Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Stunning Coastal And Sea Views, Spacious Apartment Close To Newquay Town And Beaches, Allocated Park (Newquay, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Stunning Coastal And Sea Views, Spacious Apartment Close To Newquay Town And Beaches, Allocated Park (Newquay, Iso-Britannia)

Stunning Coastal And Sea Views, Spacious Apartment Close To Newquay Town And Beaches, Allocated Park

Upeat rannikko- ja merinäköalat, tilava huoneisto lähellä Newquayn kaupunkia ja rantoja, allokoitua puistoa 2 Bolowthas Court on suuri, tilava kolmen makuuhuoneen ensimmäisen kerroksen huoneisto, josta on upeat näkymät Newquay Bayn pohjois-Cornish Coastiin.TILATKalustettu ja varustettu erinomaisella standardilla. 2 Bolowthas Courtilla on ihana nahkainen sviitti, jossa on kaksi ja kolme istuttava nahkasohva sekä suuri nahkainen nojatuoli, jossa on kaikki sähköiset toiminnot. Kaksinkertainen täysin avautuva kaksoisikkunat johtavat parvekkeelle, joten asiakkaat voivat joko nauttia aamiaisen tai rentoutua lepotuolin tuoleissa nauttimaan upeista näkymistä merelle. Asunnossa on nimetty autopaikka.SIJAINTIHuoneisto sijaitsee erinomaisella paikalla perheen seaside loma on muutaman minuutin kävelymatkan päässä kolme upea rannat Porth, Lusty Glaze ja Tolcarne, Chester Road ostoskeskus ja edelleen pitkin kallion yläpää on Newquay kaupungin keskustasta, jossa on baareja, kahviloita, ravintoloita ja kauppoja .Avokeittiö, ruokasali ja oleskelutilaKEITTIÖTäysin varusteltu keittiö integroituja laitteita, joihin kuuluu neljä rengas kaasu liesi ja sähköuuni, toinen rakennettu sähkögrilli ja uuni. Mikroaaltouuni, erillinen jääkaappi ja pakastin, astianpesukone.LOUNGE- JA RUOKAALUSALUEOleskelutilassa on suuri kaareva kolmen istuttava nahkasohva, kaksipaikkainen sohva, suuri nojatuoli sekä nahkainen kallistuva makuuasentoinen nojatuoli. Sohvilla ja nojatuoleilla on lisäetuja nojatuoliin. Suuri näyttö DVB-T-televisio DVD-soittimella yhdessä DAB-radion, CD-soittimen ja iPod-telakointiaseman kanssa, lamppuja ja lamppuja.Ruokailutilassa on suuri kromi ja lasipöytä, jossa on kuusi nahkaa verhoiltua selkänoja. Perhe-lautapelejä, jigsaws ja kirjoja on tallennettu sivukuoneeseen.eteinenOn kodinhoitohuone pois sali, jossa on silitysrauta, silityslauta, erillinen pesukone, lauhdutin kuivausrumpu ja hoover.MASTER BEDOOMKing-kokoinen parivuode, yöpöydät ja lamput, tuoli, taulutelevisio ja DVD-soitin rakennettu vaatekaapit. Kylpyhuone, jossa suuri suihkukaappi, pesuallas, WC.MAKUUHUONE KAHTAKing-kokoinen parivuode, nojatuoli, jossa on jalkatuet, yöpöydät, sivulamput, pöytä, lipasto, taulutelevisio ja DVD-soitin.MAKUUHUONE KOLMEKaksi erillistä vuodetta, käännettävä lepotuoli, yhteinen yöpöydän kaappi, lipasto ja taulutelevisio ja DVD-soitin.PERHEEN KYLPYHUONEKylpyamme sähköverkosta ja näytöstä. WC, pesuallas ja pyyhekuivain.TILATWifi. Kaasulämmitys.PYSÄKÖINTIYhdelle autolle on varattu pysäköintipaikka.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Stunning Coastal And Sea Views, Spacious Apartment Close To Newquay Town And Beaches, Allocated Park

  • Onko majoituspaikassa Stunning Coastal And Sea Views, Spacious Apartment Close To Newquay Town And Beaches, Allocated Park uima-allas?

    Ei, Stunning Coastal And Sea Views, Spacious Apartment Close To Newquay Town And Beaches, Allocated Park ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Stunning Coastal And Sea Views, Spacious Apartment Close To Newquay Town And Beaches, Allocated Park?

    Ei, Stunning Coastal And Sea Views, Spacious Apartment Close To Newquay Town And Beaches, Allocated Park ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Stunning Coastal And Sea Views, Spacious Apartment Close To Newquay Town And Beaches, Allocated Park pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Stunning Coastal And Sea Views, Spacious Apartment Close To Newquay Town And Beaches, Allocated Park tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Stunning Coastal And Sea Views, Spacious Apartment Close To Newquay Town And Beaches, Allocated Park?

    Lähellä majoituspaikkaa Stunning Coastal And Sea Views, Spacious Apartment Close To Newquay Town And Beaches, Allocated Park sijaitsevat nähtävyydet ovat Lusty Glaze, Newquay Cornwall Airport, Padstow Harbour, The Eden Project, The Lost Gardens of Heligan, St Mawes Castle, Porthminster Beach, Tolcarne Beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Stunning Coastal And Sea Views, Spacious Apartment Close To Newquay Town And Beaches, Allocated Park on?

    Majoituspaikan Stunning Coastal And Sea Views, Spacious Apartment Close To Newquay Town And Beaches, Allocated Park peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.