Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Stunning River Valley Touching The Bay Of Banderas.family Friendly. (Tomatlán, Meksiko)

Koko talo/asunto Stunning River Valley Touching The Bay Of Banderas.family Friendly. (Tomatlán, Meksiko)

Stunning River Valley Touching The Bay Of Banderas.family Friendly.

Upea jokilaakso koskettaa Banderasin lahtea. Perheystävällinen. 20 kilometriä eteläpuolella Puerto Vallarta on maku aitoja Meksikoa merellä. Boca de Tomatlan on keskusta vesitakseille ja kaikenlaisille merimatkoille valtameren puolella ja Sierra Madren vuoriston suulle retkeilyyn, vetoketjuihin ja kaikenlaisiin rantaretkille.La Posada Pacifica on pieni majatalo, jossa on vain 6 yhden makuuhuoneen sviittiä. Kaikissa sviiteissä on avokeittiöinen minikeittiö, johon kuuluvat suuret patio-ikkunat, jotka avautuvat isoihin parvekkeille joenlaaksoon. Valtameri voidaan havaita vain kiinteistön pohjoispuolella ja on 3 minuutin kävelymatkan tai 2 minuutin uinnin päässä. Omistajat asuvat paikan päällä ja ovat aina valmiita auttamaan sinua suunnittelemaan lomaasi ja antamaan hyödyllisiä vinkkejä ja neuvoja siitä, kuinka parhaiten hyödyntää tätä kaunista aluetta. He sujuvat englanniksi, espanjaksi ja ranskaksi, mistä voi olla apua kansainvälisten matkailijoiden majoittamisessa. Kaikki välttämättömyydesi ovat saatavilla kylässä, mukaan lukien rantaravintolat, pienet ruokakaupat ja viinakauppa.Kaikki sviitit ovat erittäin hyvin hoidettuja, sängyt ovat mukavia, siellä on aina kuumaa vettä ja vedenpainetta ja päivittäinen siivouspalvelu tarjotaan.Lisäksi vieraille tarjotaan kaunis tila kattoterassilla, jossa on ihana baarialue, sohva, useita pöytiä ja tuoleja suuria tai pieniä tapahtumia varten, pesulapalvelut ja täyden palvelun keittiö.Nauti auringosta, hiipi varjossa ja nauti rehevästä trooppisesta ympäristöstä, joka on täynnä lintuja ja viidakon ääniä, tai nauti tähtien katselemisesta tässä koskemattomassa paratiisissa.Tarjolla on ilmainen langaton internet, kirjakirjasto, elokuvakirjasto ja kajakkeja.Puerto Vallarta on 20-30 minuutin bussimatkan päässä makukaupungista. Linja-autot kulkevat usein ja ovat erittäin edullisia 8 pesolla. Rantaviivaa odottaa erilaisia seikkailuja. Vieraile syrjäisissä yhteisöissä, kuten Las Animas, Quimixto, Mahajuitas, Yelapa ja Los Chonchos, joihin pääsee vesitaksilla tai vuokraamalla yksityinen vene ja opas. Muutaman peson kohdalla voit nauttia upeista kokemuksista näissä paikoissa sen sijaan, että varaat julkisen kiertueen Puerto Vallartasta, joiden hinnat ovat usein yli 100 dollaria per henkilö.Jos haluat aitoja makuja Meksikosta, tämä on loistava ominaisuus löytää.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Ranta lähellä
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Ilmastointi
  2. Kaapelitelevisio
  3. Wi-Fi
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Stunning River Valley Touching The Bay Of Banderas.family Friendly.

  • Onko majoituspaikassa Stunning River Valley Touching The Bay Of Banderas.family Friendly. uima-allas?

    Ei, Stunning River Valley Touching The Bay Of Banderas.family Friendly. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Stunning River Valley Touching The Bay Of Banderas.family Friendly.?

    Ei, Stunning River Valley Touching The Bay Of Banderas.family Friendly. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Stunning River Valley Touching The Bay Of Banderas.family Friendly. pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Stunning River Valley Touching The Bay Of Banderas.family Friendly. ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Stunning River Valley Touching The Bay Of Banderas.family Friendly.?

    Lähellä majoituspaikkaa Stunning River Valley Touching The Bay Of Banderas.family Friendly. sijaitsevat nähtävyydet ovat Punta Mita, Playa de los Muertos, Zona Romantica, Malecón Puerto Vallarta, Banderas Bay Regatta, Ritmos de la noche - Rhythms of the Night, Licenciado Gustavo Diaz Ordaz International Airport, Playa Las Animas.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Stunning River Valley Touching The Bay Of Banderas.family Friendly. on?

    Majoituspaikan Stunning River Valley Touching The Bay Of Banderas.family Friendly. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.