Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Superb Villa For Families With Kids / Tots, Free Pool Heating, Gorgeous Views (Caldas da Rainha, Portugali)

Koko talo/asunto Superb Villa For Families With Kids / Tots, Free Pool Heating, Gorgeous Views (Caldas da Rainha, Portugali)

Superb Villa For Families With Kids / Tots, Free Pool Heating, Gorgeous Views

Upea huvila lapsiperheille / tots, lämmitetty ja aidattu uima-allas, upeat näkymät * Tämä on yksinomaan suunniteltu ylellinen Silver Coast -hotelli, josta on upeat näkymät ja se sijaitsee upealla paikalla harjanteella, josta on näkymät Obidos-laguunille ja Atlantin yli..* Tämä yksityinen huvilavuokraus Foz do Arelholla tarjoaa puhdasta ylellisyyttä lomaasi lomalle Hopearannikolle. Laajoilla aurinkoterassilla ja puutarhoilla on henkeäsalpaavat näkymät ympäriinsä joka kulmasta. Yksityinen lämmitetty uima-allas, jossa on CSS-vettä, on näkymät henkeäsalpaavalle Obidos-laguunille ja merelle. - Lasten uima-allas ja lampi suojaavat, leikkipaikka.* Kaikki aidattu ja hyvin yksityinen omaisuus.* Tämä upea kiinteistö on viimeistelty korkeimmalle tasolle ja tarjoaa parasta Portugalin luksushuviloista.* Villa do Lago on rauhallinen ja rauhallinen paikka, täydellinen rentoutuaPaikallinen alue :: Tervetuloa Portugalin hopearannikolle, joka on suurelta osin tuntematon, upea ja koskematon rannikko.* Löydä laajat hiekkarannat, luonnonvarat, vesiurheiluparatiisit, vieraanvaraiset ihmiset, hieno paikallista ruokaa ja viiniä, kalastus- ja viljelykyliä avoimella maaseudulla* Sukella syvälle poikkeukselliseen historiakeskittymään, kiehtoviin kaupunkeihin, museoihin, juhliin, festivaaleihin* Tämä on todellinen Portugali. Maltillinen ilmasto pitkillä kesäillä ... täydellinen rentoutumiseen ympäri vuoden* Obidos, Alcobaça, Batalha, Mafra, Santarém, Sintra, Templarin kaupunki Tomar ja LIsbon ovat paikkoja, jotka korostavat vierailun arvoista.* Läheiset perinteiset kalastajien vanhat kaupungit Peniche & Nazaré rannoineen ja tuorekalaravintolat ansaitsevat myös vierailun.* Pyhiinvaelluskaupunki Fatima ja luonnolliset luolat ovat tunnin kohdalla. Obidos-laguuni (huvilan sijainti) on fantastinen omaisuus Portugalista, mutta vain pala rikkaasta luonnonmukaisesta Silver Coast -perinnöstä.Hopearannikon tärkeimmät tehtävät :: * Viettää aikaa rannalla* Pelaa golfkierrosta tai karttaa* Tilaa erilaisia vesiurheilulajeja Lagoon-koulussa* Tilaa päivän kalastusvene* Vieraile upeissa historiallisissa paikoissa ja upeilla rannoilla* Kävele laajoja rantoja ja kallioita pitkin näkymät Atlantille.* Nauti upeita paikallisia viinejä, äyriäisiä, portugalilaisia ruokia ja makeisia.Tärkeimmät budjettiin tehtävät asiat: * Nauti auringosta lämmitettyllä panoraamauima-altaalla* Grillata grillillä ja illallisella avautuvat upeat näkymät* Käytä polkupyöriä ja risteilyä Laguunin ja rannan ympärillä* Käytä kuntosaleja, kuntopiiriä ja saunaa* Pelaa minigolfia ja nauti leikkikentästä lasten kanssaPerheen tärkeimmät asiat:* Talossa pelata pöytätennistä, pöytäjalkapalloa ja muita pelejä* Paras yöpyä huvilassa nauttien siitä !!!* Ota hevosia ratsastusta varten* Maista upeita alueellisia viinejä, ruokia ja makeisia* Käy suurimmassa itämaisessa puutarhassa, Aasian ulkopuolella

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Terassi
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
  2. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Superb Villa For Families With Kids / Tots, Free Pool Heating, Gorgeous Views

  • Onko majoituspaikassa Superb Villa For Families With Kids / Tots, Free Pool Heating, Gorgeous Views uima-allas?

    Kyllä, Superb Villa For Families With Kids / Tots, Free Pool Heating, Gorgeous Views tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Superb Villa For Families With Kids / Tots, Free Pool Heating, Gorgeous Views?

    Kyllä, Superb Villa For Families With Kids / Tots, Free Pool Heating, Gorgeous Views noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Superb Villa For Families With Kids / Tots, Free Pool Heating, Gorgeous Views pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Superb Villa For Families With Kids / Tots, Free Pool Heating, Gorgeous Views tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Superb Villa For Families With Kids / Tots, Free Pool Heating, Gorgeous Views?

    Lähellä majoituspaikkaa Superb Villa For Families With Kids / Tots, Free Pool Heating, Gorgeous Views sijaitsevat nähtävyydet ovat São Martinho do Porto Bay, Baleal beach, Praia de Nazaré, Praia d'El Rey Golf & CC, Areia Branca, Sítio da Nazaré, Foz do Arelho, Berlengas beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Superb Villa For Families With Kids / Tots, Free Pool Heating, Gorgeous Views on?

    Majoituspaikan Superb Villa For Families With Kids / Tots, Free Pool Heating, Gorgeous Views peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.