilton Atlanta, Bliss Alanta - Midtown, Peachtree Street, The Fox Theatre.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Ansley- Luxurious Ansley Park Home In Heart Of Midtown on?

    Majoituspaikan The Ansley- Luxurious Ansley Park Home In Heart Of Midtown peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.