Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool (Adelaide, Australia)

Koko talo/asunto Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool (Adelaide, Australia)

Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool

Yhden hengen huone pariskunnalle ja 2: lle, lämmitetty uima-allas Valoisa ja ilmava studiohuone, jossa on runsaasti ikkunoita, joissa pääsee paljon luonnollista valoa, kaikissa kaihtimet yksityisyyttä varten. Jäähdytys tapahtuu kesällä 'seinässä' -haihdutusjäähdyttimellä ja talvella sähkölämmittimellä. Huone on eristetty. Tämä huone on korkea ja näkymä uima-altaalle ja viihdealueelle. Uima-allas on käytettävissä vuosittain 1. lokakuuta - 31. toukokuuta. Tämä alue jaetaan muiden vieraiden kanssa, jos he käyttävät taloa samanaikaisesti. Pieni näyttö (TV, mutta ei kytketty ilmaiseksi televisioon) USB- ja HDMI-tuloilla ja sisäänrakennetulla DVD-soittimella. Tuo kiintolevy ja kytke se.Kahden pöydän kaapit ja ruokailuvälineet, astiat, sähköleivänpaahdin, mikroaaltouuni, vedenkeitin.Vuodesohva parille. Lisävuode 1 tai 2 Foldup-sänkyä makuupussilla, tyynyillä ja lakanoilla voidaan toimittaa 8 dollaria päivässä jokaisesta lisämaksusta. Tämä lisätään maksulle, kun varaat yli 2 henkilöä. Varaa lisää sänkyjä, jos tarvitset erillistä nukkumisjärjestelyä, päivittäinen hinta lisävuodetta kohti. Rentoudu aurinkotiloissa ja aurinkotuolissa, pelaa uima-altaalla, pidä grilli, pelaa dartsia ja ui täysikokoisessa lämmitettyssä uima-altaassa spa-suihkukoneilla. Suuri esky toimitetaan yhdessä täysikokoisen ylösalaisin jääkaappipakastimen kanssa. Äänipalkki sub-bassokaiuttimella vie USB-, Aux- ja Bluetooth-tulot ulkoiseen musiikkiviihteeseen. Tämä alue on jaettu päärakennuksen vieraille, jos he ovat läsnä samanaikaisesti.Kylpyhuoneessa / pesulassa on suihku ja wc sekä iso pesukone omaan käyttöösi. Kaikki shampoo, hoitoaine, deodorantti, pesujauhe, vartalopesut ja uima-allaspyyhkeet ovat mukana. Tämä voidaan jakaa, jos päärakennuksessa on vieraita.Sinulla on oma yksityinen käyttöoikeus lukittavasta autotallista, sähköisellä rullaovella omalla kaukosäätimelläsi.Tarjoan kahvia, teetä, sokeria, maitoa ja kevyitä aamiaistarvikkeita ensimmäiseksi yötäsi.Jos tarvitset vuokra-auton, voin tarjota yhden hintaan 30 dollaria päivässä tai 8-paikkaisen alkaen 51 dollaria päivässä. Tämä voidaan toimittaa tiloihin, kun varaat yhden yhdessä studiohuoneen kanssa.TARKASTUS on 1–18. Sisäänkirjautuminen näiden aikojen ulkopuolella voi olla saatavana ennakolta sopimalla. TARKISTA kello 10.00. Myöhemmin tarkistaa, että olen saatavana tilauksesta.Muita huomioitavia asioitaKun päärakennusta käytetään aika ajoin, ulkona oleva viihdyttävä alue, uima-allas ja pesula / kylpyhuone ovat ulkopuolellaMelko perheen asunnot. Naapurimaissamme on hiljainen ja turvallinen. Kolme taloa tiellä on upea puisto, jossa on grillausmahdollisuuksia, huvimaja, leikkipaikka varusteineen, tenniskentät ja puro, josta lapset voivat saada pyöräilyä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Suihku
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Mikroaaltouuni

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool

  • Onko majoituspaikassa Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool uima-allas?

    Kyllä, Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool?

    Ei, Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool?

    Lähellä majoituspaikkaa Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool sijaitsevat nähtävyydet ovat Glenelg Beach, Adelaide Airport, Adelaide Botanic Garden, Semaphore Beach, Aldinga Beach, West Beach, Adelaide CBD, Henley Beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool on?

    Majoituspaikan Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.