Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Stunning Ocean Views, Hidden Gem Close To Beach. Very Private And Quiet. (Matarangi, Uusi-Seelanti)

Koko talo/asunto Stunning Ocean Views, Hidden Gem Close To Beach. Very Private And Quiet. (Matarangi, Uusi-Seelanti)

Stunning Ocean Views, Hidden Gem Close To Beach. Very Private And Quiet.

Upeat merinäkymät, piilotettu helmi lähellä rantaa. Erittäin yksityinen ja hiljainen. Tämä on lopullinen rentouttava lomakohde, josta on näkymät yhdelle parhaista salaisuuksista - Little Bay.tutustu tähän videoon putkeen: LrasKoL1dSYKuuluisa kalastuksesta, snorklauksesta ja sukelluksesta Little Bay on täydellinen valkoinen hiekkaranta, jota Pohutakwa ja kristallinkirkas sininen vesi kehystävät. Ranta on perheystävällinen, ja siinä on pieni suisto ja laaja avoin ranta, jossa on usein pisteitä traktorit ja kalastajat palaavat merestä. Lahti on itäpuolella ja hyvin suojainen, täydellinen seisomaan melontaan, uimiseen tai melontaan. Kävele rannalle kestää 3 minuuttia. Voimme lainata erilaisia urheiluvälineitä tarpeidesi mukaan, kysy meiltä. Talo on hyvin varustettu kaikilla tarpeilla rentouttavalle lomalle. Meillä on lemmikkikoira Kupe, joka on kestävä kompostimiehemme, ja Kiki meidän nyrkkeilykoiramme rakastaa käydä halauksissa. Lyhyt kävelymatka (10 min) talosta vie sinut Waikawau-lahdelle - Coromandelin viimeiselle suojatulle rannalle - 3 km pitkä surffausmatka kotiin kuuluisalle hiekkalinnakilpailulle ja Waikawau-leirintäalueelle. Paikallisella bushilla on takaosasta lyhyt kävelymatka (15 min - 3 tuntia) ja uudistuva Kauri-metsä. (puhdista saappaat ja suojaa kauri). Aluetta ympäröivät Kiwi, Kaka, Morepork, Tui ja Kereru - jotkut vierailevat sinut parvekkeella, jotkut kuulevat hämärässä. Pikku lahti on 20 minuuttia koillispuolella Colvillestä (lähin lähikauppa tarvikkeille) tai 40 minuuttia koilliseen Coromandelin kaupungista. Se on ehdottomasti upea ja paikka, jossa haluat melko kävellä luonnossa, tai haluat vain sijoittaa sohvalle ja lukea kirjaa. Lähellä Pohjois-Coromandelin kävely- ja maastopyöräilyreittejä on 80 km: n silmukka, joka kulkee yhdellä Pohjois-saaren upeimmista osista - päiväretkiä, mutta sen arvoinen !.Erityisolosuhteet:Hyvin käyttäytyviä lemmikkejä sovelluksessa (ei haukkumista), ei sallittua verkkovierailua. Niiden on pysyttävä talon ulkopuolella. Kennel on saatavilla tarvittaessa. Ilmoitathan meille koirasi rotuun varauksen yhteydessä. Tupakointi ei ole sallittua omaisuutta. Kesäkuukausina olkaa varovaisia vedenkäytöstä - olemme säiliön vedessä ja vesi on arvokasta. Ei sovi ryhmille tai koville osapuolille. Perheet tai parit suosivat.Kiinteistössä ei ole leirintäaluetta. Ei ylimääräisiä vieraita rajoitettu autoja.Asiakkaiden on poistettava kaikki roskat.Ekstrat: Puhdistus (pakollinen, NZ $ 100 00 per vierailu); Liinavaatteet (mukaan lukien); Koira (valinnainen, NZ $ 50 00 per vierailu); Extra Adult (valinnainen, NZ $ 80,00 per yö); Ylimääräinen lapsi (valinnainen, NZ $ 50 00 per yö);

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Koko talo/asunto
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Stunning Ocean Views, Hidden Gem Close To Beach. Very Private And Quiet.

  • Onko majoituspaikassa Stunning Ocean Views, Hidden Gem Close To Beach. Very Private And Quiet. uima-allas?

    Ei, Stunning Ocean Views, Hidden Gem Close To Beach. Very Private And Quiet. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Stunning Ocean Views, Hidden Gem Close To Beach. Very Private And Quiet.?

    Kyllä, Stunning Ocean Views, Hidden Gem Close To Beach. Very Private And Quiet. noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Stunning Ocean Views, Hidden Gem Close To Beach. Very Private And Quiet. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Stunning Ocean Views, Hidden Gem Close To Beach. Very Private And Quiet. tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Stunning Ocean Views, Hidden Gem Close To Beach. Very Private And Quiet.?

    Lähellä majoituspaikkaa Stunning Ocean Views, Hidden Gem Close To Beach. Very Private And Quiet. sijaitsevat nähtävyydet ovat Cooks Beach, Cathedral Cove Te Whanganui A Hei, Hot Water Beach, The Waterworks, Great Barrier Aerodrome.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Stunning Ocean Views, Hidden Gem Close To Beach. Very Private And Quiet. on?

    Majoituspaikan Stunning Ocean Views, Hidden Gem Close To Beach. Very Private And Quiet. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.