Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento (Ruffano, Italia)

Koko talo/asunto Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento (Ruffano, Italia)

Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento

Estate antiikin kivitaloja ympäröi vehreys! Salennon sydämessä! Tenuta Vigna Corte on turisti-asuinkompleksi, joka ulottuu mäkisen maaston ympärille, on aidattu noin 40 000 neliömetriä ja sijaitsee 'Mucorone' -kadulla, joka on yksi Ruffanon (LECCE) kolmesta kukkuloesta. Tämä on ikivanha ja ehdottava Salento -kylä, joka sijaitsee Salennon kasvihuoneissa. (jatkoa Puglian murhalle). Ruffanon kaupunki, joka sijaitsee Salennon niemimaan keskustasta etelään, on yhtä kaukana (noin 15-20 km) Joonianmeren hienoimmista rannoista (Torre San Giovanni, Salento Malediivit, Gallipolin vihreä lahti jne.) Ja toistamattomista lahdista. Adrianmeren kivet (Marina Serra di Tricase, Marina di Castro ja Marittima, Marina di Novaglie, Santa Maria di Leuca jne.). Tenuta Vigna Corte, johon kuuluu neljä kiinteistöyksikköä, upotettuna vihreään mäntymetsään ja tyypilliseen Välimeren kasvillisuuteen, useilla tasoilla niveltyillä terasseilla, joita rajaavat ominaiset kuivat kiviseinät. Kaikista sisäänkäynnistä, jotka yhdistää sisäinen yksityinen tie, pääset 4 asuntoyksikköön:1) 'mäntymetsässä sijaitseva talo' tarjoaa 3 mukavaa ilmastoitua kahden hengen makuuhuonetta (alakerrassa itsenäinen huone, oma kylpyhuone ja 2 makuuhuonetta ensimmäisessä kerroksessa, kylpyhuone, rentoutumishuone ja panoraamanäkymä) ja oleskelutila - keittiö, induktioliedellä (pohjakerros).2) 'valkoinen talo' tarjoaa kahden hengen huoneen, oma kylpyhuone; Siinä on varustettu ulkoministeri, kivi-grilli ja oma patio ulkokäytävillä.3) Panoraamisemmassa paikassa yksityisen tien varrella tulet 'Muinaiseen kivitaloon 1', joka on entisöity kokonaan alkuperäisten rakennusominaisuuksien mukaisesti, sillä on kaksikerroksinen katto, joka on valmistettu puusta ja laatoista, ja se pitää muinaiset tukiseinät . Se koostuu tuoreesta ja hiljaisesta kahden hengen huoneesta, olohuoneesta, oma kylpyhuone, keittokomero ja panoraamanäkymä. Siinä on kivinen olohuone, josta voit ihailla Salento-maaseutua niin pitkälle kuin silmä voi nähdä merelle, ottaa aurinkoa, nauttia aperitiivista tai ruokailla tähtien alla.4) 'Muinainen kivitalo 2', joka on aina panoraamanäkymässä ja yksityisessä asennossa, koostuu kahdesta kahden hengen huoneesta, kahdesta kylpyhuoneesta ja minikeittiöstä, tilavasta ja varatusta ulkoterassista, jossa on pöytät ja grilli, aina alla tähdet.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Wi-Fi
  3. Keittiö
  4. Mikroaaltouuni

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento

  • Onko majoituspaikassa Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento uima-allas?

    Ei, Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento?

    Kyllä, Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento?

    Lähellä majoituspaikkaa Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento sijaitsevat nähtävyydet ovat Stazione Ferroviaria di Lecce, Torre dell'Orso, Torre San Giovanni, Pescoluse, Baia Verde, Porto Badisco, San Foca Nord, Anfiteatro Romano.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento on?

    Majoituspaikan Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.