Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Steps From The Marina (unit 524) 3bed/3bath Beautiful New Construction Home! (Millsboro, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Steps From The Marina (unit 524) 3bed/3bath Beautiful New Construction Home! (Millsboro, Amerikan Yhdysvallat)

Steps From The Marina (unit 524) 3bed/3bath Beautiful New Construction Home!

Vaiheet Marina (yksikkö 524) 3Bed / 3Bath Kaunis koti! Nauti tästä uudesta (2016) Home! Sijaitsee lähellä Waterfront Pot-Nets Bayside, tämä Spectacular Home on 3 makuuhuonetta, 3 kylpyhuonetta, ulkouima kuistilla näkymät Marina ja avoin oleskelutilat, jotka yhdistävät keittiö, ruokailutila ja olohuone. Ota 5 minuutin kävelymatka Marina Boardwalkia pitkin aina suositulle Paradise Grillille. Altaat, ranta, tennis ja leikkikentät ovat paikan päällä. Veneen luistimet ovat vuokrattavissa 40 dollaria päivässä. Golf-auto sisältyy tähän majoitusliikkeeseen ilman lisämaksua. Lapset ovat tervetulleita, ja myös lemmikkieläimet ovat! Loistava paikka melonta- ja seisomapatruunoille! Se on lyhyen ajomatkan päässä maailmankuulusta Baywood Greensin golfkentästä (10 minuuttia), Tax-Free Tanger -myymäläkeskuksista (20 minuuttia) ja Rehaboth Beachin ja Lewesin viehättävistä keskustan alueista (30 minuuttia).Meillä on 7 yön minimiloma kesäkaudella. Sisäänkirjautuminen tapahtuu sunnuntaisin kuusitoista, ja Check OUT on sunnuntaisin klo 10.00. Meillä on 2 yön minimi pysyy kaikissa muina aikoina vuodesta.Pysy kanssamme 7 yön ajan ja saat ilmaisen lifestyle-paketin! Tämä sisältää 100 dollarin lahjakortin Paradise Grill -ravintolaan ja 2 ilmaista golfia Baywood Greens Golf Course -kentällä (maanantaista torstaihin, klo 13 jälkeen) ja oman yksityisen golfauton käyttäminen yhteisön ympärille.Veneen luistimet ovat kävelyetäisyydellä kustakin kodista, ja ne ovat saatavilla ensiluokkaisesti. Silloin kun teet Lomakoti-varauksesi, soita myös Marina-varauksesi tekemiseen. Veneillämme on 24 metriä pitkä, 14 metriä leveä ja se voi laittaa 32 jalan pituisen veneen. Keskimääräinen veden syvyys on 4 jalkaa laskuveden aikaan.Tule kokemaan pot-verkot!Katso kaikki uudet rakentamis- ja vuokra-asunnot Pot-Netsin verkkosivuilla.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Silitysvälineet
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Steps From The Marina (unit 524) 3bed/3bath Beautiful New Construction Home!

  • Onko majoituspaikassa Steps From The Marina (unit 524) 3bed/3bath Beautiful New Construction Home! uima-allas?

    Kyllä, Steps From The Marina (unit 524) 3bed/3bath Beautiful New Construction Home! tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Steps From The Marina (unit 524) 3bed/3bath Beautiful New Construction Home!?

    Kyllä, Steps From The Marina (unit 524) 3bed/3bath Beautiful New Construction Home! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Steps From The Marina (unit 524) 3bed/3bath Beautiful New Construction Home! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Steps From The Marina (unit 524) 3bed/3bath Beautiful New Construction Home! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Steps From The Marina (unit 524) 3bed/3bath Beautiful New Construction Home!?

    Lähellä majoituspaikkaa Steps From The Marina (unit 524) 3bed/3bath Beautiful New Construction Home! sijaitsevat nähtävyydet ovat Ocean City Boardwalk, Maryland Beach, Sussex County Airport, Northside Park, Sweet Adelines Competition, 4th Annual Memorial Day Bluefish Tournament, Church of God Premier Winterfest Conference, Ocean City Beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Steps From The Marina (unit 524) 3bed/3bath Beautiful New Construction Home! on?

    Majoituspaikan Steps From The Marina (unit 524) 3bed/3bath Beautiful New Construction Home! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.