Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Sun City Grand-6Th Green Granite Falls North. Oct & Dec 2020 & April 2021 Open (Surprise, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Sun City Grand-6Th Green Granite Falls North. Oct & Dec 2020 & April 2021 Open (Surprise, Amerikan Yhdysvallat)

Sun City Grand-6Th Green Granite Falls North. Oct & Dec 2020 & April 2021 Open

Sun City Grand - näkymät GF: n kuudennelle vihreälle Olemme jo varanneet tammikuun huhtikuuhun 2020 mennessä. Soita tai lähetä sähköpostia saatavuus. Meillä on 1 muu vuokra SCG. Tämä 2000 neliön jalka koti, josta on näkymät 6. Green Granite Falls North Golf Course on 2 makuuhuonetta, 2 täyttä kylpyammeet ja hiljainen den kanssa tietokone työasema vastaanotto. Home on suuri avoin tila keittiö, ruokasali, ja suuri huone. On kuningas sänky Tilava Master Suite, ja Queen sänky toinen makuuhuoneessa. Mukana Cox-kaapelitelevisio, puhelin ja ilmainen nopea langaton Internet kannettavaksesi, Macille tai iPadille. Coronado on yksi suosituimmista pohjapiirroista .. Se on saatavilla kuukausittain tai pitempään vuokria. Sijaitsee Del Webb Sun City Grand, Surprise, AZ. Vain yhden mailin rec keskustasta ja 4 golfkenttää ja alle 3 meripeninkulman kaikkia tärkeimpiä ostoskeskuksia. 5 minuuttia Yllätys Stadium Texas Rangers ja Kansas City Royals ja 15 minuuttia Peoria Stadium Seattle Mariners ja San Diego Padres. Palvelut: Lisäpalveluihin kuuluvat ilmainen nopea langaton internetyhteys, ilmastointi, liinavaatteet, pesukone ja kuivaaja, ja kahden auton autotalli. Vieraana sinulla on täysi pääsy kaikkiin mukavuudet Tämä luksushotelli eläkkeelle yhteisön lukien Adobe Spa sekä sisällä että ulkona lap-altaat, kylpylä, vapaamuotoinen allas ja kuntosali sekä Cimarron Day Spa, joka tarjoaa, hierontaa, kehon hoidot, kasvohoidot , käsi- ja jalkahoidot sekä ulkouima-allasalue. Yksi vuokraaja on 45 tai vanhempi.Vieraat saavat rajoittamattoman pääsyn 2 uima-altaalle, kylpylöille ja rec-tilille sekä omistajan golfkursseille 16 dollaria 45 dollariin sesongista riippuen 125 dollarin rekortin hankinnasta per henkilö. Golf Cart saatavilla $ 200 / kuukausi omaan käyttöön ja pois tietenkin ostoksille (valinnainen). Alennus pidemmän aikavälin vuokra hinnat, jos olet rakentamassa uutta kotia ja tarvitsevat tilapäistä majoitusta.Harrastukset: Aktiviteetit: paikan päällä tai lähellä, kuten patikointi, kalliokiipeily, pyöräily, golf, tennis, racquetball, bocce pallo, koripallo, kalastus, metsästys, villieläinten katselu, ratsastus, purjelautailua, purjelautailua ja vesihiihtoa. Myös paikan päällä tai lähistöllä on ravintoloita, teatteri, elokuvateatterit, museot, kuntokeskus, kuntosali, shuffleboard, hevosenkengät, minigolf, ja huvipuistot.Lisätiedot: Täysin katettu terassi propaani BBQ, patio huonekalut ja ihaillen varten sunning ja rentouttava. On erittäin rentouttava vesiputous ominaisuus pois takaisin patio samoin.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kuntosali
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Ulkouima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
  2. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Televisio
  4. Lämmitys
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
  2. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Sun City Grand-6Th Green Granite Falls North. Oct & Dec 2020 & April 2021 Open

  • Onko majoituspaikassa Sun City Grand-6Th Green Granite Falls North. Oct & Dec 2020 & April 2021 Open uima-allas?

    Kyllä, Sun City Grand-6Th Green Granite Falls North. Oct & Dec 2020 & April 2021 Open tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Sun City Grand-6Th Green Granite Falls North. Oct & Dec 2020 & April 2021 Open?

    Kyllä, Sun City Grand-6Th Green Granite Falls North. Oct & Dec 2020 & April 2021 Open noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Sun City Grand-6Th Green Granite Falls North. Oct & Dec 2020 & April 2021 Open pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Sun City Grand-6Th Green Granite Falls North. Oct & Dec 2020 & April 2021 Open tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Sun City Grand-6Th Green Granite Falls North. Oct & Dec 2020 & April 2021 Open?

    Lähellä majoituspaikkaa Sun City Grand-6Th Green Granite Falls North. Oct & Dec 2020 & April 2021 Open sijaitsevat nähtävyydet ovat Phoenix Sky Harbor International Airport, Phoenix Zoo, Papago Park, Phoenix Convention Center, Anthem Country Club-Phoenix, Arizona Horse Lovers Park, Scottsdale Airport, Desert Botanical Garden Phoenix.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Sun City Grand-6Th Green Granite Falls North. Oct & Dec 2020 & April 2021 Open on?

    Majoituspaikan Sun City Grand-6Th Green Granite Falls North. Oct & Dec 2020 & April 2021 Open peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.