Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Sweetpea Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Biggar, Ref 927592 (Biggar, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Sweetpea Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Biggar, Ref 927592 (Biggar, Iso-Britannia)

Sweetpea Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Biggar, Ref 927592

Sweetpea-mökki, BIGGAR Tämä yhden kerroksen liite Wistonissa Biggarin lähellä nukkuu kahdessa hengessä yhdessä makuuhuoneessa.Sweet Pea Mökki on yksikerroksinen liite, Georgian huvila, ihana maaseudulla Wiston lähellä Biggar. Mökissä on kahden hengen makuuhuone, pesuhuone, keittiö aamiaisbaarilla ja olohuone jossa on avotakka. Ulkona on off road pysäköinti kahdelle autolle, ja jaettu käyttö aidattuun huonekalut ja näkymät maaseudulle. Sweetpea-mökki tekee ihanteellisen pakopaikan pariskunnille tai ystäviksi riippumatta siitä, onko varattu yksin tai osana suurempaa rakennusta.Palvelut: Öljyn keskuslämmitys puulämmitteisellä uunilla. Sähköuuni ja liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, pesukone / kuivausrumpu, astianpesukone, TV Freeviewilla, DVD, CD, WiFi, kirjojen, pelien ja DVD-levyjen valinta. Polttoaine, teho ja käynnistyspaketti uuniin inc. vuokrassa. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrassa. Pinnasänky ja syöttötuoli pyynnöstä. Off road pysäköinti 2 autolle. Jaettu suljettu puutarha, jossa on kalusteet ja BBQ. Kaksi hyvin käyttäytyvää koiraa tervetulleita. Anteeksi, tupakointi kielletty. Kauppa on noin 2 kilometrin päässä ja lähin pubi sijaitsee Biggarissa, joka on noin 8 kilometrin päässä. Huomautus: Päärakennuksessa on yhdistävä ovi, joka pidetään lukittuna loman keston ajan.Alue: Ruokien rehevistä vihreistä viljelyalueista Highlandsin lujuuteen asti Skotit ovat ylpeitä maastaan ja identiteettinsä. Skotlannissa on myös joitakin Ison-Britannian parhaista rannoista, joissa on loistavat puhtaat hiekkaterät.Kaupunki: Biggar on Skotlannin etelärannikolla sijaitseva kaupunki, jolla on pitkä historia historiallisista ajoista. Biggar tarjoaa museoita, kauppoja, kahviloita ja baareja.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Lämmitys
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Sweetpea Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Biggar, Ref 927592

  • Onko majoituspaikassa Sweetpea Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Biggar, Ref 927592 uima-allas?

    Ei, Sweetpea Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Biggar, Ref 927592 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Sweetpea Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Biggar, Ref 927592?

    Kyllä, Sweetpea Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Biggar, Ref 927592 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Sweetpea Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Biggar, Ref 927592 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Sweetpea Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Biggar, Ref 927592 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Sweetpea Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Biggar, Ref 927592?

    Lähellä majoituspaikkaa Sweetpea Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Biggar, Ref 927592 sijaitsevat nähtävyydet ovat Edinburgh Airport, Haymarket, Hampden Park, Central Station, Glasgow Cathedral, Glasgow Queen Street, Queensferry, Water of Leith.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Sweetpea Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Biggar, Ref 927592 on?

    Majoituspaikan Sweetpea Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Biggar, Ref 927592 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.