Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Summer'S Here! Grab A Short Break Here Now! (Paengaroa, Uusi-Seelanti)

Koko talo/asunto Summer'S Here! Grab A Short Break Here Now! (Paengaroa, Uusi-Seelanti)

Summer'S Here! Grab A Short Break Here Now!

Kesä on täällä! Ota lyhyt tauko nyt! Erinomainen upea rantatalo, jossa on fantastinen sisävirtavirta laajalle terassille viihdettä varten. Kiinteistö, joka on suunniteltu kokonaan vangitsemaan upeat merinäkymät. Kaksinkertaiset ikkunat ja ovet avaavat koko oleskelu- ja keittiötilat rannan yläpuolelle. Tilava avoin oleskelutila, jossa on upea omaperäinen puulattia ja upea graniittikeittiö, tarjoaa viihtyisän asumisen ja kutsuvan sosiaalisen tilan niille pitkille rentouttaville päiville rannalla. Neljä runsaskokoista makuuhuonetta - mukaan lukien oleskelutila, joka on ihanteellinen teini-ikäisten vetäytymiseen. Herää aaltojen ääniin, aamiainen kannella ja rentoudu katsellen vieressä olevaa kaunista surffausta ja dyynit. Haise ja tunne suolaista tuulta ja nauti keskeytymättömistä merinäkymistä Motitille, Platelle, valaalle ja turvottaville Valkoisille saarille. Tule nauttimaan paikallisista toimipaikoistamme: “Kauppa” meijerituotteille, vierekkäille ja lisensoiduille kahviloille, joissa tarjoillaan erinomaista kahvia, tai “The Hippy Pipi” -baari ja -ravintola viihteen tai uima-altaan pelaamisen, viinien ulkopuolella tapahtuvan myynnin, meijerin ja hyvin.Keskeisellä paikalla olemme vain 15 minuutin ajomatkan päässä Te Pukesta (golfkerhon ohi), 30 minuutin päässä Mt Maunganuista ja Taurangasta (maksullisen tietä pitkin) tai 40 minuutin päässä Rotoruaan ja Whakataneen - kaikki erinomaiset tiet. Jos joudut tankkaamaan veneen, BP on vain 5 minuutin päässä.Saapumisaika on viisitoista ja uloskirjautumisaika on klo 10 (ellei etukäteen ole sovittu).Tuo mukaan omat vuodevaatteet, liinavaatteet, pyyhkeet ja teepyyhkeet. * Ei vaping kiinteistön sisällä kiitos.Tätä kiinteistöä pidetään 200 dollarin vakuus, joka palautetaan sinulle kiinteistönhoitajan suorittaman tarkastuksen ja puhdistuksen jälkeen lähtöäsi. * Viimeaikaisten myrskyjen vuoksi joihinkin rantahotelleihin on tullut erittäin turvallisia, ja pyydämme, että niitä ei käytetä!Erityisolosuhteet:* Siivousmaksu: 80-120 dollaria riippuen siitä kuinka monta vierasta ja   oleskelun kesto. * Vaping andamp; Tupakointi vain ulkona. * Sopii vain kypsille vieraille, ei single-ryhmille. * Tarkkaan EI juhlia! * Lemmikkieläimet ovat sallittuja vain ennakkoluvalla. * Syöttötuoli andamp; Portacot saatavana tilauksesta - ilmoita tarvittaessa.Lisäominaisuudet: siivous (vaaditaan, 120 NZ $ 00 per vierailu); Turvalaina (vaaditaan, 200,00 NZ / käynti); HUOMAUTUS: Kiwi bach -perinteen mukaan sinun odotetaan: Tuo omat liinavaatteet (pyyhkeet / lakanat / teenpyyhkeet);

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Summer'S Here! Grab A Short Break Here Now!

  • Onko majoituspaikassa Summer'S Here! Grab A Short Break Here Now! uima-allas?

    Ei, Summer'S Here! Grab A Short Break Here Now! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Summer'S Here! Grab A Short Break Here Now!?

    Kyllä, Summer'S Here! Grab A Short Break Here Now! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Summer'S Here! Grab A Short Break Here Now! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Summer'S Here! Grab A Short Break Here Now! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Summer'S Here! Grab A Short Break Here Now!?

    Lähellä majoituspaikkaa Summer'S Here! Grab A Short Break Here Now! sijaitsevat nähtävyydet ovat Mount Maunganui Beach, Zorb, Pukehina Beach, Pukehina, Longridge Fun Park, Kiwi 360 - Kiwifruit Country, Ohauiti, Tauranga Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Summer'S Here! Grab A Short Break Here Now! on?

    Majoituspaikan Summer'S Here! Grab A Short Break Here Now! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.