Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Stunning Country Cottage Near Waterville (Waterville, Irlanti)

Koko talo/asunto Stunning Country Cottage Near Waterville (Waterville, Irlanti)

Stunning Country Cottage Near Waterville

Upea maamökki lähellä Waterville Upea 4 sänky 4 kylpyhuoneen koti, josta on upeat näkymät Lough Curraneen ja alle mailin etäisyydelle vuorille Watervillen, pienen kylän, Atlantin valtamerellä, ulkopuolella.Mökki, joka on 2400 neliöjalkaa, rakennettiin 12 vuotta sitten perinteiseen tyyliin, mutta parhaisiin rakennuskäytäntöihin. Paikallinen arkkitehti suunnitteli mökin olla sopusoinnussa ympäröivän maaseudun ja sen ympäristön kanssa. Siinä on luonnollinen liuskekivi ja käyttää ulkoseiniin sekä paikallista kivi- että karkeaa kipsilattiaa. Siinä on alakerrassa kolme kahden hengen makuuhuonetta, joissa kaikissa on oma kylpyhuone. Päämakuuhuoneessa on oma kylpyhuone, jossa poreallas ja iso suihkuhuone, jossa on kehon suihkut. Olohuone on avoin suunnitelma, keittiö pois päältä ja myös aurinkohuone. On myös kodinhoitoalue ja erillinen wc. Yläkerrassa on lisäksi kahden hengen makuuhuone ja olohuone. Tässä kerroksessa on myös suihkuhuone. Pohjakerroksessa on laatoitettu liuskekivi oleskelutilalle, keraamiset laatat makuuhuoneisiin ja marmori päällikön kylpyhuoneen hallitsemiseen. Yläkerrassa on ranskalainen tammilattia ja kaikki mökin puusepäntuotteet ovat ranskalaista tammea. Mökki lämmitetään Geo Thermal -järjestelmällä. lattialämmitys pohjakerrokseen ja patterit yläkerrassa. Siellä on suuri avoin turvetta ja siellä on turvetta, jota olet tervetullut käyttämään. Meillä on kolme taulutelevisiota, DVD, iPod-kannet, äänijärjestelmä ja Wi-Fi. Meillä on noin 200 DVD-levyn kirjasto katselemista varten ja kirjasto noin 300 kirjaa nauttiaksesi ja pelejä pelataksesi siltä varalta, että saatat sateisen päivän !!Gourmet-keittiö on täysin varustettu kaikella, mitä tarvitset mahdollisesti hyvien aterioiden tekemiseen, ja siellä on australialainen kaasugrilli, jos haluat syödä ateriaa patiollamme tai kannen alueella. Siellä on myös terassikalusteita, joissa voi istua ja nauttia lasillisen viiniä ottaen samalla näkymät ympärilläsi. Kaikki liinavaatteet toimitetaan, mukaan lukien pyyhkeet ja rantapyyhkeet. Mökissä on märkäpuvut, kauhat, lapot ja vartalolaudat. Termospullot ja piknikkorit ovat myös mökissä. Meillä varastossa on polkupyöriä ja kypärät sekä Hi Vis -takitTämä on koti, jonka rakennamme omaan käyttöön ja haluamme ajatella, että vieraamme tulevat ja jäävät kotiimme ja nauttivat Watervillesta niin paljon kuin meillä on vuosien varrella.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Stunning Country Cottage Near Waterville

  • Onko majoituspaikassa Stunning Country Cottage Near Waterville uima-allas?

    Ei, Stunning Country Cottage Near Waterville ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Stunning Country Cottage Near Waterville?

    Kyllä, Stunning Country Cottage Near Waterville noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Stunning Country Cottage Near Waterville pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Stunning Country Cottage Near Waterville tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Stunning Country Cottage Near Waterville?

    Lähellä majoituspaikkaa Stunning Country Cottage Near Waterville sijaitsevat nähtävyydet ovat Killarneyn kansallispuisto, Skellig Michael, Muckross House and Gardens, Derrynane House, Ring of Beara, Rossbeigh Beach, Dunbeg Promontory Fort, Dingle Harbour.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Stunning Country Cottage Near Waterville on?

    Majoituspaikan Stunning Country Cottage Near Waterville peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.