Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex (Daventry, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex (Daventry, Iso-Britannia)

Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex

Upea Georgian kartano 6 hehtaarilla, oma uima-allaskompleksi Pilaroidut sähkökäyttöiset portit toivottavat sinut tervetulleeksi tämän ainutlaatuisen kiinteistön sisäänkäynnin päälle, joka sijaitsee pitkän yksityisen ajotieltä alareunassa. 3-kerroksinen, luokan 2 luettelossa oleva 200 vuoden vanha Georgian kartanotalo, joka on asetettu yksityiseen tonttiin 6 hehtaarin päässä, kolmelta puolelta. avoimella maaseudulla, jonka kävelytiet ulottuvat jopa 20 mailin päähän.Kauniisti remontoitu yksityisomistuksessa oleva koti tarjoaa upeita majoituksia. Nykyaikainen kierre sekoitettuna perinteisiin piirteisiin tekevät tästä ominaisuuden erottumaan muista.Keittiössä on upea holvattu katto, mittatilaustyönä käsin maalatut keittiöt ja graniittiset työtasot, kalkkikivilattiat ja ainutlaatuinen ruokasalin alue yhdistettynä isoihin kaksijakoisiin tammeoviin, joista on näkymä Koo-lampille ja hulluuteen myös tämän alueen ulkopuolella, on iso oleskelutila, jossa on helmiäisen nahkainen kulmasohva ja halattuoli, mikä tekee siitä täydellisen perheen avoimen tilan, josta nauttivat kaikki, ja on yksi tämän upean kodin monista kohokohdista. Alkuperäisen talon sisällä on loistava olohuone, jossa on vain koristeellinen marmoritakka ja suuret ranskalaiset ovet, jotka avautuvat suurelle päällystetylle terassille.Ruokasalissa on suuri alkuperäinen inglenook-takka vain koristekäyttöönValtava kattokruunu antiikkisen mahonkipöydän yläpuolella jopa 12 paikkaanTäysin yksityinen ja kiinteistöihin kiinnitetty on ihanan sisustettu vapaa-ajankeskus, johon kuuluu lasitettu laattalattialämmitteinen lämmitetty sisäuima-allas pukuhuoneella ja sauna sekä kodin kuntosali. Erittäin suuri vapaa-ajan huone, jossa kaksoispuoliset tammi kaksiosaiset ovet, graniittibaari, amerikkalainen jääkaappipakastin, elokuvateatteri ja projektori, sisustettu valkoisilla nahkasohvilla. Tämä koko laitos on tarkoitettu yksinomaan nautinnolle.Siellä on puuhiiltä sisältävä BBQ. Tuo oma hiili ja puhdista se käytön jälkeen1. kerroksessa on 3 kahden hengen huonetta, joihin kuuluu Master-sviitti, jossa on keisarikoko, kultalehti-vuodesohva erkkeri-ikkunassa ja oma kylpyhuone kaksinkertaisilla graniitti-altailla ja suihkulla, sekä 2 muuta kahden hengen makuuhuonetta, joissa parisängyt ja sinkkuja.2. kerroksessa vielä 3 kahden hengen huonetta, joissa parivuode kaikissa plus 1 yhden hengen sänky yhdessä ja yksi vyö, saatavana kahdessa muussa, ihanteellisesti lapsille, ja lisäksi toinen kahden hengen huone, joka sijaitsee pohjakerroksessa sopivana kaikille, jotka mieluummin olla yhdellä tasolla.Talo sijaitsee vastapäätä laituria, pienen kylän laitamilla, jossa on pubeja ja kauppoja, miellyttävällä kävelymatkalla kanavapolkua pitkin.Kiinteistön edessä olevalla sora-kääntöympyrällä on pysäköinti yli 10 ajoneuvolleUlkokeittiö on vieressä vapaa-ajankeskus, jossa on upotettu terassi, massiivinen ulkotakka ja istuimet rentoutuakseen.Kannen upotettu poreallas näkymä maaseudulle varmistaa rentouttavan loman.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kuntosali
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Ulkouima-allas
Lapsille
  1. Pinnasänky
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
  2. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex

  • Onko majoituspaikassa Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex uima-allas?

    Kyllä, Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex?

    Kyllä, Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex?

    Lähellä majoituspaikkaa Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex sijaitsevat nähtävyydet ovat International Airport Birmingham, NEC Birmingham, Silverstone Circuit, Mk Stadium, Genting Arena, King Power Stadium, National Bowl, Kitts Green.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex on?

    Majoituspaikan Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.