Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Stunning, Serene Rideau Lakes Waterfront 4 Season Vacation Haven Boat, Tennis, (Elgin, Kanada)

Koko talo/asunto Stunning, Serene Rideau Lakes Waterfront 4 Season Vacation Haven Boat, Tennis, (Elgin, Kanada)

Stunning, Serene Rideau Lakes Waterfront 4 Season Vacation Haven Boat, Tennis,

Upeita, Serene Rideau järviä Waterfront 4 Season loma Haven vene, Tennis, Basso-kalastuksesta, perintöä retkeilystä, veneilystä rauhallisen ja hiljaisen järven, melontaa, tennistä, koripalloa ja ihmeellisiä auringonlaskuja vastaan, tämä 450 jalkaa järven edessä omaisuutta on kaikki. Upeiden värit Fallin vie sinut henkeäsalpaaviin talvimaisemiin ja kaikkiin siihen liittyviin aktiviteetteihin.Sijaitsee Sand Lake länsirannalla Rideau Lakes -alueen sydämessä. Ketju kauniita järviä, jokia ja lukkoja, jotka ulottuvat 202 km päässä Kingstonista, Itämeren itäpäässä Kanadan pääkaupunkiin Ottawaan. Britannian vuonna 1832 valmistunut tämä historiallinen vesiväylä, jossa on 45 lukkoa ja 19 km: n kanavalinjaa, on nyt Unescon maailmanperintökohde, jota ylläpitää ja ylläpitää Parks Canada. Rideau-järvet sijaitsevat Itä-Ontarioissa, noin tunnin ajomatkan päässä Ottawasta, 45 minuutin päässä Kingstonista, 30 minuutin päässä Thousand Islands-silta U. S.A. ja 3 1/2 tuntia Torontosta. Tämä 6 makuuhuoneen 3 kylpyhuonetta on suunniteltu perheen ja ystävien kokoontumisiin, sisälle ja ulos, suurilla ylä- ja alareunoilla (upeat näkymät), seulotun postin ja säteen Lanai, yksityisen säädön kokoinen tennis- ja koripallokenttä, suuri telakka, jossa on 6 hengen ponttoni ja 1 hengen kajakki. Hiljainen järvi ja ympäristö tarjoavat romanttisia hetkiä kuunpelaamiseen, tähtitaivaan iltaan, kuunnellen kuunnellen ja rauhalliseen mietiskelyyn, joka istuu sataman lopussa.Pääsy hyvin huollettuihin teihin lähellä viehättävää ja kätevää Elginin kylää. Elginillä on erinomainen ruokakauppa, pienet apteekit ja muutamat kaupat, ja se on noin 20 minuutin ajomatkan päässä West Portin kaupungista, joka tunnetaan alueen pienenä Irlannina. West Portissa on monia hienoja kauppoja, ravintoloita, leipomoita ja kulttuuriperintökohteita.Venekuljetuksissa on useita lukitusjärjestelmiä tai vain istua telakalla ja uida. Kävely alas laituriin on suuri liikunta (300 jalkaa portaiden tai lukitulla tiellä); mutta jos se on tarpeellista, se on nopea ajo Jones Fallsille pudottamasta ja noutoa veneestä, kuten olemme tehneet monta kertaa vanhuksillemme.Olemme ylpeitä perheen mökistä ja omaisuudesta ja löydät sen hyvällä kodikkuudella, tuoreilla liinavaatteilla, hyvin varustettu keittiö, grilli, ulkokalusteet, tennis ja kalastusvälineet. Ihastuttava puutarha ja runsaasti varjoa. Meillä on kaksi lämpöpumppua lämpöä ja jäähdytystä varten. On myös erillisiä kannettavia ilmastointilaitteita tarpeen mukaan. Minimiperilläoloaika 7 yötä, voit todella nauttia Eagles 'Landing!Huomaa - meillä ei ole wifi-yhteyttä. Solupalvelu on käytettävissä ja voit käyttää hotspotia.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Stunning, Serene Rideau Lakes Waterfront 4 Season Vacation Haven Boat, Tennis,

  • Onko majoituspaikassa Stunning, Serene Rideau Lakes Waterfront 4 Season Vacation Haven Boat, Tennis, uima-allas?

    Ei, Stunning, Serene Rideau Lakes Waterfront 4 Season Vacation Haven Boat, Tennis, ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Stunning, Serene Rideau Lakes Waterfront 4 Season Vacation Haven Boat, Tennis,?

    Kyllä, Stunning, Serene Rideau Lakes Waterfront 4 Season Vacation Haven Boat, Tennis, noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Stunning, Serene Rideau Lakes Waterfront 4 Season Vacation Haven Boat, Tennis, pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Stunning, Serene Rideau Lakes Waterfront 4 Season Vacation Haven Boat, Tennis, tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Stunning, Serene Rideau Lakes Waterfront 4 Season Vacation Haven Boat, Tennis,?

    Lähellä majoituspaikkaa Stunning, Serene Rideau Lakes Waterfront 4 Season Vacation Haven Boat, Tennis, sijaitsevat nähtävyydet ovat Town Hall, 1000 Islands, Boldt Castle, City Hall Kingston, Marine Museum of the Great Lakes, Maxson Airfield, Brockville Regional Tackaberry Airport, Murney Tower National Historic Site.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Stunning, Serene Rideau Lakes Waterfront 4 Season Vacation Haven Boat, Tennis, on?

    Majoituspaikan Stunning, Serene Rideau Lakes Waterfront 4 Season Vacation Haven Boat, Tennis, peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.