Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Stylish Holiday Home With Sauna And Enormous Zeeland Barn (Kamperland, Hollanti)

Koko talo/asunto Stylish Holiday Home With Sauna And Enormous Zeeland Barn (Kamperland, Hollanti)

Stylish Holiday Home With Sauna And Enormous Zeeland Barn

Tyylikäs lomamökki, jossa on SAUNA ja valtava Zeelandin lato Tämä kaunis lomamökki sijaitsee lähellä Veerse Meer-Kamperlandin aluetta, vain 15 minuutin pyöräretken päässä Veerse Meerin järvestä. Se sijaitsee monumentaalisen, täysin kunnostetun Zeelandin navetan takana. Tässä kauniisti muunnetussa, viihtyisässä ja ylellisessä lomamökissä on kaikki autenttiset tyylielementit, joita voit odottaa näkyvän luettelossa olevassa rakennuksessa. Omistaja korosti taloa tarkalla silmällä. Lomakodissa on kaksi kylpyhuonetta ja kolme makuuhuonetta, tilava ja varustettu kaikilla moderneilla mukavuuksilla. Jaat sisäänkäynnin toisen lomamökin vieraiden kanssa, joka sijaitsee myös navetan takaosassa. Sinulla on kuitenkin runsaasti yksityisyyttä, koska terassit sijaitsevat rakennuksen eri puolilla. Omistaja asuu talossa tämän erittäin tilavan omaisuuden etupuolella. Talon ympärillä on paljon tilaa lasten leikkiä; he voivat mennä villille trampoliinilla, pelata mini-kultaa tai kartingia. L��hellä on monia eläimiä, kuten kanoja, riikinkukkoja ja peuroja. Se on vain 15 minuutin kävelymatka pitkin pitkin ystävällistä Kamperlandin kaupunkia, jossa on runsaasti mukavia kauppoja ja ravintoloita sekä panimo. Lähellä sijaitseva Veerse Meer on erityisen rakastettu niille, jotka nauttivat vesiurheilusta ja kalastajista. On pieni ranta, jossa voit rentoutua auringossa. Pohjanmeren ranta Banjaardissa / Kamperlandissa on vain viiden minuutin ajomatkan päässä. Nauti auringosta, merestä ja rannasta tässä kauniissa Zeelandin osassa! Pinnasänky ja syöttötuoli ovat saatavilla.Rauhallisuudesta johtuen tätä loma-asuntoa ei vuokrata nuorten ryhmille. Alle 25-vuotiaiden ryhmien varaukset eivät ole sallittuja. Tässä talossa on ehdottomasti kiellettyä järjestää opiskelupuolueita, kandidaatteja tai juomapaikkaaUlkoasu: Alakerta: (Sisäänkäynti (jaettu omistajan ja muiden vieraiden kanssa), Olohuone (TV (digitaalinen, kansainväliset televisiokanavat), DVD-soitin, radio), avokeittiö (ruokapöytä (7 henkilöä), vedenkeitin, leivänpaahdin , liesi (5 renkaan uunit, kaasu), huppu, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi-pakastin), makuuhuone (2x sänky (boxspring, 90 x 200 cm)), kylpyhuone (kylpyamme suihkulla, pesuallas), wc ) 1. kerroksessa: (makuuhuone (2x sänky (boxspring, 90 x 200 cm)), makuuhuone (3x sänky (boxspring, 90 x 200 cm), sauna), kylpyhuone (suihku, pesuallas, wc)) pinnasänky, pesukone, lämmitys (keskus), terassi, puutarhakalusteet (7 henkilöä), pysäköinti, trampoliini, päivänvarjo, leikkivälineet, syöttötuoli, porrasportti, silityslauta, silitysrautaNämä kustannukset ovat pakollisia ja veloitetaan paikan päällä. Ne eivät sisälly vuokrahintaan:Lemmikkieläimet; Ei sallittuPetivaatteet; Mahdollisuus vuokrata pakettia kohti, € 9,50 p. s./PysyäValinnaiset palvelut, jotka voit järjestää sivustolla:Kylpypyyhkeet; Tuo omatKeittiön liinavaatteet; Tuo omatwifi; Vapaa

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Jääkaappi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Stylish Holiday Home With Sauna And Enormous Zeeland Barn

  • Onko majoituspaikassa Stylish Holiday Home With Sauna And Enormous Zeeland Barn uima-allas?

    Ei, Stylish Holiday Home With Sauna And Enormous Zeeland Barn ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Stylish Holiday Home With Sauna And Enormous Zeeland Barn?

    Ei, Stylish Holiday Home With Sauna And Enormous Zeeland Barn ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Stylish Holiday Home With Sauna And Enormous Zeeland Barn pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Stylish Holiday Home With Sauna And Enormous Zeeland Barn tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Stylish Holiday Home With Sauna And Enormous Zeeland Barn?

    Lähellä majoituspaikkaa Stylish Holiday Home With Sauna And Enormous Zeeland Barn sijaitsevat nähtävyydet ovat Het Arsenaal, Zeebrugge, Badstrand Rockanje, Westenschouwen, Vlissingen, Scharendijke Brouwersdam, Strand Breskens, Art Nocturne Knocke.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Stylish Holiday Home With Sauna And Enormous Zeeland Barn on?

    Majoituspaikan Stylish Holiday Home With Sauna And Enormous Zeeland Barn peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.