Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Stylish Spacious Converted BakeryBest Downtown LocationWalk To Everything (Tucson, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Stylish Spacious Converted BakeryBest Downtown LocationWalk To Everything (Tucson, Amerikan Yhdysvallat)

Stylish Spacious Converted BakeryBest Downtown LocationWalk To Everything

Tyylikäs tilava muunnettu leipomo ★ Best Downtown Location ★ Kävele kaikkeen 110-vuotias adobe-markkinat, jotka on taidokkaasti muunnettu viihtyisäksi, hyväpalkkaiseksi kotiin. Hiljainen pyhäkkö sijaitsee aivan keskellä kaikkia toimia: Downtown, Community Center, teatterit, ravintolat ja Streetcar UA / Banner Hospital / Caterpillar. Ihanteellinen pariskunnille / ystäville / perheille, jotka haluavat suuria, mukavia keräilyalueita yhteiseen aikaan, mutta myös haluavat erilliset makuuhuoneet ja kylpyhuoneet. Tämä on koti, jossa et pääse laukaamaan matkatavarasi tai toisiaan.Jos arvostat aitoutta, mutta nautit myös mukavuudesta, katso enää. Paksu adobe seinät, kivi ja parketit, ylelliset vuodevaatteet, uudet sängyt / sohvat, täysikokoinen pesukone / kuivausrumpu. Ihastuttavasti sisustettu teollisuudella. Valtava suuri huone on 12 jalkaa paljaita palkkikatot ja ylempi adobe seinät. Kierrätetty puu- ja putkipalkkikokoelma-pöytä mahtuu 8 hengelle vilkkaalle keskustelulle, kun pyörät ja jalankulkijat kulkevat. Vieressä mukava sohva / tuoli istuimet 9. 55-tuumainen älykäs televisio virtaa Netflixiä ja Amazon Prime -ohjelmaa hi-speed internet / w WiFi: n, Bose-kaiuttimen, alkuperäisen taiteen, suunnittelijavalaistuksen kautta.Rentoudu omassa yksityisissä, korkeaseinäisessä pihapiirissä, jossa on oranssi puu, suihkulähde, maakaasugrilli, vintage-patio-pöytä ja tuolit. Täysin varustettu keittiö, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet - kaasuliesi, astianpesukone, täysikokoinen jääkaappi, jääpalakone, tiputus- ja ranskalainen lehdistökahvi, mikroaaltouuni, tehosekoitin, leivänpaahdin, minikeittiö, mausteet, teet, 15 yrttiä / mausteita, Fitz & Floyd astiat, ruostumattomat astiat 8.Edessä makuuhuoneessa on queen-vuode, sunroom-makuuhuoneessa on muovivaahto, joka ylittää kuninkaan, joka voi muuntaa kahdeksi kaksoseksi (lisämaksusta.) On myös täysin valmis 'juurikellari', jossa on sohva (ei lasketa makuuhuoneeksi, koska sillä ei ole tarpeeksi suurta ikkunaa ulkopuolelle, jotta se vastaisi nykyistä koodia.) Huomautus: Koska juurikellariin johtava jyrkkä, portaaton portaikko, tämä talo ei sovi pienille lapsille. Hotelli sijaitsee rauhallisella ja historiallisella alueella, jossa on korkea kävelymatka. 4 korttelin päässä keskustasta ja raitiovaunusta.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Stylish Spacious Converted BakeryBest Downtown LocationWalk To Everything

  • Onko majoituspaikassa Stylish Spacious Converted BakeryBest Downtown LocationWalk To Everything uima-allas?

    Ei, Stylish Spacious Converted BakeryBest Downtown LocationWalk To Everything ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Stylish Spacious Converted BakeryBest Downtown LocationWalk To Everything?

    Ei, Stylish Spacious Converted BakeryBest Downtown LocationWalk To Everything ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Stylish Spacious Converted BakeryBest Downtown LocationWalk To Everything pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Stylish Spacious Converted BakeryBest Downtown LocationWalk To Everything tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Stylish Spacious Converted BakeryBest Downtown LocationWalk To Everything?

    Lähellä majoituspaikkaa Stylish Spacious Converted BakeryBest Downtown LocationWalk To Everything sijaitsevat nähtävyydet ovat Reid Park Zoo, Arizona Stadium, Tucson International Airport, Pima Air & Space Museum, Del Sol, Old Tuscon Studios, Arizona Stadium, The Arizona Sonora Desert Museum.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Stylish Spacious Converted BakeryBest Downtown LocationWalk To Everything on?

    Majoituspaikan Stylish Spacious Converted BakeryBest Downtown LocationWalk To Everything peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.