Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Stunning Villa With Incan Ruin Views In The Heart Of The Sacred Valley (Pisac, Peru)

Koko talo/asunto Stunning Villa With Incan Ruin Views In The Heart Of The Sacred Valley (Pisac, Peru)

Stunning Villa With Incan Ruin Views In The Heart Of The Sacred Valley

Upea huvila Incan Ruin näkemyksiä sydämessä Urubamba Valley Martina Wasi tarjoaa matkustajalle ainutlaatuisen kokemuksen Cusco ja Pisac. Mukavuus ja aitous ovat Martina Wasin perustuksia. Se on täysin kalustettu, kaunis yksityinen huvila, joka sijaitsee Incasin pyhän laakson sisäänkäynnillä, Pisacissa.Villa tarjoaa täydellisen tasapainon rauhallisen ympäristön ja paikallisten nähtävyyksien viettoon. Martina Wasi on 10 minuutin kävelymatkan päässä Pisac-kaupungista ja 45 minuutin päässä Cuscon kaupungista autolla. Villa istuu 1 hehtaarin kokoisella maalla ja tarjoaa upeat näkymät, koska sitä ympäröivät Andien vuoristo, Vilcanota-joki ja Pisacin arkeologinen linnoitus. Samalla sen sijainti mahdollistaa helpon matkan pääsyn Cuscon, Pisacin ja Urubamban tärkeimpiin nähtävyyksiin. Martina Wasi tarjoaa mahdollisuuden kokea Pyhä laakso eri tavalla. Yhdistämällä perinteisen Andien huvilan läheisyys ja vieraanvaraisuus kaikkiin moderneihin mukavuuksiin Martina Wasi tekee jokaisen asiakkaan ikimuistoisen. Martina Wasi on sisustettu paikallisilla tekstiileillä ja käsityöalueilla. Se on täysin kalustettu ja siinä on 4 makuuhuonetta, joissa jokaisessa on oma kylpyhuone. Huvilassa on 2 suurta sosiaalista aluetta, joissa on savupiippu ja näkymät puutarhaan ja lähikaupungin rauniot. Hotellissa on myös ruokasali, pelipöytä, keittiö ja pesutupa. Talo mukavasti nukkuu 11 ihmistä. Huvilassa on moderneja mukavuuksia, kuten tv, suora tv, useita kieliä, elokuvia ja hi-fi-järjestelmä sekä lautapelejä. Puutarhassa on pieni maatila, jossa on kanoja, marsuja ja vuohi. Meillä on myös kasvis, josta saamme tuotteemme. Löydät myös maavesi-uunin, paistinpannun ja grilli käytettävissänne. Hintaan sisältyy aamiainen ja päivittäinen siivous. Lisäpalveluita, kuten lounas- ja päivällisvalmistelut, van ja kuljettaja jne., Ovat pyynnöstäsi lisämaksusta. Tämä veloitetaan VRBO: n kautta tai käteisellä suoraan taloudenhoitajilta.Talo tarjoaa helpon pääsyn seuraaville matkailukohteille ja nähtävyyksille:- Cuscon kaupunki- Inkan rauniot ja Pisac-käsityömarkkinat- Sacred Valley -retkiä, Pisacista Ollantaytamboon Calca, Yucay ja Urubamba- Ollantaytambo juna Mach Picchulle- Señor de Huanca ja Andahuilillasin kaupunkireitti- Lahdessa on tarjolla useita aktiviteetteja, kuten vaellus, koskenlasku, ratsastus, moottoripyöräily, maastopyöräily, mm. Ayahuasca.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Satelliitti-TV

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Stunning Villa With Incan Ruin Views In The Heart Of The Sacred Valley

  • Onko majoituspaikassa Stunning Villa With Incan Ruin Views In The Heart Of The Sacred Valley uima-allas?

    Ei, Stunning Villa With Incan Ruin Views In The Heart Of The Sacred Valley ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Stunning Villa With Incan Ruin Views In The Heart Of The Sacred Valley?

    Kyllä, Stunning Villa With Incan Ruin Views In The Heart Of The Sacred Valley noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Stunning Villa With Incan Ruin Views In The Heart Of The Sacred Valley pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Stunning Villa With Incan Ruin Views In The Heart Of The Sacred Valley tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Stunning Villa With Incan Ruin Views In The Heart Of The Sacred Valley?

    Lähellä majoituspaikkaa Stunning Villa With Incan Ruin Views In The Heart Of The Sacred Valley sijaitsevat nähtävyydet ovat Plaza de Armas, Las Ruinas Incas de Pisac, Valle Sagrado de los Incas, Alejandro Velasco Astete International Airport, Qenqo, Barrio de San Blas, Sacsayhuamán, Inti Raymi.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Stunning Villa With Incan Ruin Views In The Heart Of The Sacred Valley on?

    Majoituspaikan Stunning Villa With Incan Ruin Views In The Heart Of The Sacred Valley peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.