Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville (Helensville, Uusi-Seelanti)

Koko talo/asunto Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville (Helensville, Uusi-Seelanti)

Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville

Upea talo rentouttavalle lomalle uima-altaalla Helensvillessä Tämä suuri ja mukava hotelli sijaitsee Helensville Aucklandissa. Valtava 5 ja puoli hehtaaria maata varmistaa, että voit nauttia rauhallisesta lomastasi rauhallisessa ja keskeytymättömässä ympäristössä. Kävelemällä mäkeä lohkareiden läpi kiinteistön pohjaan, on täysin aidattu pensasalue, noin 2 hehtaaria, suurilla kauri-puilla. Nautit varmasti kauniista linnunlaulusta.Talo sijaitsee kukkulan päällä, joka koostuu 5 makuuhuoneesta, joissa on parivuode, 3 kylpyhuonetta, 1 keittiö ja 1 keittokomero, johon kuuluu 2 master-kylpyhuone. Oleskelutila on leveä ja avoin, ja siitä on kauniit näkymät liukuovista ja -ikkunoista. Suuri ja täysin toimiva keittiö tärkeimmässä olohuoneessa ja toinen minikeittiö. Talossa on myös suuri ja yksityinen ulkouima-allas, joka sopii erinomaisesti kesälle. Aucklandin lentokentälle kestää alle 45 minuuttia, 35 minuutin ajomatka Aucklandin CBD: hen, 20 minuuttia suurimpaan Northwest Malliin, alle 10 minuuttia paikallisille kaupunkikeskuksille - Helensville ja Waimauku. Läheinen Huapai / Kumeu-alue on viinivaltion sydämessä. Lähellä on paljon viinitarhoja ja runsaasti ravintoloita. Maailmankuulu erityinen Muriwain musta hiekkaranta on vain 20 minuutin ajomatkan päässä. Siinä järjestetään merkittävä Gannet Colony (lintujen tarkkailualue), ja koko alueella on paljon kävelyretkiä ja toimintaa. Kaksi suurta maastopyöräilyreittiä ovat lyhyen ajomatkan päässä. Paikalliset metsät isännöivät myös puiden seikkailuja.Erityisolosuhteet:1. Pienimmät yöt voivat vaihdella ja alennukset eivät välttämättä ole käytettävissä vuoden huippupäivinä.2. On poistettava siivousmaksu. Tässä ilmoituksessa ilmoitettu maksu on kahden yön yöpymisestä enintään kymmenelle henkilölle: se voi olla enemmän pidempään oleskeluun ja suurempiin ryhmiin.3. Osapuolet eivät ole sallittuja, ellei niitä ole sovittu etukäteen.4. Suurin sallittu henkilömäärä on vuokrasopimuksessa esitetty numero.5. Tarjous yhden yön yöpymisestä on saatavilla - kysy tarjousta.Ekstrat: Siivous (pakollinen, NZ $ 80. 00 per yö, liinavaatteet (mukana); Wifi (sisältyy hintaan))Jos ryhmässäsi on yli 10 henkilöä, sovelletaan ylimääräisiä kustannuksia. Pyydä lisätietoja johtajasta. Omaisuus on sellaisen ystävällinen ja ystävällinen pari, joka haluaa kaikille nauttia rentouttavasta lomasta tässä upeassa hotellissa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville

  • Onko majoituspaikassa Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville uima-allas?

    Kyllä, Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville?

    Ei, Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville?

    Lähellä majoituspaikkaa Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville sijaitsevat nähtävyydet ovat International Airport Auckland, Sky Tower, Auckland CBD, The Auckland Waterfront, Takapuna Beach, Eden Park, Harbour Bridge, Ponsonby.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville on?

    Majoituspaikan Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.