Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Stunning Ocean View From Private Lanai 1000' Above Sea Level! (Kalaoa, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Stunning Ocean View From Private Lanai 1000' Above Sea Level! (Kalaoa, Amerikan Yhdysvallat)

Stunning Ocean View From Private Lanai 1000' Above Sea Level!

Upea merinäköala, auringonlaskuja, suuri yksityinen lanai, lähellä rantoja Relax ... rentoutua ... viihtyvät paratiisi! Hiljattain rakennettu 2-kerroksinen koti on kaunis ja tilava (900 m²) 2 makuuhuoneen, 1 kylpyhuoneen huoneisto, jossa on suuri avoin olohuone, ruokailutila ja minikeittiö. Tietosuoja on varmistettu, koska sinulla on koko ensimmäisen tason itsellesi, jossa täysin erillinen merkintä ja ei sisustus pääsy yläkertaan, jossa omistaja / isäntä asuu. Nauti Hawaiian sisä- / ulkotiloista, joissa on erittäin tilava lanai, täysin kalustettu erillisellä istuimella, ruokailutilalla ja BBQ-grillillä. Koti on kauniisti maisemoitu puiden, syntyperäisten kukkien, ruohokenttien ja ananaksen kanssa. Voit nauttia hämmästyttävä auringonlasku tai stargazing kirkkaasta yötaivasta kaksinkertaisen riippumaton mukavuudesta. Tai siemailla aamu kuppi Kona-kahvia samalla kun ihailet upeaa panoraamaista rantaviivaa ulkona ruokailualueelta. Koska koti sijaitsee korkeammalla korkeudella (1000+ jalkaa), nautit kaupan tuulista ja kylmemmistä lämpötiloista kuin kaupungissa. On monia mukavuuksia, jotta viihtyvyyden lisäämiseksi. Uusi taulutelevisio laajennettu kaapeli, DVD-soitin (mukaan lukien valikoima dvd: n omaan käyttöön), ja internet / WiFi, myös katto faneja kaikissa huoneissa. Keittokomero on täysin varustettu, jotta voit tehdä omat ateriasi, tai jos haluat kokata ulkona, kaasu BBQ on lanai sinun käyttöösi.Huoneistossa voi majoittua korkeintaan kuusi henkilöä, ja se on lapsiystävällinen syöttötuolilla, lasten ruokia ja hiekka leluja saatavilla. Makuuhuoneessa on queen-vuode, toisessa makuuhuoneessa oleva kaksoiskokoinen sohva ja futon / sohva olohuoneessa mukavalla täysikokoisella sisäpohjapatjalla. Vieraat käyttävät pesukone / kuivuri autotallissa pesutupa. Laite on täysin varustettu astioilla, astiat, keittoastiat ja muut pienet laitteet. Nauti kaikista uusista keittiökalusteista (täysikokoinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu jääkaappi / pakastin / jääpalakone jäällä ja veden annostelija ovessa), kaksinkertaisella polttimen keittolevyllä, Keurig-kahvinkeittimellä (tai Mr. Kahvia, jos haluat), mikroaaltouuni, täydellinen konvektio / leivänpaahdin / leivinuuni, parilotti, riisi liesi, leivänpaahdin, tehosekoitin ja voileipävalmistaja. Auta itseäsi valikoimaan rantatuoleja, jäähdyttimiä, boogie-lautasia, snorkkelaitteita ja rantapyyhkeitä Big Island -seikkailuksi.Katso upeasta videosiirron Big Islandista tässä artikkelissa: http: // www. Huffington post. com / entry / Havaiji-the-tahti-of-muodostuksen-timelapse_us_58a67958e4b07602ad533c33

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Satelliitti-TV
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Stunning Ocean View From Private Lanai 1000' Above Sea Level!

  • Onko majoituspaikassa Stunning Ocean View From Private Lanai 1000' Above Sea Level! uima-allas?

    Kyllä, Stunning Ocean View From Private Lanai 1000' Above Sea Level! tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Stunning Ocean View From Private Lanai 1000' Above Sea Level!?

    Ei, Stunning Ocean View From Private Lanai 1000' Above Sea Level! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Stunning Ocean View From Private Lanai 1000' Above Sea Level! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Stunning Ocean View From Private Lanai 1000' Above Sea Level! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Stunning Ocean View From Private Lanai 1000' Above Sea Level!?

    Lähellä majoituspaikkaa Stunning Ocean View From Private Lanai 1000' Above Sea Level! sijaitsevat nähtävyydet ovat Kailua-Kona International Airport, Waipi'o Valley, Ocean rider - seahorse farm, Waikoloa, Waikoloa Heliport Airport, Waimea-Kohala Airport, Prince Jonah Kuhio Kalanianaole Day, Statehood Day in Hawaii.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Stunning Ocean View From Private Lanai 1000' Above Sea Level! on?

    Majoituspaikan Stunning Ocean View From Private Lanai 1000' Above Sea Level! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.