Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Stone Gites, Peaceful, Large Pool & Many On-site Activities, Ideal For Families. (Saint-Aubin-de-Nabirat, Ranska)

Koko talo/asunto Stone Gites, Peaceful, Large Pool & Many On-site Activities, Ideal For Families. (Saint-Aubin-de-Nabirat, Ranska)

Stone Gites, Peaceful, Large Pool & Many On-site Activities, Ideal For Families.

Kivimökit, rauhallinen, suuri uima-allas ja monia aktiviteetteja paikan päällä, ihanteellinen perheille. Entisestä navetta muodostivat houkuttelevia kivihiilejä. Sijaitsee rauhallisella maaseutualueella, jota ympäröivät muinaiset metsät ja viljelysmaat. Talosta on monia kävelyretkiä ja pyöräretkiä.Siellä on 3 asuntoa, joissa 3 makuuhuonetta nukkuu jopa 6: een, ja 1 asuntoa, joissa 1 makuuhuone nukkuu jopa 3: een.Au Pré Vert -palvelussa on monia mukavuuksia ja aktiviteetteja, kaikki sisältyy hintaan, kaiken ikäisten ihmisten viihdyttämiseksi. 10 minuutin ajomatkan päässä Au Pré Vertistä on myös järviä ja jokia, joissa on rantoja. Uppoudu ranskalaiseen kulttuuriin käymällä kauniissa kaupungeissa ja kylissä sekä tutustuen perinteisiin Ranskan markkinoihin.Ihanteellisella paikalla Dordognen ja Lot-alueiden parhaisiin nähtävyyksiin. Au Pré Vert on 2 km: n päässä viehättävästä paikallisesta ravintolasta ja 10 km: n päässä Dommesta ja Gourdonista. 10 km päässä on valikoima suuria supermarketteja.Sisätiloissa on hyvin varustettu astianpesukone, jääkaappi, erillinen pakastin, täysikokoinen uuni, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, silitysrauta ja -lauta ja hiustenkuivaaja.Jokaisella giteellä on oma puutarha-alue, jossa on rottinki-istuinhuonekalut, laadukkaat ruokailuhuonekalut ja suuri kääntyvä aurinkovarjo. Tarjolla on myös grilli. Alueella on suuria tiloja ja monia aktiviteetteja, kuten uima-allas, jalkapallokenttä, sulkapallo- ja minitenniskenttä, kenttä ja putti, iso trampoliini, keinut, iso hiekkalaatikko, pöytätennis ja petanka. Saatavana on valikoima aikuisten ja lasten pyöriä, mukaan lukien lastenistuin. Siellä on suuri tammikehyksinen huvimaja, joka on ihanteellinen paikka rentoutua varjossa. Hotellissa on 2 yhteistä ruokailutilaa, joissa on grilli. Suurilla alueilla on avoin näkymä, rauhallisilla alueilla rentoutumiseen, mukaan lukien tammipuista ripustetut riippumatot syrjäisessä nurkassa. Aikuiset ja lapset voivat pitää useita tunteja hauskaa ja rentoutua lukuisten paikallisten aktiviteettien kanssa.Au Pré Vert on täydellinen paikka perhelomailuun. Se on myös fantastinen suuremmille perheryhmille ja urheiluseuroille, joilla on ihanteellinen sekoitus henkilökohtaista tilaa ja yhteisötiloja.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Kylpyamme (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Vedenkeitin
  4. Kaapelitelevisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
  2. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Stone Gites, Peaceful, Large Pool & Many On-site Activities, Ideal For Families.

  • Onko majoituspaikassa Stone Gites, Peaceful, Large Pool & Many On-site Activities, Ideal For Families. uima-allas?

    Kyllä, Stone Gites, Peaceful, Large Pool & Many On-site Activities, Ideal For Families. tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Stone Gites, Peaceful, Large Pool & Many On-site Activities, Ideal For Families.?

    Ei, Stone Gites, Peaceful, Large Pool & Many On-site Activities, Ideal For Families. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Stone Gites, Peaceful, Large Pool & Many On-site Activities, Ideal For Families. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Stone Gites, Peaceful, Large Pool & Many On-site Activities, Ideal For Families. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Stone Gites, Peaceful, Large Pool & Many On-site Activities, Ideal For Families.?

    Lähellä majoituspaikkaa Stone Gites, Peaceful, Large Pool & Many On-site Activities, Ideal For Families. sijaitsevat nähtävyydet ovat Prehistoric Sites and Decorated Caves of the Vézère Valley, Jardins de Marqueyssac, Château des Milandes, Cathédrale St-Sacerdos, Vieille Ville, Festival des Jeux du Théâtre de Sarlat, Les Jardins d'Eyrignac, Crypte Saint-Amadour.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Stone Gites, Peaceful, Large Pool & Many On-site Activities, Ideal For Families. on?

    Majoituspaikan Stone Gites, Peaceful, Large Pool & Many On-site Activities, Ideal For Families. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.