Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Stylish Retreat, Entire 3 Bdrm Home, 10 Min From Strip (Las Vegas, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Stylish Retreat, Entire 3 Bdrm Home, 10 Min From Strip (Las Vegas, Amerikan Yhdysvallat)

Stylish Retreat, Entire 3 Bdrm Home, 10 Min From Strip

Tyylikäs Retreat, koko 3 Bdrm Home, 10 min Stripistä Kaunis malli kotiin, jossa on 5 tähden hotelli. Near M Hotel ja South Point ,. 10 min Stripistä. Nauti tästä koko kotiin (1700 sq. Ft.). Lähellä kaikki. Yksityisyyttä ylellisyyttä vetäytyä. Hiljainen naapurustossa. Suuri perheen loma ja lyhyen aikavälin tai yrityksen kotelo, tilapäinen Executive pysyy. Tämä tyylikäs koti on ammattimaisesti sisustettu ja avaimet käteen. Kätevästi 10-12 minuutin päässä nauhat. Lähellä Green Valley Ranch ja Henderson (10-12 min). Sisältää WiFi ja lautasen TV.Perfect location! M Hotel on kadun kanssa 2 ulkouima-allasta, spa, kuntosali ja ravintoloita. 10 min päässä nauhan. Koti on 15 min Convention Center. Lähellä lentokenttää liian! (10-12 min) Piirin ostosalue ja ravintoloita. Lähellä pistorasiaan kauppakeskuksissa ja aukio ostoskeskus LV Blvd. Suuri ravintoloita.Tämä ihastuttava 3 makuuhuoneen, 2. 5 kylpy kotiin ominaisuudet: Uudet huonekalut; 42 tuuman taulutelevisio Bose surround; SUURI makuuhuone Suite kylpyhuone, kattotuuletin,uusi pesukone ja kuivaaja, pariovet ruostumaton teräs Frigidaire jääkaappi, walk-in komerot,mikroaaltouuni, Whirlpool astianpesukone, valtava graniitti counter-top tilaa, keittiö ruostumatonta terästä kodinkoneet, terassi, vuoristomaisemat.Kaikki on aivan uusi! Koskaan asunut.HUOMAUTUS: Jos et tarvitse koko talo, myös vuokrata Yksityinen Huone makuuhuone vuokria edullisempi vaihtoehto. Lähetä tiedustelu.Olen käytettävissä kysymyksiä ja olen onnellinen avustaa vieraita perehtymällä Las Vegas. Asiakkaat ovat koko kodin itselleen kuin elän off-tiloihin.Suuri seikkailu hakijoita, ikä 55 +, perheet pienten lasten, perheiden teini, tytöt pako, romanttinen pako.Olemme nauttinut suurta ovat yöpyneet meidän omaisuutta, jotka vaihtelevat 6 retkeilijöitä hiked Red Rock Canyonin liikematkustajat etsivät tilapäistä oleskelua, jotta vuosikongressin osanottajille, että suuret ikäluokat vierailevat rakkaitaan. Ja olemme saaneet nauttia ne kaikki! Me toivomme että seuraava oleskelua Las Vegas meidän omaisuutta ja olemme täällä tehdä vierailustasi maaginen!Kiitos.MonicaHuomaa, että kiinteistö maksaa 6 vierasta, mutta pidätämme oikeuden veloittaa ylimääräistä 15 dollaria. 00 päivässä, henkilöä kohden yli 2 vierasta johtuen lisääntyneestä sähkö-ja puhdistus laskuja ylimääräisiä vieraita. Kiitos.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Stylish Retreat, Entire 3 Bdrm Home, 10 Min From Strip

  • Onko majoituspaikassa Stylish Retreat, Entire 3 Bdrm Home, 10 Min From Strip uima-allas?

    Kyllä, Stylish Retreat, Entire 3 Bdrm Home, 10 Min From Strip tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Stylish Retreat, Entire 3 Bdrm Home, 10 Min From Strip?

    Kyllä, Stylish Retreat, Entire 3 Bdrm Home, 10 Min From Strip noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Stylish Retreat, Entire 3 Bdrm Home, 10 Min From Strip pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Stylish Retreat, Entire 3 Bdrm Home, 10 Min From Strip tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Stylish Retreat, Entire 3 Bdrm Home, 10 Min From Strip?

    Lähellä majoituspaikkaa Stylish Retreat, Entire 3 Bdrm Home, 10 Min From Strip sijaitsevat nähtävyydet ovat Las Vegas Strip, Bellagio Fountains, Las Vegas Convention Center, The Venetian, Eiffel Tower Tour at the Paris Las Vegas, Gondola Ride at the Venetian, Treasure Island, Fremont Street Experience.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Stylish Retreat, Entire 3 Bdrm Home, 10 Min From Strip on?

    Majoituspaikan Stylish Retreat, Entire 3 Bdrm Home, 10 Min From Strip peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.