Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Stunning Wine Country Home Close To Napa, San Francisco And Sacramento (Fairfield, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Stunning Wine Country Home Close To Napa, San Francisco And Sacramento (Fairfield, Amerikan Yhdysvallat)

Stunning Wine Country Home Close To Napa, San Francisco And Sacramento

Sanctuary viinimaassa Upouusi ylellinen koti yksinäisellä 20 hehtaarin kukkulan rinteellä. Matka pohjoiseen luonnonkauniilla käämitetyillä maateillä viinitarhojen peittämien mäkien läpi Silverado-polun kautta maailmanluokan Napa-laakson viinitiloihin ja ravintoloihin. Tai matkusta etelään HWY 29: n upeiden viinitarhojen kautta Napan viinin tunnetuimpiin nimiin.Tästä nykyaikaisesta tyylikkäästä kodista on henkeäsalpaava panoraamanäkymä. Massiiviset ikkunat hyödyntävät täysin upeita puitteita. Upea tilan tunne saa sinut tuntemaan hämmästyttävyyttä, kun taas nykyinen tapaa-rento muotoilu rohkaisee hiljaiseen rentoutumiseen ja rentoutumiseen. Avoin jalanjälki sisältää valtavan gourmetkeittiön vaikuttavalla kvartsiittisaarilla. Moderni ruokailutila avautuu suunnattomalle oleskelualueelle, joka tarjoaa jokaiselle vieraalle dekadenttisen istuimen mukavasti oleskella. Koe villieläimet yhdessä kolmesta runsasta ikkunaistuinta / sänkyä. Keittiökoneet ovat aivan uusia. Kaksinkertaiset uunit ovat konvektiota. Jääkaapissa on jääpalakone ja muuttuvat alueet. Siellä on myös juomajääkaappi. Kaikki televisiot ovat uusia, ja DirecTV on kaikissa makuuhuoneissa ja loistavassa huoneessa, ja niissä on uusin langaton internetyhteys. Makuuhuoneet ovat intiimejä ja ylellisesti sisustettuja, ja niissä on king-size-vuoteet ja ylelliset liinavaatteet. Näkymät laaksoon itään päin olevista huoneista ovat upeat. Näkymät länteen tammen villistä maasta ovat rentouttavia ja bukolisia. Talossa on neljä kylpyhuonetta, yksi suuri huone ja yksi jokaisessa makuuhuoneessa. Kaikissa kylpyhuoneissa on tilavat suihkut ja isäntäkylvyssä on erillinen kylpyamme, josta on näkymät sensaatiomaiseen kiveä peittämään alkuperäiseen koloon. Jokaisessa makuuhuoneen kylpyhuoneessa on suuri suihkukatu ja sopiva pari pesuallasta. Kahdessa kylpyammeessa on turhuutta. Koti on täysin varustettu. Uudet suunnittelija-asetukset ja lasitavarat yli 25-vuotiaille. Kaikki mitä kokki tarvittaisiin, ja sitten jotkut. Kylpyhuoneissa on ylelliset kylpygeelit, shampoot, hoitoaineet ja vartalovoiteet. Kylpypyyhkeet, käsipyyhkeet ja pyyhkeet ovat uusia ja valkoisia. Vuodevaatteemme ovat uusia, siistejä ja erittäin pehmeitä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Stunning Wine Country Home Close To Napa, San Francisco And Sacramento

  • Onko majoituspaikassa Stunning Wine Country Home Close To Napa, San Francisco And Sacramento uima-allas?

    Ei, Stunning Wine Country Home Close To Napa, San Francisco And Sacramento ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Stunning Wine Country Home Close To Napa, San Francisco And Sacramento?

    Ei, Stunning Wine Country Home Close To Napa, San Francisco And Sacramento ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Stunning Wine Country Home Close To Napa, San Francisco And Sacramento pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Stunning Wine Country Home Close To Napa, San Francisco And Sacramento tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Stunning Wine Country Home Close To Napa, San Francisco And Sacramento?

    Lähellä majoituspaikkaa Stunning Wine Country Home Close To Napa, San Francisco And Sacramento sijaitsevat nähtävyydet ovat Napa Valley Marathon, Opus One Winery, Robert Mondavi Winery Tours, Carmel Beach, Napa Valley Film Festival, Carneros Vineyard Race, Napa County Airport, Vacaville Premium Outlets.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Stunning Wine Country Home Close To Napa, San Francisco And Sacramento on?

    Majoituspaikan Stunning Wine Country Home Close To Napa, San Francisco And Sacramento peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.