Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Tastefully Furnished Ground floor Apt with Terrace, in Quiet Area, 400m to Beach (Stari Grad, Kroatia)

Koko talo/asunto Tastefully Furnished Ground floor Apt with Terrace, in Quiet Area, 400m to Beach (Stari Grad, Kroatia)

Tastefully Furnished Ground floor Apt with Terrace, in Quiet Area, 400m to Beach

Ihastuttava huoneisto 1. kerroksessa, merinäköalalla, 400 metrin päässä rannasta Asunto Nautilus on tyylikkäästi sisustettu 2 makuuhuoneen 2-kylpyhuoneinen huoneisto 50 metrin päässä merestä ja 400 metrin päässä rannasta. Suuri avoin olohuoneen ruokailutila avautuu upea merinäköala parvekkeelle, josta on näkymät Stari Gradin satamaan ja siellä ankkuroituihin jahteihin. Se on rauhallisella alueella ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Stari Gradin keskustaan, jossa on monia kahviloita ja ravintoloita. Lähin ravintola on 250 metrin päässä.Nukkuminen on yhdessä kahden hengen huoneessa ja toisessa makuuhuoneessa, jossa on yhden hengen vuode. Ja siellä on vuodesohva, joka nukkuu 2 olohuoneessa. Siellä on kylpyhuone ja suihkuhuone. Pariovet avoimen olohuoneen keittiöhuoneesta avautuvat omalle parvekkeelle rentoutumiseen ulkona ja syömiseen. Lähin ranta on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä. On joitakin ihania ravintoloita löytyy pienistä kaduista asunnon ympärillä sekä itse edessä. Idyllinen pieni Jelsa-kalastuskaupunki on myös lähellä (suosittu merimiesten ja kalan ystävien keskuudessa!) ja ehdottomasti vierailun arvoinen lounaalle tai illalliselle.Kaikille korttelin huoneistoille on oma pysäköintialue.Kulkeminen sinne:Autolautta Splitistä kestää tunnin 45 minuuttia ja saapuu Stari Gradille. (Vain matkustajille) 1 tunnin katamaraani Splitistä tulee Hvarin kaupunkiin, joka on 34 km päässä.Pääsy kiinteistöön:Paikallinen kiinteistöpäällikkö Dalmatian Property Management lähettää sinulle valokuvan ohjeet asuntoon, jossa tavataan heidän edustajansa, joka antaa sinulle tietoa alueesta, supermarketista, ravintoloista ja kulttuuritapahtumista, joissa saatat käydä loman aikana. Tunnet olosi täysin huolta. Ja jos tarvitset jotain muuta, DPM: n henkilökunta auttaa mielellään.LisämerkinnätHuomaa, että joudut maksamaan käteisellä saavuttaessa 1 euro per henkilö per päivä turistivero. Myöhäisestä saapumisesta ja sunnuntaisesta sisäänkirjautumisesta peritään maksut. Avaimesta on myös jätettävä 20 euron käteismaksu talletushetkellä. Saat tämän takaisin, kun palautat avaimen lähdettäessä

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Vedenkeitin

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Tastefully Furnished Ground floor Apt with Terrace, in Quiet Area, 400m to Beach

  • Onko majoituspaikassa Tastefully Furnished Ground floor Apt with Terrace, in Quiet Area, 400m to Beach uima-allas?

    Ei, Tastefully Furnished Ground floor Apt with Terrace, in Quiet Area, 400m to Beach ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Tastefully Furnished Ground floor Apt with Terrace, in Quiet Area, 400m to Beach?

    Kyllä, Tastefully Furnished Ground floor Apt with Terrace, in Quiet Area, 400m to Beach noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Tastefully Furnished Ground floor Apt with Terrace, in Quiet Area, 400m to Beach pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Tastefully Furnished Ground floor Apt with Terrace, in Quiet Area, 400m to Beach tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Tastefully Furnished Ground floor Apt with Terrace, in Quiet Area, 400m to Beach?

    Lähellä majoituspaikkaa Tastefully Furnished Ground floor Apt with Terrace, in Quiet Area, 400m to Beach sijaitsevat nähtävyydet ovat Makarska Riviera, Port of Split, Dioklecijanova palaca, Zračna Luka Split, Bol Airport, Avtobusni kolodvor Split, Poljud, Stobrec.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Tastefully Furnished Ground floor Apt with Terrace, in Quiet Area, 400m to Beach on?

    Majoituspaikan Tastefully Furnished Ground floor Apt with Terrace, in Quiet Area, 400m to Beach peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.