Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Sunnyside Barn on spectacular coast (Bridlington, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Sunnyside Barn on spectacular coast (Bridlington, Iso-Britannia)

Sunnyside Barn on spectacular coast

Sunnyside Navetta upealla rannikolla * Talo nukkuu 4 aikuista ja 2 lasta + vauva. * TÄTÄ ON SUPERKUNTA-VUODA, KUNINGASKOKO-VUOSI, 2 YHTEINEN VUOTTA LAPSILLE + PÖYTÄVARUSTA SAATAVILLA.* TERVETULOA SAAPUMINEN - Viini, suklaat, maito, kahvi, tee, sokeri.* 2 AINOASTA AIKUISIA - PELAA VIESTI MINEN Alentuneelle korolle* HYVIN KÄYTETTY lemmikkieläimiä.Vuonna 1803 rakennettu Sunnyside Barn @ Bempton on kunnostettu erittäin korkeatasoiseksi ja se säilyttää monet alkuperäisistä ominaisuuksistaan ja viehätyksestään. Suuri osa talosta on massiivitammea ja lattiapalkkeja paljaalla A-rungolla ja liiduseinillä. Makuuhuoneissa ja aulassa on lattiasta kattoon ulottuvat tammi-ranskalaiset ovet 'sisä-ja ulkopuolelta' -elämystä varten.Suuri yksityinen ja turvallinen puutarha ja patio, ruokailutila ja aurinkotuoleja. Lisäpalvelut; Astianpesukone, mikroaaltouuni, 600 mm pakastin, liesi, 50 'älykäs taulutelevisio kuitulaajakaistalla, langaton JBL Bluetooth -kaiutin, hiustenkuivaaja, ruokailutila, jossa pöytä ja tuolit sisällä ja ulkopuolella, ja 4x USB-latauspistokkeet.Syöttötuoli, matkasänky, lastenistuin, portaikkojen portit ylä- ja alareunassa, lelurasia.Vieras pääsy - kaikki alueet. Koko talo, puutarha ja terassi. Pysäköinti maantiellä kahdelle autolleNaapuruston yleiskatsaus - Navetta sijaitsee rauhallisessa Bemptonin kylässä ja on ihanteellinen paikka vierailla ympäröivällä maalla, upeilla rannoilla ja rannikolla. Voit kävellä suoraan talosta monilla pyöreällä kävelyllä. Kallion päälle ja rannikon kävelylle pääsee helposti 1 mailin kävelymatkan / pyöräily- / ajomatkan päässä RSPCA: n lintujen suojelualueelta Bemptonsilta, joka nousee kalkkikallioilla henkeäsalpaavat näkymät. Kätevästi sijoitettuna Yorkshire Woldsin kärkeen Flamboroughin päälle ja majakkalle, pohjoiseen ja etelään laskeutumiseen sekä lukuisiin salakuljettajien luoliin ja lahteihin lintujen ja hylkeiden tarkkailua varten. Muita paikallisia nähtävyyksiä ovat Sewerby-puisto, Danes Dyke, Bridlington Bay / Harbor ja Royal Yorkshire Yacht Club -purjehdustapahtumat ja kaikenlaismuotoiset ja huviretket. Viikko täynnä nähtävyyksiä ovat kaikki kävelymatkan, pyöräilymatkan tai lyhyen ajomatkan päässä.Navetta on kivenheiton päässä kylän pubista. Siellä on myös hyödyllinen kulmakauppa / posti, antiikkikauppa ja ihana ankkalammikko piknikalueella. Vieras vuorovaikutusJollei minua ole käytettävissä tervehtimään sinua, jätän avaimet avainasiakirjaan oven edessä ja neuvon koodin. Aion auttaa sinua kaikissa lomaltasi liittyvissä kysymyksissä varmistaaksesi, että olet viihtyisä ja sinulla on kaikki tarvitsemasi. Unohdit puhelinlaturisi, ravintolasuosituksen jne., Soita!LiikkuminenBemptonilla on pieni rautatieasema ja bussireitit

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Kaapelitelevisio
  2. Keittiö
  3. Mikroaaltouuni

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Sunnyside Barn on spectacular coast

  • Onko majoituspaikassa Sunnyside Barn on spectacular coast uima-allas?

    Ei, Sunnyside Barn on spectacular coast ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Sunnyside Barn on spectacular coast?

    Kyllä, Sunnyside Barn on spectacular coast noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Sunnyside Barn on spectacular coast pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Sunnyside Barn on spectacular coast tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Sunnyside Barn on spectacular coast?

    Lähellä majoituspaikkaa Sunnyside Barn on spectacular coast sijaitsevat nähtävyydet ovat Goathland Train Station, Hull Fair, The Spa Bridlington, Filey Beach, North Bay, Cliff Lifts, Scarborough Festival of Speed, Car & Motorcycle Hill Climb, Flamingo Land.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Sunnyside Barn on spectacular coast on?

    Majoituspaikan Sunnyside Barn on spectacular coast peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.