Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Super Convenient 3 Bedroom Condo W/indoor Pool, Hot Tub, Free Shuttle To Mtn (Killington, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Super Convenient 3 Bedroom Condo W/indoor Pool, Hot Tub, Free Shuttle To Mtn (Killington, Amerikan Yhdysvallat)

Super Convenient 3 Bedroom Condo W/indoor Pool, Hot Tub, Free Shuttle To Mtn

Ylellinen 1 sänky-huoneisto sisä- ja ulkouima-altaalla, poreallas, kuntosali Tämä kauniisti sisustettu Mountain Green -kortti sijaitsee vastapäätä Killington Resortin Snowshed Base Lodge -kenttää (aloittelijaalue ja oppitunnin lähtökohta) kävelyetäisyydellä Killingtonin hiihtokeskuksesta. Tai hypätä ilmaiselle sukkulalle, joka sinne pääsee 2 minuutissa, linja-autoilla käydessä koko päivän 15 minuutin välein. Yhdessä makuuhuoneessa ja vetäytyvällä sohvalla tämä majoituspaikka mahtuu 4 henkeä mukavasti.Huoneisto kunnostettiin hiljattain uudella kylpyammeella ja ruokasarilla, jonka avulla voit nauttia vieraista avoimessa keittiössä ruoan valmistuksen ja ruokailun aikana. Kaikkien olohuoneeseen tulvien luonnollisen auringonvalon lisäksi yksikköä päivitettiin vaaleilla oksaisilla mäntyseinillä, mikä antoi sille mukavan kirkkaan ja ilmavan tunteen. Huoneisto on sisustettu kauniisti tyylikkäillä huonekaluilla, ja siinä on takka ja taulutelevisio. Makuuhuoneessa on suuri upouusi queen-vuode ja olohuoneessa on 42 'taulutelevisio. HD Comcast -palvelu ja DVR lisäävät mukavuutta.Itse huoneisto sijaitsee päärakennuksessa samassa kerroksessa kuin terveyskylpylä ja hieronta (avoin kiitospäivä pääsiäisenä), jossa on 55'-sisäuima-allas, 2 suurta kylpytynnyriä, eukalyptushöyryhuone, kuiva sauna, täysin varustettu kuntosali ja kardiohuone, jossa on useita juoksumattoja / polkupyöriä ja TV (kuntosali on avoinna ympäri vuoden). Muita mukavuuksia ovat hiihtokauppa, josta löytyy korkeatasoisia edullisia suksi- / lumilautailuvuokrauksia ja -hiihtoa, ravintola ja lämmitetty ulkouima-allas kesällä.Killingtonilla ja sen ympäröivillä alueilla on kaikki viiden tähden ravintoloista yksinkertaisiin pizza- ja grilliliittoihin. Löydät Killingtonin olevan yksinkertaisesti vertaansa vailla hiihtoa varten Uudessa Englannissa. Puhumattakaan, Killington on kansallisesti tunnustettu jollain parhaimmista après-hiihto- ja yöelämistä. Jos hiihto ei ole sinun asia, Killington tarjoaa letkuja, moottorikelkkailua, lumikenkäilyä, luistelua, vaellusta, maastopyöräilyä, ratsastusta, melontaa, vanhentamista, ostosmahdollisuuksia, kylpylöitä, tennistä, Killingtonin golfkenttää (vieressä) ja seikkailupuistoa lähistöllä oleville lapsille.Avainsanat: Condo, Killington, VT, Mountain Green, Luxury, Kävele rinteelle

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Ulkouima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Super Convenient 3 Bedroom Condo W/indoor Pool, Hot Tub, Free Shuttle To Mtn

  • Onko majoituspaikassa Super Convenient 3 Bedroom Condo W/indoor Pool, Hot Tub, Free Shuttle To Mtn uima-allas?

    Kyllä, Super Convenient 3 Bedroom Condo W/indoor Pool, Hot Tub, Free Shuttle To Mtn tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Super Convenient 3 Bedroom Condo W/indoor Pool, Hot Tub, Free Shuttle To Mtn?

    Ei, Super Convenient 3 Bedroom Condo W/indoor Pool, Hot Tub, Free Shuttle To Mtn ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Super Convenient 3 Bedroom Condo W/indoor Pool, Hot Tub, Free Shuttle To Mtn pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Super Convenient 3 Bedroom Condo W/indoor Pool, Hot Tub, Free Shuttle To Mtn tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Super Convenient 3 Bedroom Condo W/indoor Pool, Hot Tub, Free Shuttle To Mtn?

    Lähellä majoituspaikkaa Super Convenient 3 Bedroom Condo W/indoor Pool, Hot Tub, Free Shuttle To Mtn sijaitsevat nähtävyydet ovat Killington Ski Resort, Pico Mountain, Rutland Southern Vermont Regional Airport, Okemo Mountain, Hartness State Airport, Lebanon Municipal Airport, Bromley Mountain, Magic Mountain.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Super Convenient 3 Bedroom Condo W/indoor Pool, Hot Tub, Free Shuttle To Mtn on?

    Majoituspaikan Super Convenient 3 Bedroom Condo W/indoor Pool, Hot Tub, Free Shuttle To Mtn peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.