Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Suuri luonto lomamökki kaunis vuono näkymän Herand lähellä Trolltunga (Jondal, Norja)

Koko talo/asunto Suuri luonto lomamökki kaunis vuono näkymän Herand lähellä Trolltunga (Jondal, Norja)

Suuri luonto lomamökki kaunis vuono näkymän Herand lähellä Trolltunga

Mukava loma talo kauniilla luonnon ympäristöllä ja näköala Hardangerfjordiin Tervetuloa jännittävään oleskeluun kodikkaassa mökissämme! Uskomme, että rakastat hyttiämme upean näkökulman ja suljettujen retkeilymahdollisuuksien, yhdessä hiihdon kanssa kesällä ja talvella, jäätikkökävelyllä ja kiipeilyllä sekä hyvien tilojen kanssa hytissä päivän seikkailun jälkeen. Rauhallisuuden ja luonnon vaikutelmien hetket ovat jotain omaa. Mökin 1. kerroksessa sinulla on 2 makuuhuonetta, joissa parivuode ja yhden hengen vuode, olohuone, keittiö, kylpyhuone ja vieras wc. Yläkerrassa 1 parivuode ja 3 yhden hengen sänkyä (1,5), osastoja (alkoveja), leluja ja leikkipaikka lapsille. Mökistämme on näkymä vuorille 360 astetta, ja vuononäkymä ohjaamon edessä. Voit istua kylpytynnyrissä vaelluksen tai hiihdon jälkeen ja katsoa upeaa näkymää yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Mökin lähellä voit tutustua laakson vesiputoukseen (5 minuutin ajomatka), näköalapiste kivilaatulla lounaalle, (10 min kävelymatka taidetta pitkin) Kivikauden paikat ja kivikauden kaiverrukset tien varrella Herandin yläpuolella (10 minuutin ajomatka) .), Ainutlaatuinen mehiläinen mäyräerot, (10 minuutin ajomatka ja kävely.) Hiihtoladut vuoristojen talvikaudella (10 min. D.) Retkeilyreitit ylävuorilla kevät-kesä-syksy (10 minuutin ajomatka) Poistuvat kulttuuripolut Herandissa (10 min.) Taidegalleria (5 min),Melonta tai kalastus vuonossa (10 minuutin ajomatkan päässä veneestä ja kajakinvuokrauksesta), vesiputous (10 minuutin ajomatka ja vaellus), veneretkiä vuonolla (ympäri vuoden, 10 minuutin ajomatka), laskettelukeskuksen kesällä ja jäätikkökiipeilyä Folgefonna Glacier Jondal (25 min ajomatka), monet lähtevät retkeilymatkoista lähellä hyttiä, ja ex. Retkeily Bondhusbreeniin (40 min Odda-tunneliin), kauniita pieniä rantoja vuonoa pitkin löytääksesi (10-20 min) ja sukellamaan vuonoon. Ja lähiympäristössä on paljon enemmän kokemusta.Herand valittiin Norjan kauneimmaksi kyläksi vuonna 2009! Hardangerfjordissa, yksi maailman parhaista matkakohteista. (TripAdvisor)Sijaitsee myös lähellä Trolltunga! (1 tunnin ajomatka Tyssedaliin)

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Suuri luonto lomamökki kaunis vuono näkymän Herand lähellä Trolltunga

  • Onko majoituspaikassa Suuri luonto lomamökki kaunis vuono näkymän Herand lähellä Trolltunga uima-allas?

    Ei, Suuri luonto lomamökki kaunis vuono näkymän Herand lähellä Trolltunga ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Suuri luonto lomamökki kaunis vuono näkymän Herand lähellä Trolltunga?

    Ei, Suuri luonto lomamökki kaunis vuono näkymän Herand lähellä Trolltunga ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Suuri luonto lomamökki kaunis vuono näkymän Herand lähellä Trolltunga pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Suuri luonto lomamökki kaunis vuono näkymän Herand lähellä Trolltunga tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Suuri luonto lomamökki kaunis vuono näkymän Herand lähellä Trolltunga?

    Lähellä majoituspaikkaa Suuri luonto lomamökki kaunis vuono näkymän Herand lähellä Trolltunga sijaitsevat nähtävyydet ovat Trolltunga, Voss Ski Resort, Vøringsfossen, Hardanger Fjord, Inner Hardangerfjord, Tvindefossen.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Suuri luonto lomamökki kaunis vuono näkymän Herand lähellä Trolltunga on?

    Majoituspaikan Suuri luonto lomamökki kaunis vuono näkymän Herand lähellä Trolltunga peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.